Přítel najednou mluví o svatbě - budou zásnuby?

Zdravím, zajímalo by mě, jestli váš partner mluvil před zásnubama o svatbě. Můj milý o tom nemluvil skoro vůbec, v zimě se zajímal o velikost mého prstýnku a prořekl se, že kdyby mě požádal v létě.. Od té doby o svatbě nepadlo ani slovo až do nedávna. Domluvili jsme se, že po novém roce začneme pracovat na miminku a vezmeme se nejpozději, než se narodí. Posledních pár týdnů přítel poměrně často mluví o svatbě i celkem konkrétně - že bychom mohli udělat obřad na jedné pěkné historické radnici u nás ve městě, nebo že by to bylo pěkné v zimě na horách a abych se začala otužovat, ať mu nezmrznu (vtipálek - jsem celkem zimomřivá). :-) Moje maminka vybírala šaty, které by se hodily i na svatbu (nikdo žádnou neplánuje), jeho maminka se při zmínce o naší blížící se dovolené u moře usmívá jako by vyhrála ve sportce a i když ví, kam se chystáme na výlety, zajímala se, jestli už přítel nějaký ten výlet vymyslel a neustále opakuje s úsměvem od ucha k uchu, že to tam budeme mít parádní. Jestli chystá zásnuby, mí i jeho rodiče o tom 100% ví. Tak by mě zajímalo.. Začali vaši partneři najednou mluvit o svatbě než se vyslovili?
Odpovědět
@saidy Ok, chápu, že jsi nedočkavá, ale zakládat tu na toto téma už několikátou diskuzi, je zbytečné. Ano, podle všeho, co píšeš se asi budete brát. Jste domluveni na dítěti a v podstatě i době, kdy se vezmete, takže "žádost" už je jen formalita. A ano, nejspíš to udělá na dovolené. Stačí?
Odpovědět
Trošku zmírním osten komentáře "stastnevdane". Ano, jsou tu diskuze na toto téma, jen je "saidy" asi tak nadšená, že se chce prostě pochlubit a probrat to s námi, které máme zásnuby už za sebou, není třeba být sarkastická :-).. .. Zdá se, Saidy, že opravdu budete požádána o ruku. Pokud o tom Váš přítel mluví s Vámi a radí se zřejmě i s rodiči, tak prostě budoucí zásnuby prožívá a myslí to s Vámi krásně opravdově :-).. Užijte si dovolenou i žádost o ruku, to jsou okamžiky, na které budete moc ráda vzpomínat.. (A ano, můj mužskej o tom taky tak trochu záhadně mluvil dopředu, potřeboval se ujistit, že vážně nedostane košem :-D)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?