Jak vás požádal o ruku ?

Protože jsem zvědavá a hlavně si myslím, že to zajímá každého když oznamujete zasnoubení, tak tedy : Jak a kdy vás požádal o ruku ? Kde to bylo a po jaké době vztahu ? Kliďánko se rozepište do detailu :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Bylo to po osmi letech na Priečném Sedle v Tatrách :) S sebou měl dokonce i malé šáňo, hned se mi pak šlo líp :-D Já jsem mu kdysi řekla, že hlavně nechci žádnou romantickou večeři apod. a v horách to bylo úplně nejlepší!
Odpovědět
Profilova fotka
Bylo to před 25 dny po 8 měsících vztahu na procházce pod rozkvetlým stromem při západu slunce (je to romantik no). Řekl ať chvilku zavřu oči (já čekala, že mi chce utrhnout kytičku :D) a pak tam prostě najednou klečel s prstýnkem. Bylo to docela roztomilý, když mi pak vyprávěl, že nejdřív to plánoval na září na dovolenou na nějakým vrcholku v Tatrách při východu slunce, ale pak se mu to zdálo za moc dlouho...tak teda jakože to bude dárek k narozeninám, který jsem měla před pár dny...ale pak byl kámen úrazu, že koupil prstýnek a nemohl to vydržet, aby mi ho nedal :D Může se zdát, že je to brzy, ale to já začala s tím, že bych chtěla miminko a oba chceme prcka už do hotový rodiny, tak se to tak nějak asi dalo čekat... :)
Odpovědět
Profilova fotka
nádherně, objednal stul v restauraci, krásnou květinu a nechal stůl nazdobit. prostě romantika jako blázen. ač je to divné, modlila jsem se, aby si neklekl. to už by asi fakt bylo moc :)) ale bylo to nádherné.
Odpovědět
krásně romanticky...když jsem přijela domů z práce, byla uvařená večeře, otevřené šampaňské a všude svíčky :) po večeři jsem dostala kytici a v ní byla píchlá "umělá" růže - krabička na prstýnek :)
Odpovědět
K narozeninám jsem dostala vysněnou cestu do Paříže - tedy letenky, ubytování v luxusním hotelu a 23+1 růži. Nic jsem netušila, ale po celodenní procházce Paříží při pohledu na noční rozzářenou Eiffelovku to přišlo :)
Odpovědět
Profilova fotka
V lednu na Filipínách v opuštěné laguně. Hledali jsme spolu na pláži mušličky a já najednou našla krásný 3 mušle a mezi nima.....krabičku Klenoty :-D Já se tomu pořád musím smát, ta krabička!! :-D
Odpovědět
Takovýho romantika bych si přála taky... :-(
Odpovědět
Pri zapafu slunce v Budapesti na hrade-Rybarska basta...a i s pokleknutim;o)
Odpovědět
Pri zapadu slunce v Budapesti na hrade-Rybarska basta...a i s pokleknutim;o)
Odpovědět
Nijak :) nějakou dobu jsme o tom mluvili, až jsme najednou vybrali místo obřadu. O žádost o ruku jsem nestála, na tohle moc nejsme... ale chudák partner za mnou za několik týdnů přišel, jestli nejsem zklamaná a jestli jsem fakt nechtěla prstýnek a tak, protože mu kamarádky vtloukaly do hlavy, že to chce každá ženská a strašně romanticky a pokud říká, že ne, tak kecá :-D všichni kolem se zdáli hrozně zklamaní :-D jen mým rodičům to nepřišlo divné, protože to měli stejně. Byli jsme spolu tou dobou rok a 9 měsíců a svatba byla za pět.
Odpovědět
Po cca 3 letech vztahu jsem začala mluvit o svatbě, ale to dělal, že se ho to netýká =-) pak začal on o dětech, tak jsme si pořídili děti (povedla se nám dvojčata), těhotná jsem se vdávat nechtěla a ani on s tím nepřišel . Pak když měly děti 2 měsíce jsem je kojila naráz večer na uspání a on přišel, poklekl, otevřel krabičku a zeptal se, jestli si ho my 3 vezmeme :-D :-D já jsem byla tak šokovaná, že jsem odpovědela "cožě ? to jako fakt ? jako svatba ? myslíš to vážně ? jako fakt ? " a až pak jsem ze sebe vysoukala ANO :-) Při tom všem jsme držela v rukou hlavičky dvou dětí u svých prsou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mě přítel požádal o ruku na oslavě mých 25. narozenin. Nějakou dobu jsem to čekala, ale stejně mě nakonec překvapil. Dostala jsem dort, dárky, pusu a nic. Tak jsem se šla projít po zahradě s mou nevlastní babičkou, v tu ránu za námi přiběhla má nastávající tchýně, kde se courám , že mám jít okamžitě k ohništi. Bylo mi to divné, ale šla jsem. A tam stál on, v ruce měl mou zahradní podložku pod kolena (používám ji když se rýpu v záhoncích, abych neklečela na studené zemi, je to taková pěnová destička) a vesele s ní mával a povídal mi, že abych neřekla, že je čuně, že si ji bere proto, abych nemusela prát špinavé rifle, pak si na ní klekl a zeptal se jestli si ho vezmu :) Musím říct, že mě docela překvapil, ten večer jsem to už nečekala :) v první chvíli mě napadlo jestli si nedělá srandu, ale když otázku zopakoval, řekla jsem ano :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jsme spolu skoro deset let.O svatbě už jsme tak nějak začli mluvit začátkem února,že už by letos mohla být :-) No,tak jsem si tak v duchu říkala "to na valentýna dostanu prstýnek"....Přítel mi dal na valentýna krásné tři rudé růže.A já,jelikož jsem očekávala i krabičku s prstýnkem,tak jsem si opět v duchu zklamaně řekla "a prstýnek nikde".Tak jsem poděkovala za krásnou kytičku,dala jí do vázy a šla dodělat večeři.Přítel šel mezitím do pokojíku hrát si s naší malou dcerkou,pak po třičtvrtě hodině přišel a ptal se mě "Koukala si vůbec na tu kytku?" a v tu chvíli mi to docvaklo :-D Prstýnek byl navlečený na jedné z těch růží a já blbka si toho vůbec nevšimla,jelikož jsem nečekala,že to udělá takhle :-D Otázku "vezmeš si mě" sice nevyslovil,protože na to on moc není :-) ,ale tohle mi bohatě stačilo :-) Prstýnek mi alespoň navlíknul na prst :-)
Odpovědět
Mě požádal o ruku během Silvestrovského ohňostroje - potrpí si na atmosféru, tak si počkal na pořádné efekty ;-):-D:-D
Odpovědět
@sarkoc tý jo, po 8 měsících :-) @subsomi tak to mě pobavilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Prvniho maje v Parizi....pri romanticke veceri kousek od Champs Elysees ;-) Neskutecne romanticke, necekane a krasne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Po 3 letech vztahu, o vánočních svátcích -večer u sklenky vínka. Nebylo to nečekané, o svatbě jsme se bavili, jen chybělo to zasnoubení. Ale i tak to bylo moc krásné. Jeden z okamžiků, na které se nezapomíná.
Odpovědět
Profilova fotka
@nkusska1 já myslím, že o té době to moc není...předtím jsem měla vztah, kde to po 5 letech byla stále láska století a po sedmi letech jsme tak nějak najednou zjistili oba, že nemáme důvod spolu dál být...A snoubenec měl podobnou zkušenost. Oba chceme v blízké budoucnosti děti, opět vlastní domácnost...tak proč si dávat nějaká časová omezení, že až spolu budeme alespoň rok bydlet, tak to připadá v úvahu a já nevím co dalšího....svatba bude po skoro dvou letech vztahu, což je si myslím úplně v pohodě :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nkusska1 Po 8 měsících...kamarádka začala chodit s chlapem v prosinci a v květnu byla svatba - v dubnu to nestihli připravit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka Přítelova sestra začala v 17 letech chodit se svým nynějším manželem v březnu a v čerstvých 18 se v říjnu vdávala :-D Nyní jsou spolu asi devět let a mají tři krásný děti :-)
Odpovědět
@sarkoc jo jasně, hurá do toho :-) To víš, po 7 letech přichází ta pravá krize, taky to znám :-) Já si taky myslím, že nemá smysl zbytečně to protahovat, pokud spolu máte být,tak spolu budete, pokud ne tak ne,to vše se stejně zjistí časem.. :-)
Odpovědět
tak to já jsem byla požádána letos v únoru :-) a v květnu to bude 4 roky co jsme spolu. už loni mi řekl, že až uvařím svíčkovou, že si mě vezme :-) ale nějak jsem se k tomu sama neměla..uvařila jsem ale akonec svíčkovou a nic,tak jsem asi po měsíci řekla, že v neděli bude zase svíčková...no a když jsme dojedli, tak přišel s kytkou a prstýnkem a říkal, že teď už si ho můžu vzít jestli chci....byla to docela sranda...nechtěla jsem totiž v žádným případě večeři, nějaký nervy a natož aby poklekl....no a v červenci se budeme brát :)
Odpovědět
Profilova fotka
V Paříži na Eiffelovce, naštěstí si neklnul, to by už asi bylo hodně, ale i tak to byla úžasná romantika. A byli jsme spolu rok a 4 měsíce.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě požádal na svatbě mojí kamarádky přede všemi i s poklekem. Dodnes se usmívám. Po pěti letech. Hned po roce vztahu se nám narodila dceruška a ani jednomu se do svatby nechtělo. Hlavně mě ne. Nechtěla jsem,aby si mě bral protože musí a tak jsem si počkala, krásných 5 let. Bylo to romantické. Hlavně, když jsem ten prstýnek našla v den její svatby ráno v autě, ( když to zjistil nakecal mi, že je jeho kamaráda pro přítelkyni a jen mu ho hlídá, aby ho nenašla). Měla jsem co dělat, abych nebulela hned. Tak jsem si počkala až na záchod v místě hostiny. Takže máme i veškerou dokumentaci :-). Mě ubulenou, ale šťastnou. Bereme se po třech letech od zásnub.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě náhodou taky v Paříži na Eiffelovce po 10 měsících a taky bez kleknuti všude bylo hrozne mokro :-) akorát jsem si prstýnek nemohla ani nasadit jak jsem měla zmrzlé ruce, protože to bylo v prosinci. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě požádal přítel loni na dovolené na Zakhyntosu. Po víc jak 3 letech vztahu. Bylo to hned po příletu, kdy jsme šli navečer ještě na pláž. Chtěl to udělat při západu slunce, ale pořád kolem nás někdo chodil. Tak musel počkat, až slunce zapadne :-D
Odpovědět
Mě na štědrý den po roce seznámení (bavili jsme se dýl, protože jsme oba cítili, že jsme našli konečně toho pravého a tyk jsme chtěli mít mimi a ne jako svobodní, a já to čekala už dřív na podzimní dovolené sice :-D),.......vím, že někdo bude oponovat, ale já chtěla mega romantiku a velký gesto a na štědrý večer mi to teda moc romantický nepřijde, kor když nebyl žádný mega proslov :-x a navíc jsem to tušila, protože jsme byli na večeři každý u svých rodičů a on velice chtěl jet ke mě na byt si předat dárky, což jsem nechápala, když já si sama dárek vybírala, tak říkám proč, když nemáme beztak překvápko dárek .... ale nakonec jsem zjistila, že asi ani tak nejde o romantiku a gesta, ale hlavně že vás požádá ten pravý!
Odpovědět
Profilova fotka
Mě požádal přítel o ruku 28.9.2013 po 2,5 letech při procházce Prahou u chrámu Sv. Víta :) Poklekl přede mnou, no byla to romantika :-) Přesně tak, jako jsem si to vysnila :-)
Odpovědět
To se tak krásně čte....tak u nás jsme se o svatbě taky bavili... kde jí chceme, co určitě nechceme, že bude tajná a tak, ale nic víc a já ani nic nenaznačovala, protože jsem chtěla aby to bylo opravdu jen jeho nápad. Jen jednou jsem mu myslím říkala, že nepotřebuju Paříž nebo něco extra, že to klidně může být doma nebo v lese na procházce..to když jsme se dívali na jeden romantický film. No a v září jsem na svatbě mé kamarádky chytla kytku a přítel podvazek (já jsem byla domluvená ať to hází mým směrem, ale přítel neměl ani zdání že takový zvyk je....jen nechtěl aby se ušpinil až spadne na zem :-D) No a v listopadu na naše páté výročí... já mu koupila župan, upekla super dort a tak...ale nic jsem nečekala, i když nemůžu říct, že by mi červíček nehlodal...co kdyby dnes... No a přišel z práce, doma svíčky, hudba, dort a dárek. On mi dal malou Ferrero bonboniéru se slovy, tak už to konečně není Merci (tu mi totiž dával pokaždé ke všemu) a že kytka by určitě uvadla, tak mi jí nekupoval.. Já bez nálady a očekávání ani ne na nule ale v mínusu.. No a tak jsme si přiťukli, já začala krájet dort a on že když tu hraje romantická hudba, že slyšel jednu pěknou a že mi jí pustí...no a máme pomalý net, takže to trvalo děsně dlouho...já už dělala všechno možné kolem :-D On je na ty romantické písničky, tak mi to ani nepřišlo, že na ní tak trvá, že jí musím slyšet (Petra Janů - Jsme stálí). Já seděla u stolu a přemýšlela, proč jsem mu kupovala ten župan, že jsem mu měla dát pytlík bonbonů....On, že už mi jí pustí a pak najednou u mě klečel s prstýnkem, ta super písnička hrála, zeptal se jestli si ho vezmu a já brečela...tak jsem nejdřív jen kývala hlavou, pak se zmohla na jo a pak konečně jsem řekla to ANO...No prostě báječný večer :-D Vůbec jsem to už pak nečekala... :-D A pak mi řekl, že to na mě s tou bonboniérou jen nahrál, abych prý nic nečekala... ;-)
Odpovědět
na moje 25.narozeniny...vytáhl mě na naši oblíbenou chatu v Rokytnici, udělali jsme si krásný výšlap s tím, že se večer vrátíme do Prahy. jako překvápko zařídil ubytování s večeří. pořád jsem si myslela, že je to součást oslavy narozenin... po večeři mě vzal na procházku, byla hrozná zima a já byla málo oblečená.. táhl mě do kopce, že mi chce ukázat nějakou studnu :-) uprostřed kopce stálo šampaňský, skleničky a růžička... když mi podával sklenku, něco v ní zacinkalo a led to nebyl :-) teď zpětně se smějeme tomu, co vše musel absolvovat, jak mi potají stahoval prstýnek z prstu ve spánku, aby ho mohl změřit..nebo jak to plánoval a já mu řekla, že se mi na hory nechce :-) nechápala jsem, proč se tak naštval, tak jsme nakonec zvolili kompromis a místo lyží jsme udělali výšlap :-) jak celou cestu v batohu táhl šampáňo i se sklenicemi a růží zabalenou ve vlhkém ubrousku.. a nejvíc se smáli kamarádi, že jsem ten prstýnek z tý skleničky třeba nevysypala v domnění, že je to fakt led!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?