Máte tip na dobré zlatnictví v Boskovicích?

Ahoj holky, prosim vas, mela byste nektera z vas typ na dobre zlatnictvi v Boskovicich a okoli? Pripadne jejich stranky, kde by meli katalog se snubnima prstynkama? Diky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Itchi, já jsem z BK, ale prstýnky jsme měli z Red and Cube z Brna, z Boskovic jen krabičku na ně ;-) Ale je tam spousta zlatnictví, líbily se nám jedny v té židovské části, nevím název! hlavně, ať vyberete dobře! my jsme moc spokojeni s tou brněnskou firmou, dělají si vlastní kolekce, takže takové prstýnky nemá každý!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my jsme měli snubáky ze stejného zlatnictví jako janeee a naprostá spokojenost. V Boskovicích můžu doporučit zlatnictví Opál. Příjemný personál a mají tam hezké věci ;-)
Odpovědět
Ahojky holky:) dekuji za radu a doporuceni, uvidime, nejdriv chci mrknout tady a pote dal od bydliste:) Janeee zidovska ctvrt myslis asi zlatnictvi PERLA?:)) tam se chystam jako prvni, asi to tam pujdu obkouknout hned ve ctvrtek, jak budu mit volnejc, ale stejne je asi cas... ale koukat asi uz nejvyssi cas:) spinkalinka: na zlatnictvi opal jsem se divala na netu na jejich katalog a nemaji skaredy, ale je potreba juknout - katalog je katalog a ve skutecnosti muze vypadat jinak:) Ten OPAL: to je na meste, bo ktery je to zlatnictvi?:) A jinak holky, odkud jste meli satky??? Zatim jsem se byla dovat ve svatebnim salonu ANO v Boskovicich a taky tam nema skaredy, ale v Blansku mate urcite nejakeho favorita a ja si rada necham poradit?:) Jinak, kde jste meli svatbu?? Kde jste meli hostinu?? Nejake doprouceni, varovani?? :) 8-)
Odpovědět
Itchi - my jsme měli hostinu v zámku v Opatovicích - vše vyšlo na 1, ale museli jsme jim trošku dát najevo dopředu, že si nenecháme nic líbit a vše si uděláme podle svého ;-) a líbánky byly v Lasákově mlýně v Boskovicích - taky dávám 1s hvězdičkou, výborná, prvotřídní kuchyně (byly jsme tam na cca 3 obědech a 3 večeřích, nějaké ty zákusky atd.), nádherné prostředí, v porovnání s Brnem super ceny, ale pro místní asi draho :-N , přece jen v okolí žádný hotel podobné kvality není, tak na to lidi nejsou zvyklí a přijde jim to drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
Zlatnictví Opál je hned na náměstí. Kdyžtak se přesuň k nám do diskuze Nevěsty z okolí Blanska nebo rok 2008!!! protože pokud se nebudeme držet tématu, tak to admin zamkne ;-)
Odpovědět
blanka.k: lasakuv mlyn - tam jsem puvodne chteli hsotinu, ale protoze planujeme svatbu jen malou (asi o 15 lidech) tak jsme si rikali, ze to asi nema cenu zamlouvat cele jen pro nas - a salonek tam neni:( SPINKALINKA: jasne, juknu n VAS TAM:) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
itchi! salonek tam je!!!!!!!!!!!!!!! my tam měli svatební hostinu! nás bylo teda kolem 50, ale je tam nohore ta mistnost s vyhledem na rybnik! my tam měli obed ve 30 lidech, tak tak jsme se tm vlezli, pro 15 to bude idealni!!! A byli jsme opravdu spokojeni!! jinak sup k nam do diskuze nevest z BK!
Odpovědět
já vím o super zlatníkovi v jedovnicích, kamarádka si za 10 tisíc pořídila snubáky s diamantama.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 letech
Zlatnictví Perla Boskovice!!! :) Naprosto skvělý a milý přístup pana majitele, vyhověl nám naprosto ve všem při tvorbě snubních prstenů. Výrobek byl hotový do cca 3-4tt. My jsme k nim šly na doporučení a velmi ráda toto zlatnictví budu doporučovat dál. Děkujeme
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?