Nosí manžel po svatbě prstýnek?

Včera jsem zjistila, že můj ho nenosí, že má strach, aby ho v práci nepoškodil nebo neztratil (pracuje v knižním skladu). I když jeho důvody chápu, mrzí mě to... A vás muž?
Odpovědět
1
2
19
Profilova fotka
moj manzel ho nosi, dava si ho dole iba pri kupani:)))) ale uvidime ako dlho ho to bude drzat:))) a kde ho strati..... vela sportuje napr. hrava hokej a tam uz stratil skoro aj hlavu:))) teda cca. 4 ks okuliarov :-D za dva roky :-D
Odpovědět
danielah, nesmúť, pri niektorých povolaniach to naozaj nie je bohviečo nosiť prstienok... Sestrin manžel pracuje v stavebninách a vďaka prstienku sa o niečo nešťastne zavesil, prstienok praskol, rozpadol sa na dve časti a navyše si bolestivo poranil prst....
Odpovědět
Profilova fotka
moj manzel je archeolog a maju zakazane mat nejake sperky pre pripad urazu...ale vzdy v piatok vecer si obrucku az do pondelka nasadi, myslim, ze mu to robi radost ;-) mne tiez. netrap sa preto, danielah, prstienok nenahradi to, co ma tvoj manzelik v srdci...
Odpovědět
moj manzel prsten nosi, dava si ho dole len doma pred spanim..
Odpovědět
Manžel ho taky nenosí, hlavně kvůli zaměstnání, a jako elektrikář taky nemůže.
Odpovědět
Manžel ho nosí, nosil už i zásnubní (ten tedy flákal, prý mu pod něj šla voda, jak nebyl jednolitý) a doufám, že ho stále nosit bude. Mně by hrozně mrzelo, kdyby ho nenosil. Chápu, když někdo nemůže z důvodu práce, ale jinak moc ne...prostě by mi to bylo líto. Jen ať všechny dámy vědí, že tento pán už je jaksi zadaný:-)))
Odpovědět
Danielo, manžel prstýnek taky nenosí, pracuje ve skladu a má taky strach, aby ho nepoškodil, popř. úplně nezničil. Bere si ho jen příležitostně, mimo práci a to mě stačí. Vždyť to, že ho nenosí, neznamená, že by naši svatbu bral méně vážně než já.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel prstýnek zatím nesundal a je na něm vidět, že je pyšný, že ho má. Ale pracuje ve skladu se sportovním zbožím, tak mám strach, aby prstýnek nějak nezničil. Jenže když ho sundá, tak zase mám strach, že ho někde zapomene nebo stratí... :-| No, uvidíme, jak to bude dál. Gabrielko, to je od tvého manžela moc roztomilý. Moc se mi to líbí!
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj holky, můj manžel ho nosí pořád. Nedávno si udělal něco s levou rukou a kvůli otoku ho nesměl chvíli nosit. To byla pro něj tragédie, je na něj hodně zvyklý. U nás jsem to já, která pořád něco dělá a bojí se, aby prstýnek neztratila nebo nezničila. Ale i kdyby manžel prstýnek nenosil, nikdy už nebude patřit nikomu jinému. danielah: Ty prstýnky jsou jen symboly toho, co je mezi vámi. Netrap se tím, oba víte, že jste určení jeden druhému a už to tak bude navždy. Na druhou stranu je dobře, že prstýnek nenosí, mohl by si taky něco udělat. Já si kvůli prstýnku nedávno skoro zlomila nebo utrhla prst. Zahákl se o něco na dveřích a jak jsem sebou cukla, tak jsem jen cítila takovou bolest... Proto doma prstýnek sundávám, abych měla na práci volné ruce. :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel se snaží ho nosit kvůli mě a dost si toho cením. Říká, že je mu nepříjemné mít něco na ruce, např. ani nikdy nepracuje v rukavicích, že mu to dělá zle. Podle mě je to spíš o zvyku. Doma si ho ale sundává, když přijde z práce :-)
Odpovědět
Zase tak tragicky to neberu, jsou dulezite jine veci, ale jak jsem cerstva mlada pani, tak me to trochu mrzi, ale kdyz vidim, co by se vsechno mohlo stat, tak jsem vlastne skoro rada, ze ho nenosi :-D
Odpovědět
můj manžel taky prstýnek nosí... dokonce jsem to byla já, kdo ho zrazoval kvůli práci, aby se mu něco nestalo, ale on ho prostě nosit chce...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
danielah: Takhle se to musí brát. Já myslím, že je to o zvyku a lidech. Pokud nemůže prstýnek nosit, tak ho má určitě doma na dobrém místě, aby ho neztratil a až spolu půjdete někam na akci, tak si ho svátečně navlíkne na prst. :o)
Odpovědět
Profilova fotka
tak aj ja vam pridam par riadkov :) moj drahy ho nosi stale, akurat ked ide do lesa tak ho nechava doma :) teraz, ked siel do skoly, tak ked sme sa lucili mi uz z vlaku ukazal prstienok, a to je pre mna dolezite, ze ho aj on vnima a chce aby ludia vedeli, ze sa lubime :) tak tot vsjo
Odpovědět
Profilova fotka
moj manzel ho nosi a tiez mam pocit, ze ho to tesi. je to jeho jediny sperk, tak som az (milo) prekvapena, ako rychlo si zvykol. ale pred sportom a doma ho dava dole. mna by mozno trosku mrzelo, keby ho nenosil v spolocnosti. kvoli praci je to pochopitelne.. a paci sa mi, ked spolu niekam ideme a je na nas hned vidno, ze sme manzelia :-)
Odpovědět
aduo: :-D :-D :-D kez by, ale spis myslim, ze si ho zasantocil nekam do psaciho stolu do nejake bezva krabicky, aby ho neztratil :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
danielah: :-D :-D :-D No to jsou ti chlapi.... Ten můj ztratí snad úplně všechno. Na prstýnek si ale naštěstí dává pozor. O zásnubním už dávno nic neví a z druhé svatby ty prstýnky jsou taky někde schované, protože byly jen symbolické abychom měli nové (stály stovku) ale byly krásné. Nosíme jen ty staré a stačí nám to.
Odpovědět
Aduo, ja vim, ze tady to neni tema, a nevim, esli se ti o tom chce psat, ale jak je to s tvymi dvema svatbami? prvni na urade, protoze to v kostele neslo? nechci vyzvidat... ale zajma me to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
danielah: Píšu ti IP. Už se to tu probíralo hodněkrát, tak nechci holky zdržovat. :-D
Odpovědět
aj moj manzel prstienok nosi!!!!!!!!!! a to je krasne, ze je to pre neho dolezite! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To já prstýnek nosím pořád! Akorát když vařím něco "rukama", tak ho sundám, aby se neupatlal třeba od těsta. :-) Ale pak si ho zase rychle nasadím. Jsem hrdá na to, že jsem manželka! Moc se mi líbí a často si ho prohlížím. Ale to přejde, já vím. Však ještě nejsem vdaná ani 14 dní, tak co :-D ;-) A jak jste na tom vy, mladé paní?
Odpovědět
Profilova fotka
danii: Ono je pro některý chlapy důležitější, že jsou ženatí a prstýnek neberou jako důležitou věc. Já si myslela, že ho můj manžel taky sundá a nebude ho nosit, ale nosí ho tak hrdě, že až koukam. :o)
Odpovědět
Me to jeste navic prijde sexy... muj manzel s prstynkem... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Sexy? Tak nad tím jsem nikdy neuvažovala... :o)
Odpovědět
nevím, jestli je to sexy, ale něco do sebe to rozhodně má.... ;-)
Odpovědět
:-D jako novomanzelka jsem vykulena a rozneznena a vyrizena uplne ze vseho, tak me berte s rezervou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bereme tě tak. Já byla taky tak vykulená... Ale to víš, my starý mazáci, co maj už několik let manželství za sebou.... :-D :-D :-D
Odpovědět
:-D :-D :-D Ani jsem necekala, ze me to tak vsechno vezme (v pozitivnim slova smyslu)
Odpovědět
Profilova fotka
Já neměla moc času přemýšlet o tom, co se děje se mnou, ale spíš okolo, takže jsem ten svatební den vnímala jen jako nějakou oslavu a plynule to přešlo v pocit, že mam manžela, ale ta euforie z nové situace nějak nepřišla. Pořád jsem čekala kdy mi to dojde a teprveˇpřed nedávnem mi to nějak pořádně docvaklo, že jsme rodina a tak... ;-)
Odpovědět
nosí :-)
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?