ZASEDACÍ POŘÁDEK

Milé nevěstinky, poradte mi prosím, zda mám připravit zasedací pořádek, když na oběd bude cca 50 osob a na raut dalších 50 - 60 lidí, tedy ve finále dohromady 100 - 110 lidiček. Děkuji ;-)
Profilova fotka
ahoj, já bych zasedací pořádek určitě udělala, my máme 80 lidí a mám ho také hotový. chce to ,aby jsi pak svědkyni nebo někoho pověřila tím,aby hosty pomohl usadit,protože v takovém množství,kdyby každý lítal a hledal si své místo by byl asi trochu chaos. já ho budu dávat i do svatebních novin,ty budou připraveny pro hosty s malým pohoštěním než dorazíme z focení,tak už budou moci nakouknout,kde sedí a budou je usazovat svědci. :-)
Profilova fotka
@makynka_n Na obed bych ho urcite pripravila, vecer uz si myslim, ze to neni nutne. tam at uz si kazdy sedi, jak uzna za vhodne a lidi stejne budou v 90% torzovat:-) Budu to delat taky tak:-)
Profilova fotka
Ahoj, také budu dělat zasedací pořádek. Byla jsem na dvou svatbách na jedné nebyl a na druhé ano a rozhodně to bylo lepší, bez něho to byl takový docela zmatek. A jak psala rozzaarka, tak taky bude ve svatebních novinách :-)
ahojky, já mám zasedací pořádek na oběd (40 lidí) a pak odpolední raut už neřeším, bude prostřeno uvnitř i venku, ať si každý sedne kam chce :D jen nevím, jak rozhodit stoly, když je máme do účka a nejspíš rodina bude chtít sedět celou dobu tam kde seděla :D to je asi skřípnu ke zdi :D
Měla jsem to podobně, akorát menší cifry. Zasedací pořádek jsem udělala akorát na hostinu, na raut už si lidé posedali, jak chtěli :-)
temu uz existuje prosim pouzi vyhledavac :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?