Jmenovky na svatebním stole. Poradíte, jak je vyrobit?

Profilova fotka
Ahoj holky, jedna z posledních věcí, která nám chybí, jsou kartičky se jmény na stůl... a nějak se mi je nedaří vyrobit... :-( Nenapadá mě v jakém programu, jestli v nějakém grafickém nebo ve Wordu, fakt nevím... uvažovala jsem, že bych jména napsala k nějakému obrázku (šampus, apod.) ale žádnou takovou fotku na netu nemůžu najít... Moc díky za každou vaši radu :-)
Odpovědět
1
2
5
AHoj, určitě se to zvládnout ve Wordu, v Ecelu,....a na obrázky je super google.. http://images.google.cz/imghp?hl=cs&t... (a zadáš si co chceš najít, já tak našla skoro všechny obrázky do svatbeních novin ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju za tip ;-) zítra se do toho pustím... :-) ještě mě napadlo, jestli někdo nevíte, kde se dá přímo najít nějaký podklad, na který by se jméno jen napsalo. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Mysi: zajdi si třeba do papírnictví koupit tvrdý barevný papír, nebo lepící folie na ně to jde také vytisknout a nalepit na podklad. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
já jsem si dělala jmenovky sama, měli jsme všechno ve vínové barvě, tak jsem koupila vínové čtvrtky, nařezala na malé kousky, ty jsem přehnula napůl, aby stály. pak jsem si normálně ve wordu černě napsala a vytiskla jména, nařezala to na malinké obdélníčky a každý nalepila doprostřed na ty stojací vínové kartičky. a pak jsem to ještě vylepšila, do pravého horního rohu jsem přidělala malinké bílé mašličky. dá se normálně koupit a nastříhat tenká bílá mašle, ale já jsem si to chtěla zjednodušit, tak jsem si koupila mašličky na myrty, už hotové a uvázané, v balíčku za asi 50Kč jich bylo 25. byl trošku problém, jak to přidělat na ty kartičky, tak jsem je tam nakonec zespoda přichytla dvěma stehy bílou nití, prostě přišila. nebylo to ani tak strašně pracné, ale vypadalo to naprosto nádherně a všichni je pak obdivovali a nevěřili mi, že to je domácí výroba. :-)
Odpovědět
Ahojky, taky jsem si jmenovky dělala sama - koupila jsem orion malé čokoládky, orion papírový obal jsem sendala a na pc si vytiskla nové obaly se jménama hostů...Všem se to moc líbilo :-) Někdo si jmenovku schoval na památku a někdo jí stačil ještě na místě sníst ;-) ;-) Vyšlo to daleko levněji, než kdych si je objednávala přes internet.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, moc děkuji za nápady... mette: přesně tak jako ty to vyrobíme i my... bílý papír se jmény obstřihnu těmi zubatými nůžkami a pokusím se taky přijít ještě na nějakou drobnůstku čím to vylepšit.. :-) Tak ještě jednou díky. ;-)
Odpovědět
Nevíte, kde by se daly sehnat ke jmenovkám takové lístečky, jako lístky květiny? Viz album, to se mi opravdu líbí.
Odpovědět
Ahoj chci se zeptat, chtěla bych k jmenovkám přidat malé čokoládky. Nevíte někdo kde by se dali sehnat? :-(
Odpovědět
Hanullka: jooo, tot dobry napad, take jsem nad tim uvazovala...snad se daji udelat jmenovky primo jako cokoladky, jsem videla nekde v bazaru tu na beremese, tak tam zkus kouknout, treba to tam jeste bude. Vypadalo to pekne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle Ti udělá každé grafické nebo reklamní studio, stejně jako hrníčky, trika a podobně. Oni Ti udělají přebal a pak ho pošlou do firmy, kde mají reklamní čokoládky. :-) Oni vědí na koho se obrátit. Sama to budeš shánět horko těžko, ale třeba někdo ještě poradí.
Odpovědět
Holky mrkněte na svatebnidekorace.cz, tak jsou jak jmenovky, tak čokoládky jako jmenovky..jo a i ty lístečky jako dekorace k tomu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
hanullka - mrkni do Makra ;-) freya79 - takhle jsme měli jmenovky mi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ta v tom bazaru jsem byla nejspíš já :-) Dělám jak čokoládky tak jmenovky. Tak kdybyste měli zájem, určitě napište vzkaz a dáme dohromady, co by se vám líbilo apod. Ukázky zašlu e-mailem a další info samozřejmě také :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, prosím o radu. Chtěla bych si doma vyrobit obal na malou čokoládku jako jmenovku. Někde se tady v diskuzi radilo, že to jde třeba ve wordu, štítky a korespondence. Ale já jsem počítačový antitalent a vůbec nevím, jak to tam mám udělat ;-( Můžete mi prosím, poradit, jak to v počítači zvládnout. Jak nastavit velikost? Koupila jsem si malou orion čokošku, rozměry obalu jsou 9x13. předem díky :-)
Odpovědět
to misule82: ahojky, ja si je taky vyrabela sama a jsem antitalent:-) ve wordu das nastoje - dopisy a korespondence - obalky a stitky. vyskoci nove okno, kde vyberes stitky a tam tlacitko moznosti, dalsi okno a das tlacitko novy stitek - tam presne nastaviv v cm, jak maji stitky byt velike.pojmenujes si ho, das ok. pak v tom puvodnim okne dovy dokument a nalajnuje se ti stitkama cela stranka. kdyby jeste dotaz, napis mi klidne do i.p., rada poradim p.s. jinak idealni cokoladky na jmenovky prodavaji v penny, balene po ctyrech, super velikost, vyjde neco pres 3 kc jedna a jsou i dobry:-))
Odpovědět
Já viděla v Albertu takovou krabici miniaturních čokoládek od Milky, ty by byly imho ideální :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty milky jsou moc male, aby se na to neco psalo. Spis je lepsi koupit normalni coko a nalamat a balit do alobalu. A pak na to dat ty pripravene papirove obaly.
Odpovědět
díky holky, už se nám to povedlo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
janinek, Milky malé nejsou...mají dva druhy. Jeden je v takovém cca 8 hranu a druhý je balený asi jako bonboška After 8 - a ty jsou v pohodě. Mám v plánu je koupit tento týden.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
pustila jsem se do jmenovek, jenže nevím, jaké mám udělat rozměry. Stačí 5x9 cm (takže vyrábět z papíru 10x9 cm) ?
Odpovědět
laala: 9x5 je rozměr klasické vizitky, takže si kdyžtak doma nějakou najdi a uvidíš. Je potřeba vzít v úvahu, jak "velké" budou ostatní prvky na stole, aby jmenovky nebyly moc velké, ale ani aby nebyly maličké a přehlédnutelné... Já plánuju olepit Milka čokoládky (rozměr 6x3,5 cm)
Odpovědět
Profilova fotka
ty jo, tak to je fakt prťavé.... tak já je možná ještě změnším, na 4x8.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, máme koupené jmenovky. Potřebovala bych poradit, jak nejlépe je popsat, myslela jsem vybrat písmo ve wordu,ale nevím jak to přepsat na jmenovky, nemáte v tom někdo zkušenosti?? Díky za každou radu
Odpovědět
merkuciooo: najít někoho s hezkým písmem (nebo možná píšeš hezky ty) a napsat to ručně.... podle té fotky to vypadá na celkem silný papír a ten do tiskárny jen tak nenacpeš...
Odpovědět
Profilova fotka
omcamauta: já vím, je to celkem silnej papir. Mno myslela jsem to zkusit propsat, to co si vytisknu ve wordu
Odpovědět
Jo takhle. Já totiž z toho prvního moc nepochopila, co vlastně plánuješ... hmm, přenos nebo propis toho, co se vytiskne z wordu... on to tady někdo dělal! Budou mít svatbu v historických kostýmech, oznamko dělali na ruční papír právě nějakým přenosem... zkus mrknout někam do diskuze "netradiční oznámení" (já už musím letět na vlak, jinak bych to zkusila dohledat sama)
Odpovědět
Ahojky, muzu ti poslat par tipu z magazinu pro nevesty :-) pokud nechces jen tak obycejne karticky na stul, tak tam je mnoho variant..treba nariznout korek od sampana a do toho dat tu jmenovku...Podle me to muze vypadat hezky, nevyhoda je, ze pokud mas 100lidi na svatbe, tak musis vypit 100 sampanskych do svatby.. popridpadne oslovit veskere zname, at ti ty korky zbiraji ;-) muzes je ruzne ozdobit nebo treba namalovat barvickama, vypada to fakt hezky.. Pak jsem se docetla, ze hodne lidi nechava upect pernicky ve tvaru srdicka a na to nechaji napsat jmeno.. taky dobry napad.. Je mozno si taky zakoupit extra stojanky - treba ve tvaru srdicka, ktere drzi ty jmenovky... Dale tam byla treba hezky nazdobena sklenicka.. treba vysypana piskem, nebo kaminkama a v tom byla zapichnuta ta karticka se jmenem. Z te sklenicky se samozrejme nepije!!! ;-) Jsou to trochu drazsi varianty, ale myslim, ze napady to nejsou spatne a hlavne si to hoste odnesou domu!!
Odpovědět
:-) Ahoj, také jsem koupila malé čokoládky 6kč/ks, vyrobili na PC jmenovky obal a znova zabalili.Ještě jsme vyrobili i etikety na malé vínka, jako poděkování. :-N Vše to ladí spolu.Doufám,že to bude mít úspěch. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jsem zkusila upéct ty perníčky, na to jsem napsala jména a vypadá moc krásně. Za chvíli bylo hotovo a ještě si svatebčané pochutnají :-) Dám do alba co nejdřív... Jinak se mi jmenovky ještě moc líbí psané na kamínku... :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?