Zumba. Slyšely jste už o tomto cvičení?

Ahoj holky, slyšely jste už o tomto cvičení? Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
1
2
12
ahoj :-) ja zacinam od pondelka, tesim sa. potom mozem dat vediet, teda, ked to prezijem :-D
Odpovědět
Já právě nemůžu chodit nikam na kurzy - vše je daleko. Ráda bych sehnala nějaké DVD.... Nevíte někdo kde by se dalo sehnat???
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, chystám se na to zajít, tak jsem zvědavá :)
Odpovědět
brialka - tak držím palce a těším se na reference :). Na ukázkách to vypadá super...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já už chodím a je to super. Moc mě to baví, což třeba o aerobiku (a sportu obecně) říct nemůžu :-) Takže moc doporučuju :-)
Odpovědět
mell - a když to srovnáš s aerobickem - je to zábavnější, účinnější, nebo v čem pozoruješ rozdíl?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som bola 3x, uz som si kupila aj permanentnku, ale zistila som, ze cakame miminko, takze kto vie kedy najblizsie... suhlasim s tym, ze je to zabavnejsie ako aerobic... :-) dobry napad mal niekto...
Odpovědět
ahojte, ja mam doma 4 dvd zumby a cvicim to, je to super, uvolnenie nepripada mi to ako sport, ale ako tanec :-)
Odpovědět
kvietocekpd - ahoj - mohla bych Tě moc poprosit o zkopírování. Zumbu prostě nemůžu nikde na DVD sehnat. Moc by mi to pomohlo. Samozřejmě zaplatím :).
Odpovědět
ahojte..ja som na to chodila pred 2 rokmi cca...ako je to dobra zabava, da sa pri tom dobre vyblaznit..ale ked to porovnam s aerobikom, tak od toho nemozno ocakavat ziadne vysledky..teda neni to formovanie a spevnenie postavy, je to skor take tanecne, take uvolnenee ....ked mas rada latino hudbu, a latino tance, tak su tam kroky a mensie zostavy z tohto stylu tanca... mna to ale po case prestalo bavit prave preto, lebo to je v podstate dokolecka furt to iste, myslim tie "cviky"...uz po par hodinach som normalne vedela, ze kedy co bude nasledovat:)...a to sa mi nepacilo..kebyze je dobra cvicitelka, ktora stale vymysla nove kroky, tak je to ok...treba skusit:)..
Odpovědět
Ahojky. No ja chodím na zumbu a je to tá najúžasnejšia vec! Nehovoriac o tom, že sa mi spevnila postava, perfektne som sa odreagovala, uvoľnila a endorfíny robia svoje :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zacinam 4. unora, tak jsem moc zvedava a tesim se moc moc moc. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já byla zatím jen 2krát. Zumba mě fakt chytla, vždy se mi líbily latinsko-americké tance a k aerobicu mám taky blízko. Zumba je vlastně kombinace těchto dvou stylů. Při zumbě se skvěle uvolníte a k tomu spálíte i docela dost kalorií. Zumba může být i kombinovaná s posilováním. Naše instruktorka už něco takového chystá. takže i svaliky mohou být spokojené :-) Jediné, čeho se obávám je, že na každé hodině hraje ta samá hudba a i sestava je stejná. Tak doufám, že po pár lekcích mě zumba nepřestane bavit. Aby jste ale rozuměly, každá píseň má jinou sestavu, což je hlavní rozdíl mezi zumbou a aerobicem. Ale jinak velice zábavný sport! x-)
Odpovědět
doporučujem ...som stálou zákazníčkou jedného nemenovaného fitka ..super relax i keď odchádzate z hodiny spotená ako myška:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja by som to chcela tiez skusit, ale u nas som to zatial nenasla... Baby z okolia Martina, neviete, ci sa to cvici aj niekde u nas? ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
zumba je supeeeeeer..odporucam,chodim na nu 3x do tyzdna ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nechodí na zumbu někdo ve Zlíně? Popřípadě kde?
Odpovědět
holky, poraďte fitka v Praze, kde se na to dá chodit? já ráda tančím, tak přemýšlím, že bych to zkusila. díky jo a ceny?
Odpovědět
Ahojte, ja už zumbujem 2,5 roka a je to super! Každopádne odporúčam vyskúšať ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lenou: bud muzes do centra Prahy k Jindrisske vezi nebo Letnany, ja tam chodim a je to super :) skvely relax a cvicitelka je pohodova a fakt je clovek prijemne znaven, ale zaroven nabit energii :)
Odpovědět
lennus>já jsem teda na zumbu ještě nešla, ale ve fitku na flóře, kam občas zajdu, se cvičí, nevím, zda tu můžu psát jméno, ale téměř naproti obchodáku je jen jedno fitko:)
Odpovědět
Jmena firem/fitek se psat muzou - nesmi se ale davat www stranky, telefonni cislo atd ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, koukla jsem se na videa a jsem z toho unešená. Jde to taky cvičit doma jako aerobic? =-)
Odpovědět
Holky, teď jsem si objednala DVD - sada 4. Myslíte, že se tím dá taky zhubnout? Příp. alespoň zpevnit a vytvarovat postavu? pomohlo Vám to???
Odpovědět
Profilova fotka
Antilopo, zhubnout ano. Ale zpevnění svalů nebude moc viditelné. Představ si to, jako zvláštní formu tance. Ceny budou podobné jako u aerobicu. já platím 60,- za lekci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Smudlinka, urcite to muzes cvicit i sama ale neni to tak zazivne :) urcite nekam zajdi na hodinu at vidis jake to v realu je, i kdyz me take velice unesla videa co jsem videla na youtube fakt mazec ....jak jsem jiz psala zalezi na instruktorovi jak to umi podat, ale musim z vlastni zkusenosti rict, ze jsem spokojena s cvicitelkou :)....
Odpovědět
eli_two - Bohudíky za každou změnu viditelnou na těle :-) Tancování mě moc baví, tak snad mě to taky chytne jako Vás.
Odpovědět
Profilova fotka
holky jen já bych nestíhala cestovat za lekcema :-( bohužel jediná možnost je "cvičit" doma :-S
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?