Zasedací pořádek-jiný počet hostů na hostině a afterparty

Profilova fotka
Ahoj! Tak mám další otázku... Jak je to se zasedacím pořádkem, když na hostině, kde bude daný zasedací pořádek, tak tam bude méně lidí, než pak přijde odpoledne, kdy to budou kamarádi a tak??? Rozdělit stoly nebo udělat další stoly pro ty kamarády??? Na hostině nás bude cca 50 i s dětmi a odpoledne přijde asi dalších 20-30 lidí. Jak to vyřešit??? Děkuji za názory a typy... Hlavně se tu kvůli tomu zase nehádejte!!! Děkuji! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám taky odpoledne přijde asi 20 lidí a sezení vůbec neřešíme. Budou to kamarádi, takže to určitě zvládnou i na stojáka, nebo si prostě sednou zrovna tam, kde bude místo. Nepředpokládám, že se bude celý večer sedět podle cedulek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc neresit... Meli jsme na obed vetsi misto u stolu pro lidi a vecer se proste smrskli. Kdom toho skoro cela moje rodina se zdvihla a odesla tak 6-7 vecer (male mimco, jeden po operaci a sestrenka bez manzela... Odjela i babicka s dedou s nimi) takze vecer bylo mista dost a taky spostalidi sedela u baru a zasedaci poradek opravdu nikdo neresil.
Odpovědět
@msobotkovam Nám se večer také střídali hosté. Na hostinu s rodinou jsme zasedací pořádek měli a asi 2-4 stoly zůstaly neobsazeny a večer, jak se střídali starší lidé na odchodu s mladými na příchodu, tak se to nějak posedalo samo...
Odpovědět
My měli na oběd klasické U. Po odědě se hosté přesunuli na bowling a mezitím personál přerovnal stoly na jednotlivé stolky pro raut. Když začali chodit přátelé na raut, tak si stoly sesunuli k sobě, aby si mohli povídat. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?