Kam posadit fotografa, kameramana a hudbu?

Profilova fotka
Holky, nevím kam posadit tyto lidičky? Posazujete je na konec svatební tabule a nebo jim děláte stůl někde mimo vás? Je mi blbé je úplně odstrčit... Spíš bych je i chtěla ke svatební tabuli, ale nakonec... Poraďte..
Odpovědět
Fotografku budu usazovat na kraj stolu. Aby mohla libovolně vstávat a pohybovat se. Asi je to nejlepší řešení. Ještě uvidím, kde bude místo, až sestavím zasedací pořádek. Nechci jí zase cpát k dětem...
Odpovědět
Měli jsme stůl do U a fotograf seděl na konci. Za prvé nemusel do nikoho strkat z obou stran, když chtěl vstát a něco fotit, za druhé si vedle sebe mohl pohodlně položit "vercajk" a nikoho neomezoval ;-)
Odpovědět
taky jsem měli stůl do U a jak píše bubbi, taky seděl na konci aby nikoho připadně nerušil, kdyby začal fotit, natáčet apod.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
A kam byste je posadily, když máme oddělené stoly - po čtyřech až osmi lidech...? :-|
Odpovědět
My měli také stůl do U a seděli na konci. @blaka83 Pokud máte oddělené stoly, zvolte ten, co je nejdál a posaďte je s nejméně důležitými lidmi. Většinou kamarádi, hodně vzdálení příbuzní apod. A jak píše lucie, fotografa určitě tak, aby svým zvedáním se rušil co nejméně lidí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Takže fotografovi platíte oběd a počítáte s tím že ho celou dobu něčím živíte??? A kdy jako takovej dobroděj dělá za co je placen??? To jako vážně? Podle mě teda profesionál dělá za co je placen fotí a pokud zrovna není k focení to co je domluveno tak se nenápadně někde vytratí a ne že se celý den na váš účet cpe
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?