Mít při obřadu zásnubní prstýnek nebo nemít?

Profilova fotka
Ahoj holky, s drahou polovičkou jsme narazili na téma zda mít či nemít při obřadu i zásnubní prstýnek? Ať jsem hledala kde jsem hledala tak nikde jsem nenašla odpověď, tak prosím o radu Vás či zkušenost jak jste to měli? Mít při obřadu zásnubní prstýnek nebo nemít a nechat si dát jen snubní? Předem děkuji za jakoukoliv radu a zkušenost.
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mit, ale od rana uz na prave ruce :-)
Odpovědět
Já jsem někde na netu narazila na to, že by jsi na rukách v den svatby neměla mít žádný jiný prstýnek, než snubní. Jak to budu mít já, ještě netuším. Záleží určitě na Tobě ;-)
Odpovědět
mám v plánu si zásnubní dát na pravou ruku, na levé budu mít prstýnek po babičce (ona se už svatby nedožila), tak aspoň jako rodinná památka a jako něco starého (hoooooodně starého) a pak na levé přibude snubní prstýnek a tak už to nechám
Odpovědět
Já budu mít zásnubní normálně na levé ruce i při obřadu a k němu mi přibyde snubní. Záleží na každém, jak si to udělá.
Odpovědět
Profilova fotka
původně jsem chtěla mít oba na levém prsteníčku, ale stylově k sobě úplně nepasují. Takže jsem si ho nechala zvětšit a už ho nosím na pravé
Odpovědět
Profilova fotka
@lstuchlova budes pak nosit zasnubni pod snubnim, nebo je prohodis?
Odpovědět
@mahaena Zásnubní je mi trochu větší, tak ho nechám vespod...
Odpovědět
Já jsem našla ve svatebním průvodci, že si to každá může udělat jak chce :) Někdo nemá, někdo nechá na levé ruce a má pak dva a nejčastěji se asi dává na pravou ruku na prsteníček..tak to plánuju i já. Nechci svůj zásnubáček po svatbě hodit do šuplíku. Mám na tu chvíli přece krásné vzpomínky a ty si nosím s sebou na ruce :) :)
Odpovědět
@tessie187 taky taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to uplne jedno. Ja som si ho prehodila na pravu ruku, kde ho od svadby aj nosim. Nevidim dovod, preco by som ho mala davat na svadbu dolu, ved je to sucast toho vsetkeho a zaciatok celych svadobnych priprav a samotnej svadby. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zasnubni sundam. Ve svatebni den necham vyniknout jen ten snubni. Zasnubni nechci po svatbe nosit. Stejne jsme ho vybirali jen proto, aby nejaky byl asi tyden po zasnoubeni :-) Je pekny, ale nic extra :-) Ale jak pisou holky vyse - jake si to udelas, takove to mas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zasnubni po svatbe prehazovala z leveho na pravy prstenicek, ale musela jsem ho nechat zvetsit, takze pred obradem jsem ho sundala, trochu mi to bylo lito, ze ho nemuzu mit, ale zadnou tragedii jsem v tom nevidela...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já zásnubní prstýnek na svatbu neměla - na pravou ruku by dát nešel a na levé jsem dva prstýnky mít nechtěla a ani je tak nosit neplánuji, tak jsme se s mužem dohodli, že ho nechám v bezpečí doma
Odpovědět
Profilova fotka
Já nosím zásnubní už od začátku na pravé ruce. Nechtěla jsem, aby se u nás na dědince vědělo, že se budu vdávat, tka jsme zvolili tuto variantu. Navíc mám prsteníček na levé větší a tak by mi prstýnek poté z pravé ruky padal. Ale jak psala herminka6 záleží na každé nevěstě, jak se zásnubním prstýnkem naloží... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s @ejosefikova , resp. já to mám taky tak, od začátku je na pravé ruce (i kvůli zvědavcům), abych ho už nemusela nikde přehazovat, zvětšovat/ zmenšovat. a na svatbu si ho nechám na pravé, jen sundám ty ostatní a na levou přibude snubní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mrshka díky za Tvůj názor, já jsem si mezi kamarádkama občas připadala jako exot, když zjistili, že je to zásnubní, tak jsme ráda, že v tom nejsem sama. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?