Dary k výročí svatby. Jak jste na tom?

Profilova fotka
Holky, teď jsem objednala manželovi 2hodiny na skákacích botách.....v úterý budeme mít 2.výročí svatby, tak bych ho chtěla nějak překvapit...a když to někdy vidí v televizi-tak říká, že by si toto moc rád někdy zkusil....snažím se naslouchat jeho přání....a co vy a dary k výročí?
Odpovědět
nám se první blíží, zatím přemýšlím, ale spíš chci vymyslet něco pro oba... druh dárečků který vymýšlíš jsou naprosto super, lepší než nesmyslný krámy - zážitky jsou to nejlepší ;-) ale u nás by to bylo praktikováno spíš na narozky než na spol. výročko ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahojky, obnovuji téma :) Sice je to až za půl roku, ale chci mít čas na přípravu. Budeme mít 1. výročí svatby. A jelikož je pro mě manžel výmečný člověk, chci pro něj něco krásného :) Ale zatím mě napadají pitomosti :-p Ráda bych ho někam vyvezla :) Abych konečně udělala něco pro rodinu :-D Prosím poraďte.
Odpovědět
@radus2011 Moc Ti neporadím,protože řeším v hlavě to stejné,za 4měsíce budeme mít s manželem 1.výročí od svatby,a taky nevím čím ho překvapit.Napadá mě nějaký romantický víkend někde v horském penzionku.
Odpovědět
Profilova fotka
@ev30 Asi to taky vypadá na romantický víkend na horách :)
Odpovědět
@radus2011 já už mám vybrané místo-horský hotel Jelenovská u Valašských Klobouk,znám to tam už pár let.od základ.školy jsem tam jezdila na tábory a s rodiči na dovolenou,tak snad to klapne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Rada bych obnovila diskusi. Co k prvnimu vyroci svatby? Budeme to slavit, tam kde jsme meli party a svatebni noc. Chtela bych nejaky hmatatelny darek.
Odpovědět
Ahoj, také bych ráda obnovila diskuzi. My budeme mít za chvíli rok. Ráda bych pro manžela nafotila Boudoir, kde bych měla na některé z fotek dres (vrchní díl - triko) jeho oblíbeného týmu, který bych mu koupila (vím, že to by ho hodně potešilo) a obojí mu potom dala k výročí. Jen se to krátí, tak snad to ještě stihnu. Pokud ne tak nevím - možná zamluvit pokoj s vířivkou? Ráda si přečtu další tipy :-) .
Odpovědět
@framboise ahoj. Myslím že nápad máš super!!! ;-) myslím, že tohle by se líbilo každému chlapovi :-) a teď se mi nasadila brouka do hlavy v čem bych se musela nechat vyfotit já, přítel totiž na sport moc není, spíše ho baví počítače :-D
Odpovědět
@didinka22 Tak myslela jsem, že už to nestihnu a sehnala jsem fotografku :-) !! 18. jdu fotit, snad by do té doby měl přijít i dres. Noo jsem nadšená :-D . PS nahá a před sebou jen no'tas (nebo menší části - třeba myš - dle odvahy :-D :-D :-N )
Odpovědět
Profilova fotka
@framboise Mám manžela informatika a ta představa, jak se pro něj fotím zakrytá jen myší mě fakt pobavila :-D Ale věřím, že by se mu to líbilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahojky!Také bych chtěla poradit co k prvnímu výročí od svatby:-) Výročí máme 15.9. a vůbec nevím co, chtěla bych něco pěkného...napadá mě i někam vyjet...ale kam??Má někdo nějaké pěkné místečko třeba i s masážema atd..?Mohli by jsme se tam pokoušet i o miminko :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
. . .to vypada,ze vyroci vubec neslavite?:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoooj, taky řeším co na první výročí svatby :). Je to těžkééééé ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Perfektní dárek k výročí svatby je také projížďka limuzínou na krásné romantické místo :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, obnovuji diskuzi...zajimaly by me vase tipy a zkusenosti :-)
Odpovědět
Nikdo vyroci neslavi? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka My slavime ale tak nejak bez daru.. prvni vyroci jsme vlastne spis nahodou oslavili behem vikendu s kamarady na chalupe, ja upekla repliku naseho svatebniho dortu a manzel koupil lahev kvalitniho rumu me oblibene znacky.. a druhe vyroci "oslavime" asi tehotenskym focenim :-) nejak jsme se s manzelem shodli na tom, ze si darky k vyroci ani davat nechceme, ja akorat zavedu tradici vzdy upect nejakou variantu naseho dortu
Odpovědět
Profilova fotka
Já doufám, že budeme postupovat podle tohohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDr... Pokaždé si dáme drobnost z materiálu, jaká je to zrovna svatba. Už se těším na pořádný briliantový prsten. :-D :-D
Odpovědět
@pypika To je taky celkem dobry :o))
Odpovědět
Profilova fotka
@chakka manzel dostal k 1.vyroci svatby oznameni, ze cekame 3.dite. Ani nevim, jestli jsem k tomu pridala jeste neco, protoze si ruzne darky davame i behem roku, kdyz nic neslavime. Ja si k vyroci prala rodinne foceni, abychom meli krasnou pamatku :-)
Odpovědět
@martaveg JJ, nejaka nove zalozena tradice je urcite pekna vec.
Odpovědět
My si doufám nadělíme dovolenou u moře, ale protože od března rekonstruujeme tak nevím jak na tom budeme s penězi a taky bychom chtěli už začít pracovat na mimču - to by byl nejhezčí dárek a zároveň i manželovi k narozeninám - čtyřicátým:-) Myslím, že by mu nikdo nedal lepší dárek..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?