Nevěsta bez rodičů

Ahoj děvčata,jak udělat zasedací pořádek, když nemám rodiče? Mám tři bratry a ten nejstarší mě povede k oltáři. Dále máme s přítelem dvě děti (dceři budou v tu dobu 4 roky a synovi 2 roky ). Moje rodina jsou pouze bráchové. Možná pozvu i bratrance s rodinou. Nejsme sice moc v kontaktu ,ale vztah je mezi námi dobrý. Přítel má velkou rodinu,tak si říkám, že bych je pozvala, když už nikoho jiného v rodině nemám,krom bratrů. Myslela jsem ,že by všichni bráchové seděli po mé straně a pritelovo rodiče zase po jeho straně a pak na každé straně dítě . Jenže si nedokážu představit,že by jedno z dětí sedělo u jednoho z bratrů ( ani jeden nemá děti :-) ) . A také by nám to nevyšlo do počtu lidí na kazde strane. Moc díky za veškeré rady :-)
Odpovědět
Nevím, jestli je dobrý nápad takhle děti "rozstrkat" ... :-| spíš bych si kvůli praktičnosti dala obě děti k sobě (že by seděly ty dvě - starší, pak mladší, pak ty, pak tvůj muž a vedle něj jeho rodiče)... a vedle Vašich dětí tví bratři s partnerkama.
Odpovědět
Ještě jsem si myslela,že by každé dítě sedělo u jednoho z rodičů . Kdyby seděly obě děti u mě,tak bych se musela ,,věnovat,, jen jim , což si nedokážu při jídle dost představit :-). A dcerka je hlavně zavislak na tatínkovi :-). Bratři jsou bez partnerek.
Odpovědět
@mischelle007 no, nebo tak jak pises... ale každopádně bych děti dala k vám. ;-) myslím, že by protestovaly takhle sedět u "cizích" a ještě zvlášť.
Odpovědět
My měli T, v čele my dva a svědci. V "noze" téčka u mě rodiče a další naše rodina. Manžel rodiče taky nemá, tak jeho strana začínala strejdou. V tvém případě bych dala tvé bratry, jak plánuješ, toho, který tě vedl, jako prvního. Máme tříletou dceru a taky jsem to řešila spíš tak, abych nemusela řešit jestli jí, jestli se nepokecá atd. :-D A hlavně jsem věděla, že bude chtít být se všemi ostatními a my jí nebudeme zajímat :-D Takže jsem jí dala vedle mých rodičů. Dcera je zbožňuje a oni se taky rádi postarali, stejně pak různě pobíhala mezi setřenicemi a ostatními. Jestli to taky tak nějak máte, tak to doporučuju, kašli na nějaké "spoločenské umístětní" dětí u tabule, v tomhle věku je jim to jedno ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?