Kdy požádat o ruku, když to přítelkyně očekává?

Zdravím dámy, Letím s přítelkyní na dovolenou, snubák mám, plány jsem měl také, ale od kamarádek se ke mě doneslo, že tuší vyjádření na dovče a ať to vymyslím jinak. Věřím, že zklamaná by nebyla i přes to, že to tuší. Naopak, o svatbě mluví dnes a denně, ale chci aby to pro ní bylo opravdu nečekané. Napadá Vás kdy a kde to provést? Odlétáme za 14 dnů. Jediné co mě napadlo, tak počkat opravdu až na poslední den dovolené, protože doma nebo v restauraci se mi nelíbí.. Díky za každou radu :)
Odpovědět
1
2
Ahoj, a co na letišti před odletem? :) Jestli to čeká na dovči, tak ať pak neočekává prstýnek při každé příležitosti a tu dovču si tak nějakým zbytečným očekáváním nezkazíte. Kdybych byla ve tvé situaci, tak bych asi zvolila zásnuby před dovolenou, ať si ji pak lépe užijete.
Odpovědět
Presne jak se pise nade mnou...taky bych volila zadost pred dovolenou :)
Odpovědět
Buď to udělejte ještě před dovolenou a nebo se vykašlete na svůj požadavek velkého překvapení a udělejte to na dovolené (ale ne až poslední den). Muzu mluvit jen za sebe, také jsem něco tušila, ale když se přítel nevyjádřil na dovolené, která byla v termínu našeho pětiletého výročí, tak mě to dost sebralo. Naopak když ji požádáte spíše někde na začátku, pravděpodobně si potom oba užijete moc hezkou dovolenou :-D
Odpovědět
Určite pred. Bude mať lepšiu náladu a v žiadnom prípade nie po, to bude už nahnevana a sklamaná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak treba my jsme s pritelem 7 let, takze to, ze me pozadal o ruku, nebylo zas az tak moc prekvapive. Jinak me pozadal v pulce dovolene v Londyne. Ja jsem tusila to (protoze pred tim naraz zacal se mnou chodit dobrovolne okukovat sperky😁), i tak jsem si tu dovcu moc uzila😊 Takze za me bud pred, ale klidne i na dovci, ale asi bych to nenechavala uplne na konec
Odpovědět
Přidávám se k názoru ostatních, udělala bych to před nebo hned začátkem dovolené ;)
Odpovědět
Příp. je zkus překvapit jinde a jinak, nemusí to být zrovna doma nebo v restauraci. Co ji vzít na místo, kam spolu rádi chodíte nebo tak něco? Nějak nenápadně a pak věř, že to nebude až tak úplně čekat.
Odpovědět
Já jsem to také čekala a přítel mě požádal na naše výročí na dovolené. Rozhodně to tomu tu atmosféru a kouzlo neubralo. Ale věřím, že třeba hned po příletu v letištní hale to čekat rozhodně nebude :D Nenechávala bych to po dovči. Jednu takovou sme měli, já celou dovolenou čekala a pak jsem byla zklamaná. To letiště mi osobně nepřijde špatné. A nebo kašlat na to, zda to čeká a udělat to podle plánu. Ono pokud holka tuší, že by to "někdy v blízké době" mohlo přijít, tak to očekává pomalu v každý restauraci, na každý vyhlídce i kopci... A když to uděláte už na začátku, rozhodně si to oba užijete než když ona bude napjatá a x krát zklamaná, že to teď nepřišlo atd :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim, ze pritelkyne uz si precetla i tuto diskuzi, takze prekvapit muzete leda tak negativne :-D
Odpovědět
Taky jsem na dovolené našla onu osudnou krabičku, takže jsem celé dny očekávala kdy to příjde. A furt nic. Nakonec jsme se šli koupat do jedné naší oblíbené zátoky. A když, ted uz manžel vylezl z vody, tak poklekl a vyslovil se. 😊 i přes to, že jsem na to čekala, tak to bylo překvapení a moc krásné. Tak zkuste najít nějakou takovou příležitost na dovči. Osobně letiště mi příjde dost nevhodné 🤔
Odpovědět
Buď na letišti před odletem a nebo až bude přítelkyně balit věci :-) Kdyby třeba vyšilovala, že něco nemá, nemůže najít, tak v ten okamžik:-)
Odpovědět
Také jsem čekala žádost na dovolené. Přítel mě překvapil když jsem vycházela ze sprchy :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A co to tedy udělat ale trochu jinak, než to čeká? Klidně bych jí na té dovolené požádala, ale né tak, jak si ona myslí. Určitě předpokládá, že jí vezmeš na večeři a pak na hezkou procházku kolem moře a tam to uděláš. Já bych já třeba překvapila, když na to nebude připravená. Já to taky čekala, protože jsem na naše 8. výročí zarezervovali opravdu drahou restauraci a v práci jsem si měla vzít volno a přitom jsme nikdy moc výročí neřešili. Takže jsem si říkala, jak se hezky do restaurace obléknu a jak to asi bude probíhat atd. On mě ale požádal ten den po obědě, když jsem byla nenamalovaná, v teplákách a fakt jsem to nečekala. Dal mi kindervajíčko a v něm byl zásnubní prstýnek místo hračky. Takže jsem to netušila do poslední chvíle a byla opravdu dojatá. Zvlášť kvůli tomu, že to nebylo klasické klišé, ale dal si práci s tím, aby mě překvapil. Takže bych vymyslela něco podobného, něco co je osobní, nápadité a prostě vaše. :-)
Odpovědět
Nepožádat, to určitě čekat nebude :-D neeeee, to neberte vážně, sranda :-) já bych určitě volila možnost požádat ihned na začátku dovolené, při odletu nejlépe, díky tomu si užijete dovolenou na maximum, ona nebude čekat, kdy to přijde a vy zas nebudete nervozní z toho, jak a kdy to provedete. Já jsem zasnoubení čekala a přesně jsem si myslela i místo, kde mě požádá a i přes to, že člověk tuší, to bylo dokonalý a byla jsem na svého přítele ted už manžela strašně pyšná, jak je nejlepší a nejúžasnější. Takže at uděláte co uděláte, určitě vše bude správně a tu chvíli si užijete (nejen chvili nám vydrželo nadšení ze zásnub až do svatby, vztah to krasně oživí). Přeji hodně štěstí a za mě letiště při odletu na dovču 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba hned první den na večeři, na první snídani, na nějakém výletě... možností určitě bude plno, záleží na destinaci, kam se chystáte. Ale nejlepší by imho bylo den před samotným odletem.
Odpovědět
Nebo muzete zapojit stevardky v letadle, ze by ji ten prstynek treba prinesly s nejakym obcerstvenim a Vy byste se pak vyjadril... Mohli byste si k tomu hned dat i sampanske. ;-) Ale chapu, ze spousta lidi na tahle verejna vyznani neni a je to hezke spise jako vec jen mezi vami dvema... Drzim palce!
Odpovědět
Mně přijde super ten nápad se stevardkou v letadle. Je to naprosto originální a kdo to může říct, že mu tleskalo celé letadlo? :-) Jinak bych volila variantu požádat před dovolenou. Na té dovolené už to prostě čeká, tak jí vzít vítr z plachet a požádat ji dříve, když to ještě vůbec nečeká. Ale ať to uděláte jakkoliv, jestli je ta holka normální, tak prostě bude mít radost! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hmmmmmmm také se mi zamlouvá ten nápad se stevardkou :-D a budeš to mít z krku už žádný stresy na dovče
Odpovědět
také jsem pro stevardku
Odpovědět
Nápad s letuškou zní hezky, ale záleží dost na tom jaká přítelkyně je. Já bych třeba za něco takového byla vyloženě nešťastná a to že na mě kouká a tleská mi u toho celý letadlo je jak moje noční můra. Kamarád požádal svojí přítelkyni tak, že vypěstoval na zahradě slunečnici (její oblíbená kytka) na stonek navlékl prstýnek a zakopal jí v květináči na místo kam měli jít na výlet. Nakonec si teda den předem zlomil nohu takže bylo trochu blbé když přítelkyni pomalu donutil jít tam samotnou :D a pak jí po telefonu navigoval, že tam má schované překvápko. Ale kdyby nebylo té zlomené nohy je to minimálně pro mě ta nejhezčí žádost, kterou jsem slyšela :).
Odpovědět
Jestli to čeká a neuděláš to na dovolený, tak sorry, ale BUDE zklamaná... Takže bych to určitě udělala do dovolené...
Odpovědět
Profilova fotka
Netuším, proč by to nutně muselo být překvápko... Já to docela čekala, stejně to bylo moc hezké. To, jestli do žádosti zatahovat cizí lidi, je na vás, mně by se to nelíbilo, dokonce by mi nebylo příjemné ani to klasické pokleknutí... Ale rozhodně bych to neodkládala na konec, celou dobu bude něco čekat a vůbec si to neužije.
Odpovědět
Já bych to nedělala na letišti ani v letadle. Jednak je to takové nijaké prostředí a pokud přítelkyně netouží po tom, aby na ni hleděla spousta lidí, mohla by jí taková nečekaná pozornost být nepříjemná. Nechala bych to na tu dovolenou, ale spíš na začátek. I když to tuší, bude to určitě nezapomenutelný zážitek a stejně neví kde a jak přesně se to stane, takže nějaké překvápko mít bude. Držím palce :-)
Odpovědět
Pokud partnerka mluví o svatbě dnes a denně, tak na 99,99% čeká žádost o ruku prakticky kdykoliv - při každé večeři, výročí, narozeninách a tak podobně (jen si projdi pár diskuzí na téma "partner mi zkazil narozeniny, protože mě nepožádal o ruku" a tak podobně...) . Překvapená bude leda tak jako Kája Gott na slavících... Já bych plány asi neměnila. Jen se připrav na to, že pokud požádáš hned na začátku dovolené tak budeš celou dovču poslouchat svatba, organza, družičky, svatba, dortík, kapela, svatba, rozlučka... a tak podobně a moc si neodpočinete, tak nevím jestli bych to jako chlap chtěla poslouchat celou dovolenou a ne jen posledních pár dní.... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@paajka10 touche! Ja jsem teda necekala, ze se budu vubec nekdy vdavat, ani jsem po tom neprahnula.. a stejne, kdyz jsem byla pozadana uprostred dovolene, do konce uz mi v hlave behalo jenom kdy, kde, s kym, saty, boty, blbosti... A to jsme vetsinu dne lyzovali, lezet na plazi, tak si to muj asi rozmysli. :-D
Odpovědět
Osobně si myslím, že pokud vztah funguje jak má, tak se žádost o ruku vždycky dá tak trochu čekat, protože snad spolu v tom vztahu mluvíme, plánujeme společnou budoucnost, nějakým způsobem se bavíme co a jak... svatba by podle mě měla být rozhodnutím obou, ne naprosto nečekané překvapení z rozhodnutí muže... ale to tomu neubírá krásu a romantiku toho okamžiku.
Odpovědět
Profilova fotka
Požádala bych ji ještě před dovolenou, pořád myslím, že bude snesitelnější poslouchat celý týden o plánování :-D než se dívat na to, jak se u ní střídá "nenápadné" očekávání/zklamání/naštvání. Aspoň to vážně bude moct být aspoň trochu nečekané :-) (teda pokud nesedí tady u diskuze :-D ) Já byla požádána večer před odjezdem na dovolenou a bylo to super, protože ta dovolená pak byla vlastně taková oslava zásnub :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě, by to bylo hustý v letadle, když by ses domluvil s letuškama (věřím tomu, že by to šlo), že bys šel třeba na wc, a letušky by ji zavolali za tebou (ne na wc, ale do toho prostoru :-D ) a tam ji požádat, v oblacích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze bys mel vzit hlavne v potaz jaka je ona a co by se ji libilo...ja jsem treba introvert a tyhle intimni okamziky nechci sdilet s milionem ostatnich cumilu na letisti/v letadle/restauraci. Byla bych z toho dost nesva a asi bych ten okamzik na plno nevnimala. Takze u me varianta doma, kdy me pritel prekvapil uzasnou veceri, kdxz jsem prisla z prace a pak vytahl z kapsy prstynek, byla naprosto idealni...
Odpovědět
U nás to bylo podobně, já už častěji plácala o svatbě a jelikož jsme oba věděli už od začátku, že svatba pro nás ano, tak jsem žádost očekávala. V srpnu jsme odjeli na vysněnou dovolenou na Bali, která byla sice perfektní, ale zkazila jsem si ji přesně tak, jak holky psaly přede mnou. Pořád jsem čekala a pořád nadarmo. A to mě všichni ujišťovali, že na BALI :-D ta žádost stoprocentně přijde! Nakonec mě požádal v lednu na zimní lyžařské dovolené, kde jsem s tím popravdě nepočítala. Zeptal se mě druhý den dovolené, protože ten první den jsme se nepěkně pohádali a nepřišlo mu to vhodné. A byla to nejkrásnější dovolená, kterou jsme si moc užili a oslavili na ní zásnuby. Sám se přiznal, že byl tak nervózní, že by mě nejraději požádal už v autě a že je rád, že to má za sebou a další plánování už budeme dělat spolu. ;-) Za mě požádej přítelkyni na začátku dovolené a uvidíš, jak bude spokojená a jak si ji užijete. :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?