Snubní prsteny přes internet

Profilova fotka
Ahoj.Prosím mám za úkol vybrat si subní prsten.Myslela,jsem,že kouknu na net.budou sedět ?Nějaké stránky ?
Odpovědět
Ahoj, ja mohu doporucit Goldex.cz. Nádherné prstýnky,pekne ceny, doprava zdarma a rychlost dodání. Bala jsem se, co mi prijde, ale vysledek me mile překvapil :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja koupila tady http://www.snubniprsteny4u.eu, bohuzel poprve velikost nesedela, tak jsme koupili jeste merici krouzky a uz v poradku :-) S vracenim zbozi nebyl problem, doruceni rychle, za me palec nahoru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
www.ok-sperky.cz Maximální spokojenost!Nechali jsme si přeměřit prsty a pak už jen vybrali-do 14 dnů nám přišly a sedí :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kamilka76
Odpovědět
Ahoj. Krasne prstynky jsou od Raula. www.snubni-prsteny-raul.cz Pri objednavce pres internet nezapomen na to, ze se musis spravne zmerit, aby ti prsten sedel. Vetsinou posilaj míry nebo se muzes zmerit nekde ve zlatnictvi.
Odpovědět
Podívejte se na stránky snubních prstenů od Danfilu (najdete v mém profilu). :) Buď si můžete vybrat z kolekcí, nebo vám můžeme vyrobit prstýnek na zakázku. V obou případech můžete využít vlastní zlato. :)
Odpovědět
Ahoj, my máme prsteny od http://www.prstenyzabka.cz/, mají bezvadné ceny a skvělý přístup. Pan Ulrich mi vymyslel úpravu zásnubního prstenu (který jsme u nich také kupovali), tak abych jej po svatbě mohla nosit spolu se snubním a nedřeli se o sebe...takže jsem maximálně spokojená.
Odpovědět
Taky máme prsteny od Žabky a velká spokojenost. Posílá vzorek poštou i se zkušebními kroužky v odpovídajícím profilu ve třech velikostech - je to velká výhoda, protože jsme zjistili, že nám jedna velikost sedí jinak ráno a jinak večer, takže člověk má dost času si vybrat tu správnou velikost. S prací jsme spokojení, cena férová a termín dodání dodrželi podle nabídky. My jsme chtěli ryté prsteny a všude jinde mi ty designy připadaly jako z 80. let, ale Žabka má ty rytiny opravdu vkusné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som dostala svoj vysnívaný odtiaľto https://www.etsy.com/shop/capucinne?r...
Odpovědět
Ahojda, já objednávala s mužem prstýnky přes prsteny.cz, ale nechali jsme si ve zlatnictví změřit prsty. Prstýnky přišly během 14 dní a? Ano, mě byl malý, místo 54 mě udělali 53, takže jsem hned reklamovala a během 3 dnů došlo k nápravě. Takže si myslím, že jsme měli i štěští, že to tak dopadlo. Platila jsem za dva 14 kt prsteny necelých15 tisíc a v mojim mám malinkatý diamantík. (takže prý když se zvětšoval muselo se přidat zlato, jinak by diamantík vypadl)... nevim, ale jsem moc spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?