Nosíte některá zásnubní prstýnek na prostředníčku?

Ahojky,dostala jsem od přítele zásnubní prstýnek :-) .Bohužel,na prsteníčku je dost volný.Můžeme vyměnit za menší,ale prý tam mají jen sudá čísla a jen do 52..ted mám 54 a myslím,že ty dva mm to asi nezachrání :-| .Jedině nosit na prostředníčku,ale to zase trochu ztratí na významu.Co myslíte vy a nosíte některá na prostředníčku?
Odpovědět
1
2
Já ho nosím na prostředníčku, tak též mi přítel vybral o trochu větší. Ale víš jak, až tolik to neřešim....aspoň si toho moc lidí nevšimne, např. jako u nás v práci, kde to s nikým zatím nechci řešit. Komu jsem to chtěla říct, ten to ví a ostatní si počkají na poslední chvíli.
Odpovědět
@aria01 Nejlepší by bylo buď nechat zmenšit a nebo vyměnit za menší. :-)
Odpovědět
@akalinka Jasně,chápu :-) .Je fakt,že to není žádná tragédie :-) .Jaký má ten prstýnek význam přece víme :-) .Já jen,že se rozmýšlím,jestli to má vůbec cenu tam chodit..
Odpovědět
@aria01 já bych si ho nechala zmenšit, to dělají v každém zlatnictví či stříbrnictví :-)
Odpovědět
aria01 při nejhorším bych to neřešila..zase taková tragedie to není :-)
Odpovědět
@aria01 při nejhorším bych to neřešila..zase taková tragedie to není :-)
Odpovědět
@aria01 Já bych ho zmenšit nechala, už jak napsala @lusiana125 dělají to v každém zlatnictví a není to opravdu problém, dokonce píšeš, že je možné vyměnit za menší. Což je rychlejší. Ale je to na tobě, jak se rozhodneš. :-) Mě se prostě líbí, že mohu zásnubní prstýnek nosit na prsteníčku. Na jiném prstě si ten nádherný prstýnek představit neumím. :-) Ale tragédie to určitě není, prstýnek daný význam neztratí. :-)
Odpovědět
Holky,ted jsem koukala na netu na jejich nabídku a některé dost podobné mají i v menší velikosti než 52..Mrzelo by mě ho měnit,když mi ho přítel vybral a kromě velikosti se trefil krásně :-) .Takže uvidíme,při nejhorším vybereme nějaký hodně podobný,pokud by ta 52 byla pořád velká,což si myslím,že bohužel bude..A nebo teda zmenšit :-) .
Odpovědět
@aria01 nooo já už mám druhý zásnubní, jsme se stěhovali a se snoubencem jsme přenášeli velkou rohovou skříň, přitlačil mi ruku ke zdi, dávali pozor na nové lino, které jsme nechtěli protrhnout..šup a bylo to prstýnek jsem měla šišatý...dávala jsem si ho do zlatnictví aby mi ho narovnali, ale stejně to nebylo ono, tlačilo mě to a bylo to nepřijemné :-( takže bych asi to zmenšování zvážila :-)) jestli je to dobré :-)
Odpovědět
@aria01 Já mám 52 - obvod prstu mám 5,3cm (měřeno krejčovským metrem) :-D a to mám fakt pidi úzké prstíky :-) Mám tam rezervu, ale to úmyslně, protože když je léto, tak prsty teplem trochu nabydou. :-) Držím palce ať to klapne. :-) Za sebe mohu říct, že zmenšovaný prstýnek jsem měla a ok, ale některé prstýnky zmenšovat nejdou nebo spíše nechtějí. Můj zásnubní třeba zmenšovat nechtějí, protože je osázen z 3/4 kamínky.
Odpovědět
@jennyexx to je fakt, já mám 54 a mám to úplně akorát :-)
Odpovědět
@lusiana125 :-) já musím mít rezervu, protože jsem strašně nervózní, když mám něco na těsno. Vadí mi to jak u prstýnku tak náramku, takže přítel věděl jakou mám velikost, zjistil si to, ať tam rezervička je. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@jennyexx to já jsem nenápadně snoubencovi velikost podsouvala :-D byla pravda, že čekal na vhodnou přiležitost...až vše vyřešíme..takže jsem dostala zároveň nový byteček i žádost o ruku :-)
Odpovědět
@lusiana125 To je super. :-) To se mi fakt líbí. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aria01 i já mám prstýnek větší, tak ho nosím na prostřdníčku, taky jsem přemýšlela zda ho nechat zmenšit nebo vyměnit, ale nakonec jsem to neřešila, aspoň budou moct být se snubním vedle sebe :-D
Odpovědět
@lanyza nakonec to bude i praktický :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lanyza Taky to tak mám.
Odpovědět
@lanyza taky tak nosim, zasnubni na prostrednicku, snubni na prstenicku
Odpovědět
No, já mám podobný problém. V létě mi hodně otékají prsty, takže jsem zvolila větší velikost, která mi v létě dokonale padne. Ale teď v zimě je mi prstýnek velký :-( Tak ho nosím na prostředníčku... jedná se o snubní.
Odpovědět
@jennyexx Já mám taky právě pidi prsty :-D .Ten můj je docela silný,jako ty obroučky,co se spojují uprostřed,nebo jak to říct :-D .Takže taky nevím,jestli by to šlo..Tak uvidíme,třeba mi ta 52 bude :-)
Odpovědět
@kalkulka Tak v létě jsem nekoumala,jestli mi prsty natékají.Ale stává se mi,že si třeba v noci ležím na ruce :-D .A to je mám pak teda oteklé pár dní.Nevím,jestli jsem divná,nebo se to stává i někomu jinému :-D
Odpovědět
@jennyexx Jo,a přítel se nechtěl prozradit,tak to zkusil takhle s tím,že se ta velikost dá kdyžtak vyměnit :-) .Máš šikulu přítele :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě zásnubní je taky velký a zmenšení by mě stálo 800kč tak ho nosím na prostředničku levé ruky .
Odpovědět
@lusiana125 Máš pravdu,asi ne u každého prstýnku je zmenšování dobré.Jinak super,nový byteček a k tomu žádost o ruku :-)
Odpovědět
@lanyza No,taky super řešení :-)
Odpovědět
@aria01 Záleží, kde ho potom budeš chtít nosit po svatbě ať ho zbytečně nezmenšuješ.. Jestli na prsteníčku se snubním dohromady nebo na druhé ruce nebo na prsteníčku vedle snubního, to jsem viděla už dost často. A zkus si ho i na tom vybraném prstě. Mě je na levém prsteníčku úplně akorát a na pravém už ho mám natěsno, na prostředníček ho nedostanu vůbec.
Odpovědět
@ojdipacek To je celkem dost,no..Mě je na prostředníček levé ruky taky dobře,už jsem právě i přemýšlela,že ho budu nosit tam :-) .
Odpovědět
@aria01 Taky zjišťoval tajně. Umí to moc dobře, když mi chce koupit něco. :-) To já spíše vypadala jak špion šiškin. :-D A u žádosti o ruku? Byla nečekaná a slziček ukáplo. :-) Pod stromeček věděl, že se mi líbila moc jedna zimní bunda, tak na mě zkoušel něco jiného v tom obchodě, ať očíhne velikost. :-D Pak jsme chodili do toho obchodu několikrát a ta bunda už tam nebyla. Bylo mi to líto a partner mě v tom nechal a když jsem jukla pod stromeček, byla tam. :-) Je to moje šikulka. Jsem ráda, že ho mám a budeme manželé. :-) Jj vím jak to myslíš s těmi obroučky. Uvidíš jak vyzkoušíš 52. Dej pak vědět jak to nakonec dopadlo. :-)
Odpovědět
@jennyexx ty chlapy umí dělat pěkný herečky :-D ten můj teda taky :-D
Odpovědět
@artemis3 Dohromady určitě ne,má docela velký zirkon,takže by se to tlouklo.Ale máš pravdu s těmi prsty,já jako pravák mám o trošku užší prsty na levé ruce,takže na to musím určitě taky myslet,aby tam byla rezerva.Asi bych ho pak šoupla na pravý prsteníček.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?