Vlastní zasedací pořádek

Ahoj holky, původně jsme mysleli, že zasedací pořádek dělat nebudeme. Na svatbě sestry to dost lidí nehezky komentovalo. Ale přece jen máme skoro 70 hostů, tak aby nevznikly nějaké zmatky. Co ale řešíme je, jak je usadit. Nechci tradiční uspořádání. Máme 2 děti, které budou sedět vedle nás. Určitě vedle sebe nechci budoucího tchána. Stoly budou ve tvaru U. Přemýšlím, že bychom starší (rodiče, prarodiče, tety...), pak sourozence dali na jednu stranu a kamarády na stranu druhou. Protože naši si určitě radši pokecají s tchánovci, než s kamarádem motorkářem. Druhá věc je, že skoro všichni kamarádi mají děti, rozmezí 1-10 let, spíš převládají ty menší. Jak usadit je, aby si dospělí nemuseli povídat přes děti. Jedině mě napadlo posadit: dospělý, dítě, dítě, dospělý, dospělý, dítě, dítě...Aby děti seděly naproti rodičům není reálné. Hlavně ty menší budou potřebovat pomoct s jídlem. Jak jste to řešili vy? Díky za nápady a rady
Odpovědět
Profilova fotka
Ty nejmenší děti často skončí rodičům na klíně ;) Ostatní děti často i během hostiny tráví víc času všude možně než jen na svém místě. Ten nápad že by byly 2x děti, 2x dospělí... mi právě přijde že si pak přes sebe moc nepopovídají. Když bude mezi dospělými jen jedno dítě, nijak v povídání překážet nebude, sní si rychle hostinu a někam uteče s ostatníma :D Jinak nápad mít na jedné straně rodinu a na jedné straně kamarády se mě osobně dost líbí, je to netradiční a někdo bude protestovat, ale dává to smysl :) A obecně to chce co nejdřív navodit pohodovou náladu, aby se lidi hned po jídle nestyděli k někomu přisednout, prohodit se atd. Pak to bude v klidu.
Odpovědět
Obecně si myslím, že je jedno, jak uspořádáte dospělé a jejich děti - jestli rodiče po stranách a děti mezi ně nebo jinak - když jim vyhradíte tolik židlí, kolik je osob, stejně si sednou tak, jak jim to vyhovuje, aby se všichni pohodlně najedli tak, jak jsou zvyklí, takže to bych neřešila... Nápad dát rodinu na jednu stranu a kamarády na druhou se mi taky líbí. Vy a děti v čele (už to je netradiční, brát se až s dětma :-)), na jedné straně rodina a na druhé kamarádi s rodinami - logiku to má, a případným rýpalům to taky snadno vysvětlíte, že to má jen samá pozitiva :-)
Odpovědět
@mavanka to je pravda, každé rodině napočítáme židle, a ať se posadí, jak chtějí. Spíš přemýšlím, že tam zařídíme dětský koutek a zaplatím 2 studentky, aby se staraly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?