Není tento snubní prsten moc tenký?

Profilova fotka
Ahoj holky, poohlizim se uz po snubnich prstynkach a velmi me zaujaly tyto netradicni. Jejich sirka je ale 2.5 mm a bojim se, ze to je moc tenoucky a nepujde do nich nic vygravirovat. Mate nektera snubni prstynek s touto sirkou? Byla bych moc vdecna za fotku na prstu a za vsechny vase rady :) http://www.snubni-prsten.cz/01630-nan...
Odpovědět
Profilova fotka
snubni prstynek bych chtela nosit k memu zasnubnimu prstynku, takze bych chtela snubni bez kaminku a aby se k sobe hodily :) takhle vypada muj zasnubak:)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkousela jsem par tenkych ale mne se to na ruce nelibi. Musis zkusit sama a uvidis, jinak tezko hodnotit dle fotek, kazdej mame ruku jinou tak to vypada jinak :-)
Odpovědět
Musíš se poptat přímo u té firmy, ale tam, kde si kupujeme prsteny my, je nejmenší šířka pro gravérování 3mm. :-( Taky si myslím, že to nepůjde.
Odpovědět
My máme šíři 3,5 cm a je to tak na hraně (přítel uvažoval,že si ho nechá předělat na širší). Tak si myslím,že takto tenký nebude vypadat na chlapovi moc pekně.Ale to musíte vyzkoušet.
Odpovědět
Ja mam siri 2,75mm a s gravirovanim u Bisaku nebyl zadny problem. Pritel ma jinak sirku 5mm, ma buclatejsi ruce :)
Odpovědět
Profilova fotka
@anyroxy my mame 3,5mm a rytina mic dobre videt neni...ale ja jsem spokojena...kazdopadne u uzsich uz asi neee:-/ určitě si prstynky jedte vyzkouset nazivo - me se na netu líbilo spoustu vzoru ale na ruce jen ty nase :)
Odpovědět
My máme 2,6mm oba, širší se nám nelíbily a chtěli jsme mít oba stejný. Zevnitř máme rytá jména i datum. Ale fakt to vypadá na každé ruce jinak, musíš zkusit.
Odpovědět
2,5mm šířka a rytina jde přečíst dobře. Doporučuji ale vyzkoušet, protože na každé ruce sedí něco jiného.
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju vám :) a mohly byste sem, prosim, hodit nejakou fotku s prstenem na ruce?:) vim, ze je treba ho vyzkouset, jen me zajima, jak to priblizne vypada:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já mám také šířku prstenu 2,5mm a to i s gravírováním, které je krásně čitelné, ono také záleží, jak ti to do prstenu kvalitně vyryjí, když to udělají špatně, tak to není čitelné ;-) Manžel má však prsten širší jelikož má větší klouby a tenký by mu neseděl. Chce to aby jste si oba vyzkoušeli nějaké snubní prstýnky. Mě se širší prsteny nelíbily, mám drobné ruce a ty široké mi vůbec neseděly. ;-)
Odpovědět
@anyroxy Obecně sluší úzký prsten tomu, kdo má štíhlé dlouhé prsty. Pro široké prsty je slušivější širší prsten.
Odpovědět
Profilova fotka
mam i zasnubni prstynek dost uzoucky, takhle vypada na my ruce:) myslim, ze by se k nemu prave hodil spise uzky i snubni, chtela bych nosit oba na levym prstenicku:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nasla jsem dnes dalsi tenoucke snubaky:) akorat nemaji 3mm..myslíte, že by to tam vygravírovali? A jaký si myslíte, že je lepší typ? Lichobezny profil nebo pulkulaty? :)
Odpovědět
Profilova fotka
http://danfil.cz/snubni-prsteny/cz/ko... http://danfil.cz/snubni-prsteny/cz/ko...
Odpovědět
Pokud chceš nosit snubní a zásnubní prsten spolu, určitě bych si snubní vybrala užší a vyzkoušela je naživo. Mně osobně se na fotce víc líbí lichooběžný profil, ale tohle právě nejlíp uvidíte, až si je vyzkoušíte :-)
Odpovědět
Mě se úzké líbí, ale jen na ženské ruce. Na chlapovi je to divné... Ale už jsem tu v albech i prsteny, kdy nevěsta měla úzký a ženich širší, ale ve stejném stylu... Tak by mi to taky vyhovovalo, já mám takové vepřové prstíky :-| a ještě se širokým kroužkem to pak vypadá šíleně :-D
Odpovědět
Já bych se toho nebála. Mám taky 3mm a rytina jde přečíst krásně. My jsme záměrně vybírali úzké, líbí se nám víc. Spíš nás odrazovalo, že mají menší životnost, ale snad vydrží.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?