Svatební hostina - stůl do I, zasedací pořádek, poraďte

ahoj, obracím se na Vás ještě jednou s dotazem... budeme mít stůl do I. Já a muž budeme uprostřed, hned vedle nás bych dala naší malou (může to být?), ale nevím kam s rodičema - jsou rozvedení, nevím kam dát nové partnery? Napadlo mě vyřešit to tak, že vedle nás budou sedět rodiče a proti nim by mohli sedět jejich partneři? Pak jsem se chtěla zeptat, kam s fotografem? počítám s tím, že bude s námi jíst, ale kam ho usadit? Děkuji za rady!
Odpovědět
S takovou hostinou jsem se nikdy nesetkala, ale jak bych to vyřešila máš na obrázku. Vycházela jsem z toho že svědci mají doprovod, a že vedle sebe chceš svoje rodiče (jako já) a taky že fotograf by mohl fotit i u oběda jak se navzájem krmíte polévkou, tak aby byl "po ruce" ?? proto jsem ho usadila do "volné mezery" protože jinak nevím koho bych tam posadila.
Odpovědět
@ivankacerna : S takovou hostinou jsem se nikdy nesetkala, ale jak bych to vyřešila máš na obrázku. Vycházela jsem z toho že svědci mají doprovod, a že vedle sebe chceš svoje rodiče (jako já) a taky že fotograf by mohl fotit i u oběda jak se navzájem krmíte polévkou, tak aby byl "po ruce" ?? proto jsem ho usadila do "volné mezery" protože jinak nevím koho bych tam posadila.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle etikety ma par sedet naproti sobe a ne vedle sebe, takze posadit rodice vedle sebe a jejich partnery naproti je urcite neprosto v poradku.. malou bych asi dala naproti vedle nekoho kdo se o ni bude behem obeda pripadne starat, at mate vy dva klid... s fotografem se domluv jak je on zvykly, nase fotografka treba vuebc nechtela sedet u svatebniho stolu a domluvila si sama s obsluhou stolek mimo sal, aby videla az pujdou z kuchyne a stihla si pripravit fotoaparat a nafotit kdyz nam jidlo davali.. kdyz uz ke stolu tak asi spis nekam na kraj, protoze by pro ostatni nebylo asi moc prijemne, ze se vedle nich nekdo neustale zveda a odbiha a na stole ma polozeny ohromny fotak..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Já si tedy myslím, že proti Vám by neměl nikdo sedět... Pokud tedy nechcete mít fotky bez vršků hlav svědka a svědkyně... :-D
Odpovědět
@mkonupkova to je pěkné uspořádání mi to budeme mít taky do I a takhle se mi to líbí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?