Snubáky Rýdl

Nedalo mi to nezaložit nové téma, protože jsem si všimla, že se zde vyskytuje hodně dotazů na prstýnky z bisaku a odjinud, ale nenašla jsem zde téma věnované Rýdlovi. Já měla za to, že co se týče snubních a zásnubních prstenů, je Lukáš Rýdl dost velká kapacita, i na svatební veletrhu byl jeho stánek jeden z nejvyhledávanějších. To opravdu nemáte nikdo prstýnky od něj? Já od něj dostala zásnubní (teda od manžela, ale kupovaný u něj :D ) a nechávali jsme si tam nakonec dělat i snubáky, protože jeho prstýnky mají takový osobitý styl, tak aby k sobě šly. A jsme moc spokojeni, ale překvapuje mě, že na takovém velkém svatebním foru jsem snad jediná..?
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je takových diskuzí na prsteny od Rýdla, že to nejde spočítat - osobně jsem přispívala minimálně do 5, protože od něj mám zásnubní i snubáky a jsme nadšení... Takže asi jen špatně hledáte ;)
Odpovědět
Hahaha, lupu už jsi použila? http://www.beremese.cz/forum/search/?... http://www.beremese.cz/blogs/?q=r%C3%...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme taky snubní prstýnky od Rýdla a diskuzí tu je dost ;)
Odpovědět
Aha, tak to jsem fakt asi blbě hledala, možná jsem místo klasické lupy použila Ctrl+F, nebylo by to poprvé :D každopádně se teda omlouvám za založení další diskuze, co teď s tím - můžu to smazat sama nebo musí nějak správci? A děkuju aspoň za pár odkazů, použiju lupu a půjdu si pokecat někam, kde už to jede :D :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?