Uvolněný diamant v zásnubním prstenu, máte zkušenost?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli mate zkusenosti s uvolnenim diamantu v zasnubnim prstenu. Mam ho par dni a vsimla jsem si, ze se kaminek zacal "kyvat". :-. :-( Prsten je kupovany ve vyhlasenem zlatnictvi, urcite nedoslo k mechanickemu poskozeni, nevim si vysvetlit proc se uvolnil a co s tim delat. Asi se pokust o reklamaci, ale uz se budu porad bat, ze z niceho nic muze vypadnout. A nevim, jestli pri oprave nemuze dojit k poskozeni kamene :( Predem dekuji za odpovedi
Odpovědět
Kamen musi byt spatne zasazeny a urcite běžte reklamovat ..
Odpovědět
Profilova fotka
@ellsie reklamovat, jednoznačně, diamant je z prstenu nejcennější, kvalitní diamant se nepoškodí, je to nejtvrdší nerost (nekvalitní diamanty mají i okem, příp. lupou viditelné prasklinky) ...já taky měla diamantový prsten z vyhašeného zlatnictví a musel na reklamaci, teď mam z nevyhlášeného a jsem max spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně rychle běžte reklamovat, standardně se toto nestává - diamant je ručně zasazený a neměl by vypadnout...například u Lukáše Rýdla máte doživotní záruku, takže i pokud vypadne, reklamace by měla proběhnout v pořádku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stát by se to nemělo, ale pokud je třeba diamant uchycený v "pacičkách" a vystupuje nad prsten, tak stačí někde zatrhnout za nitku. Doporučuji prsten nenosit, dokud jej neopraví. Většinou se záruka vztahuje na osazení, ale pokud kámen ztratíte, musíte si koupit nový. Každý slušný výrobce Vám to opraví.
Odpovědět
Dekuji moc vsem za rady, dnes se stavim ve zlatnictvi, snad ho daji do poradku. Preji vsem heky zbytek dne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?