4 lidé v čele stolu, koho posadit vedle sebe?

Profilova fotka
Ahoj, prosím o radu. Budeme mít stoly do T, protože jinak to v salónku poskládat nejde kvůli prostoru. Jenže zároveň nám to vychází tak, že se do čela vlezou jen 4 lidi. A teď přemýšlím, koho posadit vedle nás. Původně jsem myslela, že svědky, jenže moje svědkyně je kamarádka, která přijde s přítelem a přítelův svědek je jeho bratr, který je sám. Takže když vedle sebe posadíme svědky, tak přítele kamarádky pak budu muset posadit někam mezi teticky, strýčky apod., což mi vůči němu přijde blbé, protože tam už nikdo podobně starý nebude, takže by se určitě cítil blbě.. Tak přemýšlíme, že bychom vedle sebe posadili každý svoji maminku nebo vedle přítele moji maminku a vedle me jeho tatínka? Můj tatínek už nežije, takže by pak každopádně zůstal jeden z přítelových rodičů sedět samostatně mezi rodinou. Tak ted nevím, co bude nejlepší?
Odpovědět
Profilova fotka
@yenefer1 No pokud by byly jenom tyto dvě varianty, tak v obou případech to znamená posadit vedle vás 2 lidi ze 3 a ten třetí bude mezi rodinou tak trochu plonk. Takže buď to bude přítel svědkyně nebo jeden z rodičů - v tom případě bych nechala plonk spíš přítele svědkyně než jednoho z rodičů a posadila ho co nejblíž k vám. Ale ani jedna varianta není optimální, chápu, že je těžké. A nevešla by se jedna židle z boku toho stolu v čele? Že by třeba vedle novomanžela seděla jeho maminka a u stejného stolu z boku tatínek?
Odpovědět
Profilova fotka
A je nutne ty dve zidle vedle vas trvale obsadit, nevesli by se vsichni k te dlouhe casti stolu? si muzete nechat vedle sebe prostor, kdyz pak lidi zacnou pendlovat, tak si muzou chodit sednout za vami na pokec.. mne obe navrhovane varianty prijdou divne, kdyz uz by to tam muselo byt, tak jedine ta se svedky, rodice bych urcite nerozdelovala..
Odpovědět
Profilova fotka
@martaveg tak tahle varianta nás vůbec nenapadla, ale vůbec to nezní špatně a asi by to bylo i realizovatelné :-) Super nápad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yenefer1 Ja tu totiz kdysi cetla, ze nekde ve skandinavii je zvyk dat u stolu dve prazdne zidle naproti novomanzelum a ostatni hoste za nimi v prubehu oslav chodi, tak jsem si na to jen vzpomnela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@yenefer1 @martaveg Tak to je dobré, při tvém dotazu mě vůbec nenapadlo ti poradit ta místa vůbec neobsazovat, přitom to tak sami budeme mít :-D Sice stůl do U, ale do čela se taky vejdou jen 4 lidi, rodiče i svědci budou v párech, tak v čele budeme sami, ať nikoho nemusíme dělit. Fakt nevím, proč mě nenapadlo ti to rovnou napsat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@moncia tak to je dobré :-D člověk si to kolikrát ani neuvědomí, že to má vlastně podobně :-) nás to ani nenapadlo, protože původní plán byl dát do čela 6 lidí, ale když jsme to byli v salonku naměřit, tak jsme zjistili, že 6 se tam nevleze a jít na 2 nás vůbec nenapadlo, prostě jsme si řekli "dáme tam 4" a řešili, co s tím :-D Ještě, že se má člověk kde zeptat :-)
Odpovědět
Opravdu se nevejde jedna židle navíc? Jakože by byla tvoje maminka a rodiče ženicha, tzn. 3 lidi. Anebo nechat volné židle, to je taky dobrý nápad :). Jo a poslední varianta: změnit místo hostiny ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?