Snubní prsteny ze stránky zlato-stribro.cz

Profilova fotka
Zdravím děvčata :) prosím Vás o radu. Moc se nám líbí snubní prstýnky z téhle stránky http://www.zlato-stribro.cz/ ... jsou i cenově velmi výhodné. Problém je v tom, že je to přes internet... mám z toho trošku strach... Nemáte některá zkušenost přímo s tímto internetovým obchodem ??? Mockrát děkuji za vaše reakce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám zkušenost s tímto obchodem obecnou, ne v rámci snubních prstenů. V době kdy jsem objednávala a vyzvedávala osobně měli výdejní místo u Palmovky, pak se přestěhovali někam do Dejvic tuším a to už jsem to vždy měla pouze poštou. Moje poslední objednávka byla před cca 1,5 rokem, kdy jsem objednala sestře náramek s destičkou na rytí, rytí bylo vně i uvnitř. Vybrala jsem si písmo rytí, objednala... Když náramek došel, byl opravdu pěkný, to ano, ale rytí bylo provedeno jiným písmem. Tedy jsem okamžitě volala k nim a paní mě ubezpečovala, že to se nemůže stát, že před odesláním kontrolují objednávku. Odeslala jsem jim tedy email s fotografií náramku i toho vybraného písma s prosbou o vyjádření. Výsledek byl, že mi paní přeposlala odpověď z dílny, že v některých případech kdy posoudí písmo pro rytí jako nevhodné, tak písmo zamění. Ve chvíli, kdy jejich jednání bylo to, že mi paní sprostě lhala do telefonu, že se nic takového stát nemohlo a načež teda přiznali toto a provedli to aniž by se u zákazníka informovali o tom, zda s tím souhlasí, tak u mě skončili. Podtrženo sečteno, pokud u nich pouze nakupujete, nebude problém.. Pokud požadujete i nějaké další služby, může už být hůře.
Odpovědět
@viki999 mně se tedy osobně toto nestalo, ale zažila jsem to normálně v kamenném zlatnictví. Ne, že by to přímo špatně vyryli, ale když jsem si vybrala písmo, tak mi pak volali, že tam tohle písmo dát nejde a že mi tam dají jiné, které ale snad bude podobné. Fakt je ten, že přístup eshopu by v tomhle případě měl být stejný a měli ti zavolat, že to musejí udělat jiným písmem, abys jim to odsouhlasila :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?