Zesnulý rodič - kdo sedí u svatebního stolu místo něho?

Koho byste posadili místo zesnulého rodiče? Děkuji moc za názory..
Odpovědět
Profilova fotka
Toho, kdo Ti je stejně blízký, jako byl on nebo ho jistým způsobem "zastupuje". Nevím, co na tohle říká etiketa, ale já bych se řídila srdcem.;) Mému příteli zemřela maminka a myslím, že místo ní bude jeho ségra...je to rodina, má jí rád a je to žena.
Odpovědět
Profilova fotka
@banovsti já sice zesnulého nemám ale nestýkame se s otcem a místo něj mě povede k oltáři dědeček
Odpovědět
U mě tatínka zastoupil dědeček, manželovi zemřeli oba rodiče a místo nich měl tetu. Měl by to být někdo, kdo je Ti blízký.
Odpovědět
a co říkáte na to, že by tam nikdo neseděl? máme to tak, že přítelovi zemřel tatínek. a vymysleli jsme, že bude sedět v čele jen jeho maminka, potom my dva, a mí rodiče. s dědečkem moc dobré vztahy nemá. přijde vám hloupé, aby v tom čele seděla maminka sama? přítel říká, že když tam nemůže sedět jeho otec, nechce tam nikoho... že to místo necháme čistě rodičům.
Odpovědět
@banovsti vůbec to není hloupé, jen ať sedí maminka sama! Bude spokojená ona a vy s ní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@banovsti Vůbec to není hloupé, když to tak přítel cítí, je to tak správně.
Odpovědět
Děkuju vám mockrát za názory.. byly s tím teď v rodině trošku problémy, ale stály jsme si za svým. na chvíli jsem pochybovala,jestli jsme udělali správně. ale teď vím, že ano.
Odpovědět
místo mé mámy seděla moje teta (její sestra), která se o mě po její smrti starala a já tak nějak cítila, že nikdo jiný na toto místo nemá právo :-)
Odpovědět
Já už nemám otce, ale nijak jsme to neřešili a na "jeho místo" si sedl můj synovec.
Odpovědět
@banovsti manželovi umřel tatínek a mi dali jeho mamince na výběr kdo ma vedle ní sedět,řekla,že bude sama a nic špatného na tom nebylo,všichni jsme to respektovali.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Já jsem to vyřešila z praktického důvodu takto, vedle mě bude sedět moje maminka a vedle ní moje svědkyně, neb jsou obě dvě sami, kdybych tam posadila bráchu, který mě povede, tak bych ho zas musela rozdělit s jeho přítelkyní, což mi přijde blbé, takže brácha bude sedět hned na začátku stolu, nejblíž k čelu a vedle něj hned jeho přítelkyně. Budeme mít stoly do "U".
Odpovědět
Tak se maminky zeptejte, jestli chce sedět sama, nebo ne. A co babička?
Odpovědět
Článek se načítá
@banovsti Ja tveho pritele naprosto chapu. Me zemrel nedavno tatinek. Zasedaci poradek mit nebudem (mame raut a kazdy si sedne, kam bude chtit), ale napriklad k oltari jsem se rozhodla jit sama. Proste si vubec nedokazu predstavit, ze bych ho nekym nahrazovala. Jakoze kdyz nemuze, tak si preci jenom tak nevyberu nekoho jineho.
Odpovědět
Taky mi nedavno umrel tatinek a tak jsem se zeptala maminky, zda me k oltari nepovede ona za nej a mamka souhlasila. Tak snad to zvladneme.
Odpovědět
Co se tyka zasedaciho poradku, tak mi z komunikativniho hlediska prijde jako lepsi reseni kulaty stul - tzn. mame kulate stoly pro 8-10 svatebcanu.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj přítel nemá oba rodiče, tak se nad tím také zamýšlím koho tam posadit... Přemýšlím nad jeho bráchou s manželkou... Ale má bratry dva...Tak aby se druhý necítil odsunutý... :-( Já rodiče na své straně chci, mám k nim báječný vztah...
Odpovědět
Profilova fotka
@banovsti momentalne resim to same, mam zesnulou maminku, prarodice nemam uz od detstvi a jeji misto zustane volen a necham ji tam uvazat kyticku a bude na tom miste lezet..bude tam snami ikdyz uz neni mezi nami..muj nazor..a nebude to misto tak hole bez kyticky
Odpovědět
Profilova fotka
U nás to bude tak že vedle mamky nebude nikdo, taťku už taky nemám ale na straně mojeho sme vedle rodičů posadili eště jeho babičku ( jiné prarodiče už nemáme). Když sme to babičce řekli tak byla celé hrdá a dojatá, že može sedět v čele a že sa dožila naší svatbičky.......
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?