Zasedací pořádek aneb kam posadit vlastní dětičky?

Můžu se zeptat, jak byste holky v rámci zasedacího pořádku vyřešily, kam posadit vlastní děti. Máme s přitelem z předchozích vztahů dohromady tři děti (já 11letou dceru, on 10letou dceru a 8letého syna). Přemýšlím, "kam s nimi" :o)) Nejraději bych je měla vedle sebe, ale co s našimi rodiči? A nebo rodiče pak po obou stranách děti tak, jak k nám patří? :o)) Další dilema řeším, kdo mne povede k oltáři? Můj taťka si to už jednou užil a nejradši bych byla, aby mne vedla dcera. Taťkovi by zase mohlo být líto. A nebo oba? To potom budeme pěkné procesí :o)) Opravdu nevím......
Odpovědět
Ahoj, přítel má dvě děti z prvního manželství a také jsem přemýšlela kam s nimi:-) Asi bude nejlepší s námi v čele vedle jeho rodičů ... Můj taťka zemřel před pár lety, takže mě k oltáři povede bratranec. Nevidím nic na tom, že by Tě vedla dcera:-)
Odpovědět
Já bych si klidně dala děti po svým boku a pak rodiče :) Dle mého je výsadou pyšného taťky si vést dceru k oltáři, ale pokud chceš i dcerku tak bych ji vzala taky, ségra takhle měla taťku a malého brášku a bylo to hrozně moc krásný a já vím, že na mé svatbě mě taky povedou oba moji životní kluci :). Nebo co všechny 3 děti povýšit na družičky a družbu? Určitě by je to potěšilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně :) Já bych z dětí udělala družičky a bylo by to. Táta měl druhou svatbu, když mi bylo 11 a mám pocit, že jsem seděla vedle babičky a dědy
Odpovědět
Ahoj, jak píší holky, taky bych z dětí udělala družbu a posadila si je vedle sebe a pak až rodiče.
Odpovědět
Děti bych posadila vedle sebe. A k oltáři by asi měl vézt tatínek. Klidně i podruhé :-) A z dětí bych udělala družbu. Myslím, že by třeba manželova 10ti letá dcera mohla na vaší i trochu žárlit, že nemůže být vedle nevěsty...
Odpovědět
U "druhých" sňatků už mi přijde tak trochu mimo být někým vedena :-D , myslím, že nejvhodnější by bylo, kdyby jste šli se snoubencem spolu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to mám takové zamotanější :-), muž má z 1. manželství tři dospělé děti, já dvě puberťačky a spolu máme čtyřletého syna. K "oltáři" na radnici půjdeme spolu, prstýnky nám ponese náš syn a ostatní děti se budou držet za námi. Místo hostiny bude raut, takže zasedací pořádek netřeba.
Odpovědět
Všem děkuji za názory :-) Druhé sňatky s vlastními dětmi jsou do jisté míry opravdu netradiční :-) . Nejdříve jsme uvažovali, že bychom udělali svatbu jenom my a svědkové, ale nakonec jsme si řekli, že by nám to bylo líto, takže bude svatba se vším všudy. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?