Podařilo se vám ztratit snubní nebo zásnubní prsten?

Ztratila jsem zásnubní prstýnek, strašně mě to mrzí, ta citová hodnota byla obrovská... O to větší strach mám ted o snubák, pořád kontroluju jestli tam ještě je... Stalo se vám taky, že jste ztratily zásnubní, nebo snubní prsten?
Odpovědět
Profilova fotka
Muj manzel ztratil snubak na svatebni ceste. Hned jak poprve vkrocil do oceanu, prisla velka vlna a najednou byl pryc. Zapomel si ho sundat.. nebyl mu ani o malinko vetsi a stejne no.. byl hrozne nastvany a moc ho to mrzelo. Hned po prijezdu jsme nechali udelat novy. Dorazil mu az tento tyden, takze konecne uz ma prstynek.. dva mesice po svatbe. Stava se no. Nesnasim povery takze to neresim.
Odpovědět
Nestalo. Moc by mě to mrzelo. A co se týče pověr, no... bála bych se toho. I když bych každýmu říkala, že nevěřím :-|
Odpovědět
Hehe, to já ani netuším že je okolo toho nějaká pověra :-D Na pověry také nedám, aspoň na většinu z nich :-) Ale ta ztráta mě opravdu dost trápí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
dnes se našel snubní prsten se jménem Ludka v Praze, kontakt martiafous@gmail.com
Odpovědět
Ztratila jsem také zásnubní a právě, nejhorší je ta citová hodnota a i když jsem nedávno dostala nový, tak tamten už nic nenahradí :-( ale pověr bych se nebála, jsem už rok a půl vdaná a pořád jako v pohádce, takže dobrý :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Sdíleno z facebooku - v podyjí se našel prsten! "Tereza Bartolotti 20. července v 9:37 💍Kamarádka vylovila pod Šobeskou lávkou na Dyjí tento snubní prsten. Datum svatby 9.9.2019. V prstenu je vyryto i jméno - podle.toho poznáme majitele. Najdeme ho? Prosím o sdílení..." https://www.facebook.com/tereza.barto...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?