Kdy ukázat snubní prsteny?

Kdy jste ukazovali snubní prsteny rodičům, širšímu příbuzenstvu, kamarádům? Chceme si prstýnky schovat a ukázat je až na svatbě (rodiče už je tedy samozřejmě viděli). Setkáváme se i s nepochopením, že je to přece jen kovový kroužek, tak proč s tim děláme takové tajnosti.. Pro nás je to ale osobní záležitost jen mezi námi dvěm a a nechceme prstýnky dat z ruky k podrobným analýzám a to ještě x měsíců před svatbou. Jak to vidíte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
tak my je nikde nenosili, nikoho ani nenapadlo se na to ptát, i když je fakt že kamarádce jsem je ukazovala když byla na návštěvě, tak proč neříkáže že je máte schované?
Odpovědět
Profilova fotka
@kaen popravde taky nechapu, proc je nekdo jiny potrebuje nutne videt uz pred svatbou... a pak taky nechapu, kdyz se najdou taci, kteri by si je jeste chteli zkouset, to by se mi proste nelibilo... ja bych asi rikala, ze je mate schovany u nekoho, abyste se na ne nechodili porad koukat a zkouset je...
Odpovědět
My jsme je rodině ukázali pár dnů po vyzvednutí. Všem se líbily, někdo si je zkusil...nevidíme v tom problém. Přítel si takto zkoušel dědův, já babičky,...srovnávali jsme jsme to i s prstýnky mých praprarodičů...prostě taková příjemná chvilka nad prstýnky.:-)
Odpovědět
Neznám nikoho, kdo by prstýnky před svatbou ukazoval. A zkoušet si cizí prstýnek by mi přišlo nemístné, je to hodně osobní věc. Ještě tak maximálně bych je ukázala rodičům, ale širšímu příbuzenstvu a kamarádům? Prstýnky patří na svatbu, tam je chce každý vidět a pochválit. Nezávidím Vám to, ale stůjte si za svým :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme je rodičům hned ukázali jak jsme si pro ně byli, viděli je i mé 2 kámošky a jedna si je bez zeptání zkusila, tak mě to celkem naštvalo, jsem ji řekla že to přináší smůlu, jen aby ho rychle sundala, jinak já bych to do svatby nevydržela je neukázat :-)
Odpovědět
Asi nějak celý ten problém nechápu... nechápu, proč s tím dělat tajnosti, stejně tak nechápu, proč je někomu (tj. širšímu okruhu svatebčanů) ukazovat či proč je někdo nějak zásadně chce vidět. Přijdou mi důležité jen pro snoubence/manžely a kromě toho, že je každý chce vidět na obřadu, protože se to jaksi očekává, že se nad nimi bude vzdychat, mě na svatbách nikdy nijak moc nezajímaly. Tj. pokud s ostatními řešíš, jaké máš prsteny atd., pak je jasné, že je chtějí vidět, a že se tudíž pozastaví nad tím, že jim je nechceš ukázat...Tj. když to s ostatními nebudeš řešit, nedovedu si představit, že by se dožadovali toho, abys jim je ukázala. Já je mám od včera a mám z nich vážně radost, ale toť vše ;-) . Rodiče je viděli už na fotce, než jsme je kupovali, svědkyně na fotce, svědek naživo, a tím to končí. Každopádně good luck :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Před svatbou jsme je nikomu neukázali. Kdo měl zájem, tomu jsme je ukázali na oslavě. Vůbec mi nevadilo sundat jej z prstu a půjčit ho mým blízkým.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?