Jiné snubáky

Ahoj, můj přítel má ode mne už 5 let prstýnek a má ho rád. Teď přišel s tím jestli by si ho mohl nechat i po svatbě, že bych si já nechala udělat v podobném dekoru. Je mu prý líto že by ho pak dal do zásuvky, protože dva nosit nechce. Co myslíte, nebude divné, když nebudou úplně identické a on si nechá ten svůj, jen si dodělá rytinu? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Kašli na to, co si budou myslet lidi. Jestli pro něj je ten prstýnek symbol vaší lásky a nosí ho rád, tak už záleží jen na Tobě jestli si necháš udělat stejný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katbelin kdyz to nebude vadit vam, tak ostatnim to muze byt uplne jedno. Mne se ten napad libi :-)
Odpovědět
My jsme třeba nechtěli ani zlato ani stříbro...máme prstýnky z oceli, jeho je širší a já mám tenčí kroužek....vybírali jsme tak, aby se líbili nám a nosili jsme je :-) Tak že dělejte podle sebe ;-)
Odpovědět
On ho má právě taky z chirurgické oceli, jen se bojím u sebe. Protože ocel prý nejde upravovat, tak kdybych časem přibrala abych si ho zvládla sundat. Cvičím s dětmi, tak nemohu nosit pořád.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i prsten z chirurgické oceli se dá vybroušením o kousek zvětšit, když je třeba. Obvykle je pak nutné jen obnovit gravírování. Ale nemusíte se toho moc bát, i když přiberete třeba 10 kg, prsty většinou zůstávají stejné, na rukou se tuk příliš nehromadí ;-) Pravděpodobnější je otékání končetin třeba v těhotenství, vlivem zvýšené námahy - ale to je přechodný stav a samozřejmě se neprojeví u všech žen. Jinak u ocelových prstenů vyráběných na zakázku jsme schopni přizpůsobit design (šířku, povrchovou úpravu, kamínky..) Vašim představám. Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
Já bych asi nechala jeho prstýnek přeleštit, aby byl v den D krásný a bez škrábanců, nechala dodělat rytinu a klidně bych si dala udělat podobný.. Myslím, že je fajn, že se mu prstýnek od Tebe líbí a rád ho nosí ;) nenutila bych ho nosit jiný ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?