Kosmetyčka nebo stačí vyzážistka?

Pro svatební líčení sem si našla vizážistku, kterou mi doporučila jedna paní od vedle. Kamárádka zas tvrdí, at si najdu kosmetičku, ta mi vyčistí obličej, nanese masky, udělá voskové zábaly na ruce. Ale to podle mě snad není ani vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě tedy pobavil hned název diskuze, protože v obou slovech máš chybu :D Každopádně, před svatbou si nech udělat zábaly, masku atd., v den svatby pouze líčení. Někdy můžeš být po peelingu a masce zarudlá a hned bys zacpala otevřené póry make-upem.
Odpovědět
@tanulinkaaa Na kosmetiku bych šla tak týden před svatbou, záleží na pleti, pokud jsi citlivá, tak velmi opatrně na peeling a čištění, vše by mělo probíhat velmi jemně. Ale ty hrubky, to je pecka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, určitě kosmetiku pár dnů před svatbou. Mi se totiž stává, že po kosmetice jsme jak puberťačka, než se mi zklidní pleť :-D Ale je hodně kosmetiček, které také líčí, takže by udělala pár dnů před svatbou kosmetiku a v den svatby pouze líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty kokos, tak ten název diskuze mi málem vypálil oči :-D Každopádně já chodím na kosmetiku pravidelně a byla jsem 10 dní před svatbou naposledy.... Moje lazebnice je takový 4v1 :-D Takže jsem byla 10 dní před svatbou na kosmetice, pak dva dny před na řasách, manikúra, pedikúra a v den svatby líčení a účes.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunecka84 Předpokládám, že jsi odpovídala tazatelce :-)
Odpovědět
@tanulinkaaa Jejda, omlouvám se ;-) Jsem byla v šoku z těch hrubek a zároveň četla tvůj příspěvek, tak jsem klikla na tebe.
Odpovědět
Titulek mě až fyzicky zabolel, bohužel zde nejsou takové hrubky až tak ojedinělé... Čeština dostala na frak. Nicméně k tématu. Před svatbou jsem byla jen na pedikúře a neplánovaně i manikúře, víkend před svatbou jsme se stěhovali a potřebovala jsem něco udělat se suchýma rukama a ulámanými nehty... Na kosmetice jsem vůbec nebyla, chtěla jsem si udělat sama aspoň peeling a masku, ale na to jsem úplně zapomněla (a bylo mi to úplně jedno) :-) Takže vizážistku na nalíčení určitě, kosmetička je bonus navíc, ale nešla bych těsně před svatbou, zvlášť pokud na kosmetiku jinak nechodíš.
Odpovědět
Jestli normálně na kosmetiku nechodíš, doporučuju to vyzkoušet hned (koukám, že svatbu más v září), ať vidíš, jak reaguješ. Já mám potom taky vždycky pupínky a pár dní na hojení by mi určitě nestačilo. Pár dní před svatbou bych volila spíš jen nějakou rozjasňující nebo zpevňující péči, když už...Ale upřímně řečeno, nemyslím si, že jde o to, že by najednou člověk vypadal nějak úžasně, jde spíš o efekt po dlouhodobější péči. Ale třeba má někdo jiné zkušensti :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?