Požádala jste některá o ruku svého přítele? Jak?

Profilova fotka
Jsem rozvedená a poznala jsem pravou Lásku s velkým "L" až teď ve 32 letech. Děti z prvního manželství nemám, v podstatě se cítím svobodná nikoli rozvedená ;-) Můj přítel si ze mě dělá legraci, že chce, abych požádala o ruku já jeho :-) Neustále má takové narážky :-D Jsem asi staromódní a pořád váhám zda ano či ne :-) Oba o svatbě mluvíme, máme ve většině věcech jasno, už rok spolu bydlíme a chceme náš svazek zvtrdit dříve, než se narodí miminko. Prodělala jsem teď revizi dělohy a o dítě se můžeme pokoušet až za tři měsíce a já přemýšlím, že bych ho co nejdříve požádala a stihli bychom vše včas :-) Jaký na to máte názor a udělala jste to některá?
Odpovědět
Neudelala... Ale jdi do toho, pokud to chces udelat... Fandim ti! :-D
Odpovědět
Neudělala, ale měli jsme to podobně jako vy - jednoduše jsme se domluvili, že se vezmem. Já pak přišla s konkrétním termínem, který jsem navrhla a přítel (dnes už manžel) pak rychle někde schrastil prstýnek :).
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem nakonec nemusela,ale byla jsem rozhodnutá,že jak mě přítel nepožádá do června tohoto roku,tak to udělám já,protože jsem si myslela,že bych sa toho jinak asi nedočkala:Dale byla jsem ušetřena:D
Odpovědět
Profilova fotka
@mrs_to_be @strelenka @jouzis Tak to mám za sebou, holky :-D:-D:-D Přichystala jsem včera doma hezký večer na oslavu našeho výročí - 1 rok společného bydlení. Všude byly svíčky, na stole, na podlaze ve tvaru srdce, pustila jsem ploužáky, připravila vychlazené šampaňské, přichystala jsem creme brulée, který přítel miluje :-) Dala jsem mu jako dárek řetízek a pak jsem mu v samostatné modré krabičče dala stříbrný přívěšek v podobě klíče (rozuměj klíč k mému srdci) :-) a řekla: "Vezmeš si mě? :-)". Samozřejmě nemohl říct nic jiného než ano :-D:-D:-D Před tím, když jsem to chystala, tak jsem měla asi dvě skleničky vína na kuráž :-) Ale zas tak moc nervózní jsem nebyla :-) Věděla jsem, že bude souhlasit, protože chtěl, abych ho požádala o ruku já :-) Ostatním odvážným ženám přeji hodně štěstí a pokud máte tak krásný vztah jako já, tak se toho rozhodně nebojte ;-)
Odpovědět
@lenka.han82 gratuluju!! Jsi dobra ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lenka.han82 ja tomu fandim!!!!!!!!!!!! :-)
Odpovědět
Super! Taky moc gratuluju!
Odpovědět
@lenka.han82 Že si pořídíme dítě, jsem sice doma navrhla já, ale k žádosti o ruku a ještě takový oficiální a pěkný bych se neodhodlala asi nikdy. Jsi fakt dobrá!!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
fandím každé, která se k tomu odváží, já bych to asi nedala :)
Odpovědět
My jsme s přítelem 4 roky. Oba máme za sebou jedno nepovedené manželství. O svatbě mluvíme už nějakou dobu, ale stále to nebral jako jeho prioritu jelikož naše soužití není úplně standartní (pracuje v Anglii a domů jezdí jen na víkendy). Tak jsem ho vzala do svých rukou. Naplánovala jsem nám wellness víkend. Mezitím mi svatební koordinátorka našla nádherné místo a cestou domů jsem pro něj nachystala překvapení. Dovezla jsem ho na místo "činu", kde jsem mu předala dva dopisy - jeden s mým vyznámím a druhý zda si mě na tomto místě 15.7.2017 vezme. Byl překvapený-šokovaný, dojatý a šťasný a už společně plánujeme náš velký den. Jsem velmi šťasná, že jsem to udělala za něj, sám si toho velmi váží, považuje za originální a tím dnem jsme se do sebe ještě více zamilovali. Byl to nepopsatelný moment.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem stará škola :-D ale taky ti fandim :-) ;-)
Odpovědět
Ja :-D ale divnym zpusobem - defakto dvojte zasnobeni :-D bylo to divne a chapu kazdyho chlapa jak se v te situaci citi :-) budeme spolu 3 roky a dceri je ted rok a pul, byl asi kveten 2016 a moje mamka si vzala dceru na noc, chlap prijel opet po tydnu domu (bydli v cizine, my s dcerou v CR, jezdi na vikendy, pokud jsme zdravi, tak jsme s nim v cizine) a tak jsme lezeli v posteli a ja se porad usmivala a brala nekde odvahu, proste se osivala (bylo to horsi nez prvni sex!!! :-D ), pak jsem na nej vybalila jestli se nevezmeme, ze me stve, ze se jmenuju jinak, kazdy se nas pta, dcera se jmenuje po nem, at vse mame stejne, nic mi na to nerekl, ze si me rad vezme, ale musime pockat, pak na muj svatek asi o mesic pozdeji prisel z prace domu (jsme byli s dcerou s nim v zahranici), prinesl kytku, popral mi k svatku, pak kdyz dcera spala, tak rika, ze ma pro me jeste jeden darek, prinesl zabalenou velkou sperkovnici, v ni krabicka s prstynkem, pak si klekl a pozadal me ofiko :-) mezitim jsem s nim nemluvila, protoze mi nedal odpoved :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?