Snubní a zásnubní prsten, jak je nosit??

Holky, řešíme snubní prsteny...původně jsem si chtěla vybrat nějaký aby mi ladil na jednom prstu se zásnubním! Teď mi kamarádka ale říkala že by se měl nosit každý zvlášť? Jak je nosíte, nebo ,,budete nosit vy?? :-)
Odpovědět
Jee tohle tema tady uz je milionkrat :-D.. Kazdy na to ma jiny nazor.. ja budu nosit snubni a zasnubni na jednom prste, protoze si to tak predstavuju cely zivot, a zasnubni mam 1.5 mm a snubni budu mit 3mm, tak se mi tam krasne vejdou a jsou decentni... Pak jsou ovsem nevesty, ktere maji uplne jnou predstavu nez ja.. treba maji zasnubni prsten, ktery se neda se snubnim kombinovat, tak si ho perendaji na druhou ruku.. nebo ho sundaji uplne... A pak jsou i takove, ktere nenosi ani ten snubni :) Takze z toho vyplyva, ze je to v podstate na tobe.. pro me je dulezite je nosit oba na jednom prstu i proto, ze mam na prave ruce jiny, ktery sundavat nechci... takze zalezi na tobe :)
Odpovědět
Znám též obě varianty - jak na jednom prstě, tak že zásnubní se přendá na pravou a snubní je na levé :-) .. já budu mít každý na jiné ruce, ale proti gustu .. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?