Zvažuju lázně. Jaké s nimi máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, byvam casto nemocna a zvazuju ze bych se pres zdravotni pojistovnu vydala do lazni a tak jsem o tom zacala hledat informace...zajimalo by me, jestli nektera z vas nema treba zkusenosti - pri jakych onemocnenich konkretne se da pocitat s plne hrazenymi laznemi apod.? Nebo v jakych laznich jste byli spokojene, kde se vam libilo...? Diky za vase prispevky holky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hannnulka, tak lázní je spousta a každé jsou zaměřené na něco jiného, že...
Odpovědět
Profilova fotka
jj myslim treba ty na chronicka onemocneni dychacich cest, luhacovice apod....
Odpovědět
Profilova fotka
tak já byla jen jednou v lázních a to v Karlově Studánce, teda na rekreačním pobytu, ale myslím, že tam jezdí lidé s astmatem a dýchacími potížemi :-) A je tam moc krásně...pokud vím, tak v té vesnici se nesmí nikde snad kouřit, jestli si to dobře pamatuju...
Odpovědět
Profilova fotka
jj tam to znam, byli jsme tam parkrat na vylete :-)
Odpovědět
Ja som bola na lieceni vo Frantiskovych laznich - po operacii slepeho creva. Tymto vsetkych upozornujem, ze zeny do 30 rokov maju na taketo liecenie narok a plne ho hradi poistovna. Treba sa na to ale vyslovene u doktora pytat, lebo napr. mne nikto nic nepovedal a dozvedela som sa to len vdaka tomu, ze na takomto lieceni bola pred 8 rokmi moja kamoska, ktora mi o tom povedala. Pokial viem, vo Frantiskovych laznich sa liecia gynekologicke a pohybove problemy. Procedury boli fajn, prostredie bolo tiez super. Akurat pristup lekara mi pripadal strasny. Pripadalo mi to tak, ze je to pren jednoducho rutina, takmer na nic sa ma nepytal a napisal spravu. Pri vystupnej prehliadke sa na mna takmer ani nepozrel a do spravy napisal, ze nastalo zlepsenie stavu... Ked som od neho nieco chcela, vzdy ma vyhodil a nic som z neho nedostala. Jednoducho som si pripadala, ze mu otravujem zivot a mam vypadnut. Zvysok presonalu musim ale pochvalit.
Odpovědět
tak ja muzu referovat na Luhačovice - byli jsme tam s přítelem letos na jaře, sice jsme si to plně platili (bez účastí pojišťovny), ale i tak to stálo za to. Dokonce jsme si dopřáli všechny ty procedury co podstupují nemocní (jsou tam např. i pobyty pro ty, kteým se nedaří mimčo)a je to fakt blaho - vratili jsme si odpočinutí.. jinak já nedám dopustit ani ne tak na lázně jako spíše na thermály, nejraději mám Laa an der Thaya, od Brna je to kousek, vyjde to docela levno a jejich saunový svět......Lahoda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda byla jen v Karviné a ke všemu jako návštěva, ale lázně jsim si úplně zamilovala. Ta atmosféra...hmm x-)
Odpovědět
Profilova fotka
každoročně jezdíme alespoň na jeden den do Třeboně a zejména bahení koupele jsou naprostá lahoda x-) x-)
Odpovědět
Ahojky tak asi to nejsou přímo lázně ...... ale my jsme tam naprosto spokojení ;-) není to tady v čr, ale na slovensku - velký meder, jsou to termály - ale výborně ulevují mému zničenému kolenu :-) jinak jsou čupr služby i v rakouském Laa blízko hranic s ČR
Odpovědět
Profilova fotka
Diky za vase prispevky... iviska: tam bych se chtela podivat, pritel je slovenska a vubec jsem slysela na termalni lazne hodne pochval, kamaradka tam jezdi docela casto.... Ja jsem myslela spis klasicke lazne, kde se chodi na inhalace atd.... A hlavne vubec netusim, pri jakych onemocnenich je to plne hrazeni pojistovnou. Cetla jsem, ze je to u pooperacnich stavu a chronickych onemocneni... ale zajimalo by me u jakych konkretne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?