Jaký kámen máte na zásnubním prstýnku?

Nevěsty, jaký kámen máte na zásnubním prstenu? Briliant, zirkon, nebo snad jiný? A poznaly jste samy o jaký kámen se jedná, nebo vám to bylo prozrazeno, či taktně naznačeno, že nosíte na prstu celé jmění? :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
Ahoj, já mám diamantík...Už před zasnoubením jsme trochu mluvili o tom, co se nám líbí a nelíbí. Po zasnoubení jsem pak dostala takový ten certifikát s informacema o tom diamantu. Ale ještě jsem se do toho ani nepodívala :-D Ale jinak myslím, že je to fuk, i kdyby mi dal prstýnek z pouti tak bych řekla ano...
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky briliant, v bílém zlatě. Přítel asi vytušil, že se mi líbí - za 5 let už zná můj vkus, takže jsem ani nemusela nic naznačovat :-) Dodnes nevím, kolik stál, dostala jsem k němu certifikát, ale cena je uvedena zvlášť na účtu, který mi neukázal a prý ani neukáže ;-)
Odpovědět
já mám stříbrný prstýnek se zirkonem, ale jak řekla sarkar, na ceně nezáleží a i kdyby to byl pouťový, tak darovaný s láskou má úplně jinou hodnotu.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám "pouze" stříbro a zirkon, v bílým zlatě se mu prý v tom zlatnictví nic nelíbilo a jelikož to kupoval na poslední chvíli před Vánocema, tak jinam ani nešel a vůůůbec mi to nevadí :) jak píšou holky, i kdyby to byl pouťák za dvacku bylo by to krásné a hrdě bych ho nosila, protože by to dal od srdíčka a to je to nejcennější ;)
Odpovědět
Nevím jaký mám, neptala jsem se a prstýnek jsem sama nekupovala takže opravdu nevím a ani mně to moc nezajímá..Kdybych se třeba dozvěděla, že tam mám něco opravdu drahého, asi bych se ho bála nosit..Ale mám asi zirkon
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky briliant v bílém zlatě s certifikátem s popisem. Sama bych si takový prstýnek nikdy nevybrala, bála bych se, že ho zničím, jsem zvyklá nosit prstýnky denně. Když jsem se dozvěděla, co mám za kámen, tak mi to vyrazilo dech... dokonce jsem se naučila sundávat si ho při vaření a umývání :) přítel mi řekl, že se nikdy nedozvím, kolik stál a já to radši ani nechci vědět. :) Jak tu píšete i kdyby v něm bylo sklíčko z pouti, tak by mi to bylo jedno... hlavně, že máme jeden druhého.
Odpovědět
Diamant v bílém zlatě.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám bílé zlato s briliantem.
Odpovědět
já mám briliant na nějakém ošetřeném stříbře, že to není klasické stříbro, vypadá to jako bílé zlato, ale samozřejmě levnější :o)
Odpovědět
já mám zirkon :-) Penízky jsme radši investovali do dcery a vůbec se za to nestydím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a neni to jedno? :D
Odpovědět
Myslím že není za co se stydět, já jsem už dlouho dopředu hlásala, že jedině ocel a zirkon, aby ho nenapadlo utrácet. I tak koupil (na ty materiály dražší a opravdu krásný) prstýnek, který všichni obdivujou... Rozhodně nevypadá nějak lacině.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám zirkon a jsem s ním naprosto spokojená. Upřímně, kdybych tam měla diamant, tak bych se o něj pěkně bála, protože mi je občas volnější... Ale popravdě, bylo mi úplně fuk jaký to je prstýnek a s čím, nejdůležitější pro mě bylo to gesto, že ten báječnej chlap si chce tu svojí otravu přeci jenom vzít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílé zlato s briliantíčkem :-) Kamínek je opravdu maličkatý a jsem za něj ráda. V této velikosti je cena oproti syntetickému zirkonu vyšší zanedbatelně. A mně se velké kameny nelíbí a hlavně by mi vadil velký ystupující kamínek v práci, takže jsem za tenhle moc ráda- jedinečný design (ještě jsem ho u jiné neviděla). Partner chtěl, abych měla jedinečný prstýnek a myslím, že se mu to povedlo.. Ale jinak prstýnek a kamínek rozhodně nevyjadřují, jak moc (málo) na nás naším partnerům záleží..
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám také stříbrný se zirkonem ale souhlasím s holkama že i kdyby byl z pouti byl by pro mě stejně krásný :-)
Odpovědět
bílé zlato s topazem
Odpovědět
Ahojky, i kdybych dostala prstýnek z pouti, stejně bych si ho vzala :-). Ale mám prstýnek ze žlutého zlata a s 11 diamanty a dokud jsem nedostala k němu certifikát, vůbec mě nenapadlo, že by to opravdu mohly být diamanty, vzhledem k tomu, kolik jich tam bylo :-D. Ze začátku jsem měla trochu strach - né, že bych ho ztratila (měla jsi ho spíš menší, tak jsme ho museli zvětšovat, aby mě netlačil :-D - naštěstí se dal zevnitř zbrousit, takže jsme sice přišli o punc, ale to vůbec nevadí ;-) ), ale spíš, aby mi některý diamant z prstýnku nevypadl ... ale rychle jsem si zvykla ;-) (asi po týdnu) a diamantíky jsou stále všechny už skoro rok ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílé zlato s briliantama, kolik stál vím, protože vím, kde ho kupoval :) A nijak extra závratná cena to nebyla, byla jsem celkem překvapená, že se to dá sehnat i za celkem přijatelný peníz. Snubní prstýnky už snad budou jen se zirkonem, i když přítel se na to moc netváří, přijde mi, že to stačí, jaký je to kámen stejně nikdo na první pohled nepozná, cena je přeci jen o něco nižší a peníze investujeme jinam. Ale myslím si, že je úplně fuk, co je to za prstýnek, pokud byl daný z lásky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, já jsem dostala ne takový ten klasický s vystouplým kamenem, ale že kameny jsou zasazený přímo do bílého zlata. Uprostřed je briliant a po stranách safíry, všechny ve zvláštním tvaru do čtverečku... Zkoušela jsem si ho na dovolené a po půl roce se mi objevil na prstě:) Je nádherný a pořád se na něj musím dívat, což je ale dáno tím, že si vždycky vzpomenu na to, jak moc mám přítele ráda:)
Odpovědět
Vůbec ten původní zásnubní prstýnek byl z dvou sedmikrásek :)) O tom jsem snila jako malá holka. Ten oficiální je z bílého zlata a zirkonu - nechtěla jsem briliant ( přítel protestoval proti zirkonu ) , ale já si nedovedu představit, že by se pak něco stalo s briliantem... :D
Odpovědět
Já mám bílé zlato s brilianty, nevím přesně, kolik stál, ale dost tuším. A nestydím se, když řeknu, že zirkon by mě urazil, když vím, kolik přítel vydělává, brala bych to jako neúctu. Zároveň vím, že kdyby vydělával čtrvtinu, tak bych se nestyděla za zirkon, protože pak by mi přišlo hloupé utrácet za zbytečnosti.
Odpovědět
Profilova fotka
Bílé zlato, diamanty a uprostřed perla :-) Ale asi o měsíc dřív jsem si vybrala v hračkářství, se žlutou kytičkou,vyřezávaný ze dřeva a byl taky moc hezký!
Odpovědět
Asi to bude znit hloupe, ale ja jsem byla pozadana na zamku v den mych narozenin a prstynek jsem dostala vyrobeny primo mym pritelem ze zelvickovych koralku (zelvy zboznuju), pry je to ale take jen predzvest, protoze zatim nesehnal ten "pravy" v me velikosti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bílé zlato s větším briliantíkem. Je dělaný na zakázku. :-) Vše přítel zařizova beze mě a bylo to pro mě překvapení. Já se přiznám, že bych nechtěla stříbrný prstýnek jako zásnubní a ani můj přítel. Jinak nic proti nikomu. Jen si nemyslím, že briliat se zniční a pokud z prstýnku vypadne, tak na to se vztahuje většinou záruka.
Odpovědět
já mám bílé zlato se zirkonem a i tka je krásný - a kamrádka, která má bílé zlato s diamantem mi ten můj závidí, protože mám pořádnýkámen a ona jen mini kamínek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bílé zlato se zirkonem. A po týdnu mi kámen vypadl, sice jsem ho hned našla a nechala opravit, ale nedovedu si představit, že by mi vypadl briliant a já ho nenašla. Od té opravy už je vše v pořádku a nosím ho denně.
Odpovědět
Profilova fotka
mám bílé zlato se zirkonem,, teda myslím,,,, :) když jsem se od kamarádky dozvěděla, že její s briliantem stál 12 000,-, tak bych manžovi asi urazila ruce, kdyby mi koupil tak drahý prstýnek :)) takže jsem spokojená s tím co mám a je pro mě důležitější, co ten prsten znamená, než z čeho je ...
Odpovědět
Profilova fotka
já mám žluté zlato ze zirkonem a je to ten nejhezčí na světě :-)
Odpovědět
Bile zlato s diamantem (a s certifikatem - s popisem, pojisteny bohuzel neni) vyrobeny pred ocima meho snoubence v Indonesii. Je krasnej a jednoduchej, jsem moc rada ze ho mam, akorat se budim v noci a kontroluji jestli ho stale mam. (lepsi by byl z poute)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?