Jak dlouho to předu jste objednávali snubní prstýnky??

Profilova fotka
Ahojte zajimalo by me jak dlouho do předu jste objednávali snubní prstýnky?? Mam do svatby 11 měsíců, vim že máme ještě čas, ale nevím kolik?
Odpovědět
@konderlova my objednávali asi 7 měsíců před svatbou. A ještěže tak. V prvním klenotnictví jsme se po třech měsících rozloučili, když jsme nebyli spokojeni s jejich prací a vrátili nám peníze. Takže druhý pokus byl asi 3-4 měsíce před svatbou. Počítejte dva měsíce, že trvá ty prstýnky udělat + 1-2 měsíce pro jistotu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Chapu to dobře, že v prvním klenotnictví vám udělali prstýnky a vy jste je vrátili?? To jde?? Teda tak to se asi začneme dívat po klenotnictvích :)
Odpovědět
Profilova fotka
My objednávali 8.9. Svatba bude 18.10. :-) Vybrali jsme osvědčenou firmu, která má snad pouze kladné recenze (zde na BRMS). Tak doufáme, že žádný problém nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
my objednávali tři měsíce před svatbou ;)
Odpovědět
@konderlova jj, chápeš to dobře. Taky jsem netušila, že to jde, ale ano. Neudělali nám prstýnky tak, jak jsme byli domluveni, tak po druhé "opravě" jsme stále nebyli spokojeni, tak nám vrátili bez potíží peníze. Myslím si, že jsme ale jeden případ z mála ;-) Myslím, že stačí opravdu 3-4 měsíce před svatbou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My uz je mame obednane a svatba bude az 30.5
Odpovědět
Profilova fotka
@konderlova My je objednali 10 tydnu pred svatbou, termin zhotoveni byl 5 tydnu a meli jsme je za 10 dnu :-) do svatby mate jeste hodne dlouho, v lednu a unoru byvaji svatebni veletrhy, kde je spousta klenotniku a nabizeji zajimave slevy, myslim ze kdyz je objednate az v zime, tak to bude stacit..
Odpovědět
Profilova fotka
Aha teda dekuju moc :) mame v planu se jet podivat na svatební veletrh do Ostravy :) jelikož to mame nejblíž tak snad to neprisvihneme :)
Odpovědět
Taky už máme ve výrobě (svatba v červnu 2015), ale nebylo to plánované, prostě nás naživo nadchly :-D
Odpovědět
minimum je 5 týdnů. Nám to trvalo 4 než došly. Možná bych objednávala i dřív, kdyby třeba nebyly v pořádku a museli se ještě upravovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nas to byl mam dojem jeden mesic nez probehla zkouska a za dalsi 2-3 tydny byly prstynky hotove. Nabidka na veletrhu nas nezaujala a tak jsme si vybrali zlatnika Jiriho Urbana, ktery nam prstynky udelal podle prani a za dobrou cenu :-) jinak jsme je meli hotove asi 4 mesice pred svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás si prstýnky nechávají snoubenci kovat nejčastěji 4 měsíce před svatbou :-)
Odpovědět
Článek se načítá
asi 2 měsíce před svatbou, u ověřeného zlatníka, speciální zakázka (mimo jeho katalog), zcela bez potíží... vdávat se znovu, dala bych si měsíc jako rezervu ještě, pro případ, že by bylo třeba nějak upravit
Odpovědět
Profilova fotka
To vyplyne podle situace u každého jinak. Je to jako se vším v životě. Pokud něco chystáte, není dobré nechávat věci "na poslední chvíli". Když to vezmu z praxe, můžete přijít a padnou Vám prsteny vyrobené, případně s drobnou úpravou velikosti nebo vzhledu, jen se osadí kámen... Naopak Vás nabídka může inspirovat k výběru speciality nebo něčeho nevyzkoušeného, zkouší se velikosti a tvary polotovarů, ... a pak je to na delší dobu. Je třeba si také uvědomit, že je jiná situace na jaře a třeba v zimě. Počet svateb se odráží i ve vytíženosti dodavatelů. Nyní nám (výrobcům) nastává relativně klidné období. Prsteny Vám vyrobíme a odebrat (zaplatit) si je můžete klidně později. - Pokud to vydržíte si je nepřevzít. :-) Takže je to opět na Vás, jestli si chcete v klidu vybrat, rozhlédnout se po více možnostech, ...
Odpovědět
Profilova fotka
My byli vybrat prstýnky 3 týdny před svatbou:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju moc :) nechci to řešit přez internet a objednávat to na netu, protože nevím jak to bude s velikostmi. Takže asi zajdeme do kamenného obchodu no
Odpovědět
My jsme objednávali něco přes půl rok před svatbou, byly hotové za 3 týdny.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme objednávali 5 týdnů před svatbou a byli hotové za 4 týdny :-)
Odpovědět
4 týdny před svatbou.
Odpovědět
Profilova fotka
ja som objednávala 3 mesiace pred svadbou a mala som ho za 6 týždňov (Rýdl Praha), manžel mesiac a pol pred svadbou a mal ho za 3 týždne (tiež Rýdl Praha :-D )
Odpovědět
Ahoj děvčata, my máme vybrané prstýnky na internetu a budeme je objednávat ještě letos. V loni když jsme koukali na prstýnky, tak ty co jsme vybrali, tak letos jsou o tři tisíce dražší, tak proto je budeme objednávat tak brzo (svatba bude v září 2015). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@konderlova - Při osobní návštěvě se určitě věci řeší operativněji. Je možné zaslat vzorky na vyzkoušení a prohlédnutí vzhledu. Je potřeba počítat s delší dobou. Přeji krásný den! Ivo Černoch
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, veškeré na zakázku vyráběné prsteny jsou u nás hotové do měsíce, s výjimkou přírodních katastrof a jiných nepředvídatelných jevů ;-) Pro klidné spaní doporučuji objednávat cca 2 měsíce před svatbou, to stihneme i případné drobné úpravy. Takže se klidně ještě můžete nějakou dobu inspirovat, jaký styl a materiál by se Vám nejvíce líbil! Příjemný výběr přeji! Eva Fričová
Odpovědět
my 3 týdny před termínem
Odpovědět
Profilova fotka
Holky je tady někdo kdo má dvoubarevné prstýnky?? Ze dvou druhů zlata? Jste spokojené vypadá to dobře i v reálu??
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?