Kam posadit našeho 1,5letého syna?

Ahoj holky, prosím o tipy a zkušenosti, kam je nejvhodnější během oběda posadit našeho 1,5letého syna. Přemýšlím, že by byl mezi námi, ale je dost živý a mohl by kazit svatební zvyky ve stylu společného krmení, umazat mi šaty atd. Ale zase na druhou stranu bych ho ráda měla blízko u sebe, nehodlám ho "odložit" k dětskému stolu. Tak nevím. Když by seděl mezi tetou a babičkou, užijí si ony tu slávu? Co myslíte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se zptejte teticky a babicky, jestli by byly ochotne ho behem obedu mit mezi sebou. Stejne se sedi podle zasedaciho poradku tak nejak jen na ten obed a pak jak se lidi zacnou bavit, tancovat, tak uz se to neresi.
Odpovědět
Dcera bude sedet mezi myma rodicema jen na obed, budeme mit 15 deti a zadny detsly stul neplanujeme, deti budou u svych rodicu ci prarodicu
Odpovědět
Myslím si, že právě tyhle neposednosti dětí vyrábějí tu správnou autentickou atmosféru a můžou "okořenit" nudné a skoro až rutinní svatební zvyky a můžete zažít i spoustu legrace. Jen to vše nebrat tak vážně... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nase holcicka bude mit 8 mesicu. Po levici budu mit manzela, po pravici dcerku. Patri k nam, tak bych ji mezi nekoho taky nedala. Ale to je na kazdem no.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?