Zasedací pořádek kdy nedorazí ze strany ženicha rodiče?

Profilova fotka
Ahoj holky, máme takový problém ohledně zasedacího pořádku jak ho udělat, jelikož nám na svatbu nedorazí maminka ženicha a tatínek je již dva roky po smrti. Koho k němu usadit a jak to udělat když já na své straně budu mít oba? Kam pak posadit svědky a tak? Přijde mi blbé abych já měla oba rodiče u sebe a on nikoho, ale zase jak bude vypadat když by vedle mne seděl můj táta a vedle ženicha moje mamka a pak naši svědci (já svědka a snoubenec svědkyni). Prosím poraďte jak to vyřešit, protože ze strany ženicha tam bude jen vlastnice, jinak nikdo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevim jestli ti to pomuze ale podle etikety je zasedaci poradek takto: rodice nevesty na strane zenicha a naopak, pak nasleduji svedci a ti uz sedi na strane toho komu svedci, pra rodice atd. :-) ale stejne myslim ze toto moc lidi neresi:-) docetla jsem se to v Špačkovi;-)
Odpovědět
Pokud se zůčastní ženichovi prarodiče , tak bych je posadila vedle něho. Prostě bych k němu dala jeho nejbližší rodinu, nebo třeba jeho svědka.
Odpovědět
Jestli spolu dobře vychází tak bych to udělala tak jak píšeš. Vedle tebe tvůj táta, vedle ženicha tvoje maminka. Vedle každého rodiče po svědcích a vedle svědků jejich doprovod. A další..
Odpovědět
Profilova fotka
@anul1nka to nám nepomůže bohužel, ze strany ženicha nebude nikdo - nikdo nepřijede :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mustelinka tak bych to udělala jak piše roxelli. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?