Nosí váš manžel snubní prstýnek?

Ahoj všichni, chtěla jsem se zeptat, jak je to u vás s nošením prstýnků po svatbě, vlastně jestli ho váš chlap nosí? Já ho totiž nosím pořád a on má pořád nějak tendence ho "zapomínat" . Pořád tvrdí, že si na něj musí zvyknout, že to není jako u mě, že já jsem na prstýnky zvyklá atd. ,ale já mu zase říkám, že je to určitý symbol toho, že jsme se vzali a tak je mi jeho zapomínání přirozeně líto. Ale nevím co mám s ním dělat. Když na něj budu tlačit aby ho nosil a budu kvůli tomu dělat caviky, just nebude a když tlačit nebudu, budu holt nacházet prstýnek často osamocený ležet u zrcadla v koupelně . Děkuji.
Odpovědět
1
2
12
Můj manžel prstýnek nosí pořád, prý už se bez něj cítí "divně"... x-) ...ale taky ho občas zapomene v koupelně...nemyslím si, že by to dělal na schvál, protože vypadá pak dost zničeně, když někam odejdeme o on si uvědomí, že ho nemá...ale jinak si myslím, že je to hodně individuální a muži to prostě tak neberou, jako my...ale určitě bych z toho nedělala tragédii... ;-) ...pokud nezapírá manželku, tak prstýnek není až tak podstatnej, ne?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jednoduše pokud půjdete spolu, přiber prstýnek sebou, a miláčkovi ho dej, že ho doma zase zapomněl, nenásilně!! ;-) Můj chlap ho nosí, ale zatím je to jen týden, tak nevím, zda mu to vydrží. A nebo zkus navrhnout, ať ho nosí podoma, že si na něho lépe zvykne, když na to půjdeš hezky se psím výrazem v očích(jak to na chlapy zabírá), není možné, že by jsi neuspěla :-D Hodně štěstí. Žanča
Odpovědět
Zanco asi jo, ale možná očekávám, že se nebudu muset tak "vnucovat" a dávat mu prstýnek na prst když někam půjdeme (i když mi možná nic jiného nezbyde). To teď když jsme byli spolu, na dovolené a doma, tak ho nosil, ale musela jsem ho dost napomínat, protože on právě hned po svatbě měl problémy s tím ho nezapomínat, prostě si ho nebral. No a dneska první den po dovolené, šel do práce a šup - hned zůstal v koupelně.
Odpovědět
Tak můj manža ten prstýnek hned v noci po svatbě šoupl do krabičky a je v ní dodnes :-D Tagédii z toho nedělám. Chlapi jsou v tomhle opravdu jiní než ženy ( a né jen v tomhle :-D )
Odpovědět
Chlapi mizerný :-o No jo, my můžeme být označkované , ale oni si po světě chodí zase bez kroužku....a mě se navíc ten můj prstýnek tolik líbí, fakt ho nosím ráda. Tím spíš pak zuřím ]-(
Odpovědět
Ahoj, jsme oddáni měsíc a manžel prstýnek nosí, domluvili jsme se na tom, že ho budeme nosit, říkal mi ze začátku, že si na něj nemůže zvyknout, ale to já nemohla taky, protože jsem vždy nosila jeden prstýnek na pravé ruce ;-) Nosíme ho oba, ráno si ho vždycky kontrolujeme, zda ho máme a jsme spokojení, možná je to též nenásilná forma připomenutí, aby prstýnek zbytečně nikde nesundaval a tak :-D
Odpovědět
Profilova fotka
nosi, protoze ho nemuze sundat :-D :-D :-D
Odpovědět
My ho nenosíme ani jeden :-D Já bych hrozně ráda, ale jsem alergická na kovy, a manžel si na něj nevzpomene, přestože máme krabičku s prstýnky na stole ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak kupodivu v tomhle je manza lepsi nez ja ;-) prstynek nosi a spise me upozornuje, ze ho zase nemam ;-) no jo, ja nejsem zvykla nosit prstynky tak si ho doma pravidlene sundavam a uklizim na nejruznejsi mista, takze u nas to budu spis ja, kdo ho jednou ztrati ... :-)
Odpovědět
Kristi, to je moc vtipnééééé, silně jsi mě rozesmála :-D :-D :-D , ale u nás tomu tak není (tedy zatím), že by nemohl, spíš jsem mu tak nějak dala před svatbou najevo, že by mi to bylo líto, kdyby ho nenosil x-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, on se nejak spravil, sunda ho jedine s mydlem. Ale on ani nechce, on je pysnej, ze je zenatej....ja jen tedka premyslim, ze dovnitr jeste necham doryt inicial kreestiho jmena nasi dcery...dela se to? nebo myslite,ze je to kravina?
Odpovědět
tak my jeste prstynky nemame, vlastne ani svatbu... ale vim, ze muj pritel ho nosit nebude, důvodů k tomu má hned několik :-) (široké kloubky a úzký prst = prstýnek bude muset mít hodně velký, aby ho přes kloubek převlékl; pracovní důvody; a podle mě směšný důvod "přece jsem chlap")
Odpovědět
Článek se načítá
astra neber si to tak... zkus v tom najít výhodu ;-) Říká se, že ženatí muži jsou pro ženy přitažlivější, protože jaksi mají pocit, že o toho chlapa je zájem a tudíž je supr :-D Jinak jak teď řešíme snubáky, pořád někomu čumím na levou ruku, jestli má a jakej má, už jsem asi trochu mimo, ale můžu ti říct, že ani moc ženskejch je nenosí, a nebo takový, že ani není poznat, že to snubák je. A třeba přítel má takovej zásnubní, že vypadá jako snubní... zkus to fakt neřešit, přeci důležitý je, jestli vám to klape a ne nějakej kroužek... chlapi nejsou moc zvyklí tohle nosit, třeba je mu to nepohodlný, nebo kdoví... Jinak ten můj ho nosit hodlá, tož uvidíme :-N Kristi, snubáky jsou podle mně souvisí se svatebním slibem, symbolizují propojení dvou lidí (symbolika kroužku = prstenu, mám to z nějakýho dokumentu proč se nosí prsteny), s dětma nemají co dělat a dorýt iniciály děťátka bych nenechávala. Radši kupte holčičce krásný naušničky ;-)
Odpovědět
Prstýnky nosíme oba. Před svatbou jsme o tom mluvili a muž pravil, že netuší, jestli si zvykne, jestli mu třeba nebude překážet - byla jsem srozuměná s tím, že prsten skončí v krabičce a nijak mi to nevadilo - já ho nosím ráda, ale proto ho ještě nebudu nutit, aby ho nosil "taky rád" ;-) Nicméně prý nepřekáží. Zato mně teď způsobil tchán podlitinu stiskem ruky (na pravé nosím od svatby zásnubní) :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel ho prostě přestal nosit, asi po měsíci. bylo mi to docela líto, když jsem se ho ptala proč ho nenosí, prostě nevěděl, nebo nechtěl říct. Ale myslím že pochopil že mě to mrzí a nosit ho začal. Snad mu to vydrží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
manza prstynek nosi rad a pry mu vubec nevadi, tak uvidime
Odpovědět
Profilova fotka
nosí...ale tak týden trvalo, než si na něj zvyknul...pořád remcal, že se mu zachytává o volant :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsme je byli vybírat, tak mi taky řekl, že ho asi moc nosit nebude, že nemá moc rád něco na ruce. Ale já jsem taky dřív nosila prstýnky na obou rukách a už 2 roky nosím jen jeden na levé. Navíc jeho je jednoduchý, bez ozdob, tak není nijak nápadný. No uvidíme po svatbě, třeba si to rozmyslí, nebo si zvykne. Nebo udělám psí oči ;-(
Odpovědět
já už přítele trénuju, aby se pak nevymlouval, takže máme prstýnky už teď a jsme moc spokojení, že jsme aspoň trochu furt spolu ;-)
Odpovědět
Ahojky ten muj muz prstynek nosi ,ale na umyvani ho odklada a obcas zapomene.Ale kdyz zapomene tak to stoji za to.Uplne ho to stve ze zapomel a hned me rika ze budu urcite nastvana :-D :-D Jo a nevite kde najdu v diskuzi negativni ohlasy na svatbu?A myslite ze to mam smazat?Rikam si ze ke gratulaci muze kdo chce co chce napsat i negativni nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
no muj manza si na neho nejak nezvykl, uz ve svatebni den mu pekne otekl prst, je mi to lito, ale nechci to lamat pres koleno a treba na to prijde nekdy sam, jak je fajn ho nosit ;-)
Odpovědět
Můj manžílek původně vůbec neplánoval, že ho bude nosit - pracuje rukama, takže jsem chápala, že by mu mohl překážet. Zatím ho ale od svatby z prstu nesundal, tak mě to velmi příjemně překvapilo...
Odpovědět
Profilova fotka
Odpoved na hlavni otazku tematu: NE, vetsinu casu ho nenosim ani ja.
Odpovědět
Můj manžel ho nosí hlavně když někam jdeme, říká, že aby bylo poznat, že k sobě patříme :-D :-D :-D Do práce ho nenosí, protože tam by mu fakt vadil, ale jinak většinou nezapomíná ;-) Teď ho ale nenosím já, protože ho kvůli těhotenství nenavlíknu :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ještě sice manželé nejsme, ale když jsme včera byli vybírat prstýnky..., tak tam mimo jiné prohlásil, že šuplíku to bude stejně jedno, který prstýnek ]-( . Tak uvidíme jestli si to rozmyslí a dá přednost raději prstíku :-) než šuplíku :-( .
Odpovědět
ahoj, manžel ho nesundává z ruky nikdy, já ho sundávám při domácích pracích.
Odpovědět
Ten můj ho nesundavá z ruky vůbec, možná se bojí, že by ho někde zapomněl, jak říkám, zvykl si a nesundává ho ani při sportu, hraje tenis a ještě k tomu levou rukou, tak měl obavy, že mu bude překážet, naštěstí tomu tak není, tak ho nosí pořád. Z legrace se navzájem kontrolujeme, zda ty prstýnky máme, beru to jako hru a je to super. ;-) Nikdy jsem neslyšela, že by se na prstýnky vyrývala jména dětí, ale myslím si, proč ne, když je na něm dost místa, přijde mi to jako dobrý a vtipný nápad, díky za inspiraci (zatím sice děti nemám, ale kdo ví?) :-)
Odpovědět
No můj je na to strašně hrdý a už před svatbou tvrdil,že bez pořádného prstenu se ani neožení :-D Takže nosí a ukazuje :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak manža ho nosí zcela výjimečně :-( V práci ho mít nesmí(dělá s vysokým napětím) a přijde mi hloupý, ho nutit, aby ho pořád sundaval a nedej bože, aby ho jednou zapomněl sundat a něco se mu stalo :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Můj nosí, pořád!!! A ještě se ze srandy hlídáme navzájem, abychom ho měli oba ! :-)
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?