Zasedacir pořádek, když je pouze jeden rodič ma jedné straně

Ahoj holky, jdu si pro radu. Přemýšlím, jak udělat zasedací pořádek u hlavního stolu. Bude do tvaru U s tím, že v čele budou rodiče a novomanželé (6) a po stranách ostatní (12 + 12). Problém mám v tom čele, neboť přítel již nemá tatínka. Mamka říká, že by vedle jeho mamky mělo zůstat prázdné místo, ale mě to přijde takové nevhodné (že by jí to připomínalo, že je sama). Jak byste to řešily? 😊 posadit vedle mamky třeba manžela od jedné z jejích dcer? 😊 Děkuji za každou radu 😊
Odpovědět
A co kdybyste tam posadili nějaké děcko? Prostě vedle mamky rodinu s dětma a je to :-) a bude to hned veselejší. Určitě bych nenechala místo prázdné.
Odpovědět
Jo, to je dobrý nápad, má už dvě vnoučátka 😊 děkuji za inspiraci 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Nenechavajte to miesto prazdne, bude to velmi smutne...co manzelovi surodenci, stari rodicia, krstny/krstna, rodinny priatel atd. niekto, kto na svadbe tiez bude sam. Alebo sa mozte vy piati "roztiahnut" natolko, aby tam ziadne prazdne miesto nevzniklo. Niektori robia na svadbach taky kutik s fotografiami tych, ktori sa uz svadby nedozili, hori tam sviecka a tak...ale pri hlavnom stole mi to pride fakt velmi smutne....teda pokial to nie je nejaka cerstva zalezitost, ktora si takuto pozornost zasluzi.
Odpovědět
@plummy nene čerstvé to není, bude to v létě tři roky... ale právě, že s prázdným místem přišla moje mamka, ale také se mi to nelíbí... proto přemýšlím nad různými variantami :) sám tam nikdo jiný nebude, ale už jsou vnoučata, takže tam asi posadím někoho z dětí nebo třeba jedno z dalších dětí (sourozenců od manžela) či jejich manželé :) a koutek bych asi nedělala... nerada bych, aby se někomu třeba "otevřely staré rány" a byl smutný :( ale moc děkuji, jsem ráda, že prázdné místo se nezdá divné pouze mně :)
Odpovědět
Přidám se do diskuze, mně také přijde prázdné místo smutné. Takové až jako morbidní. Posadit někoho z dětí je skvělý nápad, bude to i veselejší. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?