Jaké výročí slavíte?

Profilova fotka
Tak mě napadlo téma, které jsem tu ještě neviděla. Jaké z výročí vlastně slavíte... výročí seznámení, prvního rande, zasnoubení nebo svatby? A vzpomenete si každý měsíc nebo "jen" každoročně?Já osobně mám nejraději to výročí prvního rande, protože od té doby jsem vlastně zamilovaná :-D My si obvykle vzpomínáme každý měsíc, je to taková milá záležitost na kterou se můžeme vždycky těšit... i když občas nám to dojde až druhý den, takové to "Jé my jsme měli výročí" :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@limda My slavíme všechna výročí! Dokonce každý týden - brali jsme se v pátek, tak si to každý pátek připomínáme. Vždycky je důvod k oslavě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lostakova Jé jak jsem viděla ten tvůj příspěvek, tak jsem se nejdřív lekla, že mi to zavřeš, protože jsem ještě předem kontrolovala, že tu žádná podobná diskuze není... takže děkuju za nezavření , oddychla jsem si :-) A každý pátek - to je milé, že takhle každý týden a já si myslela, že jsme blázni, když slavíme každý měsíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My "slavíme" jen první rande. První rok snad každý měsíc, pak na půlroky a teď roky. Ale my si děláme hezké chvíle-véča teda i dost mimo výroční data, proto ty uvozovky. Zasnoubení vůbec neslavíme, to si jen řeknu jak to letí.
Odpovědět
@limda týý jo, tak já jsem teď právě počítala, jak dlouho jsme vlastně spolu, já říkala 5, on, že prej aspoň 7let (asi už je mu to se mnou dlouhý.. :-D ), nakonec je to 6 a půl roku, tak nějak, nepamatujeme si přesné datum, asi květen :-) Z toho vyplývá, že jsme lajdáci a neslavíme, ale výročí svatby určitě slavit budem (teda asi.. ;-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Neděláme žádné pompézní oslavy, ale prostě si vzpomeneme, někdy si dáme skleničku vína apod. Když slavíme výročí vztahu, dáváme si i nějaké dárky. A výročí svatby (myslím tím rok od svatby) nás teprve čeká, ale určitě ho oslavíme taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My slavíme výročí "oficiálního chození" :-D, ale nijak moc to nehrotíme, ze začátku to bylo vpodstatě po měsíci, postupně jsme přešli na roky, obvykle zajdem na nějakou véču nebo si udělámě hezký den, otevřeme lahvinku a podobně, jinak si občas 16. vzpomeneme, ty jo, to už jsme spolu tolik let a tolik měsíců. Svatbu máme právě na výročí, takže to pak budeme slavit dohromady.
Odpovědět
Profilova fotka
My slavíme výročí prvního rande a to tak,že si každého 7. vzpomenem, muž mi přinese kytku, ale jinak si dárky nedáváme. Jsme spolu od prvního rande, takže je to takové seznámení a rande v jednom :-) Výročí zasnoubení jsme slavili taky, na roční jsem dostala kromě kytičky i malý dáreček, bylo to milý :-) Na večeři jsme na výročí chodívali taky, teď už jsme dlouho nikde nebyli, tak to třeba zase napravíme. Navíc dva dny před kulatým výročím seznámení (poznali jsme se v zimě) mám narozeniny, hezky se to sešlo. Svatbu plánujeme taky na výročí, " a půl".
Odpovědět
tak my slavime dve, vlastne tri vyroci. Jedno vyroci je 2.2. to je datum, kdy jsme spolu zacali chodit a zaroven jsme se v ten den i zasnoubily. Dalsi vyroci slavime 18.9. a to je vyroci svatby :-) Kazde slavime trochu jinak, unorove vyroci slavime veceri a nejakou cinnosti - soukroma virivka, kino,... zarijove vyroci svatby slavime prodlouzenym vikendem v nejakem znamem meste (letos to byla Pariz, priste to bude Londyn) a pak jeste veceri v restauraci, kde jsme meli svatbu a davame si tam nase svatebni menu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda my slavíme první rande,protože od té chvíle jsme spolu...každý měsíc si drahý vzpomene a donese mi nějakou drobnost.....a o příštího roku začneme slavit i výročí svatby :-) a jak píše @lostakova vždy je co slavit,takže jsou u nás i dny kdy "nic" není a které slavíme prostě jen to,že jsme spolu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu od 17.10.2006, takže jsme slavili každý rok v to datum a každého 17. jsme si to připomněli jen tak slovně, pusou, atd. A právě i termín svatby jsem chtěla nějak symbolicky kolem našeho výročí, tak jsme se brali 22.10, po 5 letech a 5 dnech :-) Takže teď budeme slavit 22., ale stejně se každého 17tého u kalendáře usměju a vzpomenu si.
Odpovědět
Profilova fotka
My slavíme výročí seznámení (letos 9 let) a výročí svatby (5 let)
Odpovědět
Když jsme spolu začali chodit, nechtělo se nám čekat celý rok, takže jsme začali slavit každý měsíc a tak to zůstalo. Jak píšou holky, vždycky se má najít nějaký důvod ;-) Jenom naši byli zezačátku kapku zmatení, když jsem do telefonu řekla, že pozítří máme výročí, tak nevěděli, jestli jsou mimo oni, nebo my. Měsíc před tím totiž slyšeli totéž :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@petrajavor To jsi řekla hezky, že slavíte jenom to, že jste spolu, ono je někdy právě to "být spolu" ta největší oslava :-) @bubbi To se nám stává taky s těmi rodiči, řekneme, že nemůžeme, že si chceme udělat čas pro sebe, protože máme výročí a oni nám vždycky odvětí "Jaké zase?" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem na tom podobně :-) 17.7 den seznámení,9.4 požádání o ruku (bylo to na velikonoční pondělí tak si v toto období vzpomenu hned 2x ) a 4.6 den svatby. Chudák manžel pokaždé když řeknu výročí nechápe co se děje :-D ,ale je moc pěkné vzpomenout si,obejmout se a políbit .
Odpovědět
Profilova fotka
No, my jsme vlastně ještě neslavili, protože spolu nejsme ani rok :D Pro mě je magické datum 16.10.2010 to jsme si dali první pusu a vlastně od té doby to celé začalo...já ale byla zadaná, takže oficiálně jsme spolu až od 26.2....takže asi budem slavit to? nebo výročí svatby? nebo všechno :) já nevím, nikdy jsem tohle moc neřešila, jsem šťastná za každej den kdy se vedle něj probudím...a je jedno jestli je úterý nebo duben :-))
Odpovědět
Profilova fotka
My slavíme každý měsíc, co jsme spolu. Dostanu růžičku a dáme si navzájem nějakou drobnou sladkost :-) Stále mě mile překvapuje, že si na to můj milý vzpomene pokaždé sám od sebe. Na roční výročí si většinou zajdeme někam na večeři.. A které výročí budeme slavit po svatbě? To se ještě uvidí.. chtěli jsme, aby to bylo aspoň ve stejný den, ale nepovedlo se.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše seznámení bylo zároveň první rande, takže tady nebylo co řešit :-) Nejdřív jsme slavili první "výměsíčí" a pak až každý rok. Letos jsem říkala, že si to musíme pořádně užít, protože je to poslední výročí seznámení, pak už budeme slavit jen výročí svatby, a málem jsme se pohádali, protože manžel chce slavit oboje :-) Po svatbě jsme oslavili opět první "výměsíčí" a pak až zase za rok. Zasnoubili jsme se loni devátého listopadu, ale vzpomněla jsem si na to letos až druhý den a manžel tyhle detaily vůbec neřeší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-) my si nepamatujeme kdy bylo prvni rande (vime na jisto ze to byl jeden ze 2 mesicu v roce, ale nepamatujeme si ktery z nich). Takze jsme vyroci prvniho rande nikdy neslavili. Ale vzdy jsme si v te dobe vzpomneli a zasmali se, ze si nepamatujeme presne datum. Manzel mi vsak dava na Valentyna kazdy rok ruzi. Kazdy rok prida o 1 ruzi navic (prvni rok 1 ruze, druhy rok 2 ruze...). Tuhle mi jich dal vice nez let co jsme spolu a rekl, ze to bylo levnejsi nez kdyby si kytici ruzi nechal navazat presne podle poctu let co jsme spolu. ;-) Nase mamka se smeje, ze se mu tento zvyk pekne prodrazi. Mozna to z Valentyna presuneme na vyroci svatby, ted kdyz uz mame datum na slaveni. Ale nebavili jsme se jeste o tom jak budeme slavit vyroci svatby. :-)
Odpovědět
My slavíme ten den, kdy jsme měli takové první "rande" , přesně 24.října:) příteli se to trošku prodraží, 5 dnů předtím mám svátek, ale to nevadí. Jinak si dáváme dárky a mně přítel květiny celoročně, takže to ani není nějak vyjímečný den. Třeba dnes jsem dostala náramek na ruku (propletený, kombinace zlata a stříbra). Měl to být dárek na Vánoce, ale přítel je kecka a nedokáže udržet v tajnosti, že mi něco koupil:D A také kupuje květiny podle toho, jak dlouho spolu jsme (miluju slunečnice, ale z těch nejdou dělat velké květiny-prý by to nevypadalo hezky, takže kupuje růže, které nemám ráda, ale jsou i horší květiny) Jo, a Valentýna neslavíme, nepotřebujeme jeden den v roce k tomu, abychom si řekli miluju tě.
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím slavíme jen první rande. Celkem nedávno jsme měli výročí. Byla jsem pozvána na večeři do restaurace, kde jsme první rande měli. Zatím nemáme po svatbě, ale tohle výročí budeme slavit určitě taky. A možná si necháme i to první a budeme slavit obě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek Valentýna taky nepotřebuju, ale pusu na 1.máje pod rozkvetlým stromem si ujít nenechám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Slavíme výročí prvního "miluji tě".. :-) A určitě budeme slavit i výročí svatby..:)
Odpovědět
My slavíme výročí prvního rande-jdeme si sednout do naší hospůdky k našemu stolu na večeři:-) A jinak si akorát každý měsíc v ten den vzpomeneme, že máme naše "výměsíčí" :-D Jinak nic zvláštního. Výročí svatby určitě taky budeme slavit, akorát to bude asi pár let trvat, aby si zapamatoval datum:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem podobnou diskuzi chtela zalozit taky :) co se tyce nas, nebude to tak tezke, nase prvni setkani jsme rovnou brali jako rande, takze 29. 1. a svatba bude 28. 1., zasnoubili jsme se 7. 11. a 6. 11. mam narozeni, takze myslim, ze to vse hezky zapadne do sebe :D
Odpovědět
Profilova fotka
My sice přesně víme, kdy jsme se dali dohromady (první setkání to nebylo, protože jsme se znali už dlouho) - bylo to na moje narozeniny - i kdy manžel požádal moje rodiče o moji ruku (mně se neptal, protože už jsme spolu několik let bydleli, takže to považoval za samozřejmé, trochu mě to mrzelo) - to bylo na Vítězný únor - i kdy jsme se brali, ale to je tak všechno, aspoň z manželovy strany. Takže nic neslavíme. Je to škoda, ale nic s tím nenadělám. Jsem ráda, když si vůbec vzpomene, že mám narozeniny. A dárky se taky nekonají, protože nemá čas něco někde shánět... Ach jo. Ale co, jsou to prkotiny, hlavně že jsme spolu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Zkusim ozivit...Seznameni bylo v praci,takze to opravdu neslavime,ale byl by to manzeluv prvni pracovni den v zivote:-D Ale slavili jsme nase prvni rande ve dvou s umyslem si spolu zacit ;-) .Predtim jsme se jako kamaradi schazeli normalne.A to je 24.8 a tento rok jsme se po 6ti letech 24.vzali takze budeme jen pripocitavat roky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tento měsíc oslavíme, že jsme půl roku manželé!! Už jsem dostala pozvání na večeři :-)
Odpovědět
My slavíme den, který se asi bude špatně vysvětlovat. Není to seznámení, znali jsme se už dřív a pravidelně si povídali na zábavách. Není to začátek chození, protože ten byl až v pondělí. Ale my slavíme datum sobotní, totiž té soboty, kdy jsme spolu ploužili a poprvé se políbili a dali si na sebe čísla a tím to vlastně celé začalo. 11. prosince 2004. Tj. teď v prosinci spolu budeme 8 let. A 22. září budeme slavívat určitě výročí svatby. Budeme prostě slavit oboje. Pěkně jsme si to rozvrhli a slavit budeme celý rok. V lednu mé narozeniny, v červenci, jeho narozeniny, v září svatbu, v prosinci výročí a Vánoce. No už chybí jen to jaro, tam je to takové prázdné. No, třeba s tím jednou něco uděláme :)
Odpovědět
No... tak my slavíme narozeniny a Vánoce :-D Manžel vůbec na výročí není, absolutně si data nepamatuje, takže bych stejně byla akorát zbytečně zklamaná... I když je fakt, že první dva tři roky jsme (z mého popudu samozřejmě :-) ) slavili výročí prvního rande, šli jsme na večeři, pak to tak nějak vyšumělo :-) Ale chtěla bych tu tradici obnovit při prvním výročí svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My slavíme výročí prvního polibku, asi proto, že jsme ten den byli na koncertě a já z něj mám lístek, tak víme, kterýho to bylo....den, kdy jsme spolu začali chodit, bohužel nevím...a jelikož jsme se znali dlouho, tak ani nevím, jak bych ho oficiálně stanovila :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?