Znáte někoho, kdo řekl při obřadu NE?

Profilova fotka
Ahoj holky moc mě zajímá jestli se vůbec tady v ČR stává, že někdo ze snoubenců na poslední chvíli řekne NE při obřadu, nebo je to jen scéna z amerických filmů?Znáte někoho komu se to stalo?Jak se cítí takový člověk, nebo spíše ten druhý, co se děje po atd.Moc mě to zajímá.Ne že bych to někdy chtěla zažít, ale jsem zvědavá jestli u nás vůbec tohle někdo viděl, či slyšel. :-)
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
To by mě taky zajímalo! Barad uvažuješ nad tím, že by se tě tato varianta sňatku mohla snad týkat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne to vůbec jen mě to napadlo a přemýšlím nad tím jaký to je a jestli se to vůbec stává, zajímá mě to.Přece není vždycky všechno ideální tak je možné že to někdo prožil a taky mě zajímá proč to ten dotyčný je schopný udělat??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Báro, osobně neznám, ale kdysi jsme viděla tento příběh v poště pro tebe na stv a stačilo mi to si udělat obrázek o tom jaký to musí být šílený.Tenkrát to řekl ženich při obřadu a té dívce opravdu hrozně moc ublížil, rodiny se rozhádaly a tu holku pak chtěl po tom všem zpět.Myslím že mu šanci dala.Ale je to smutné.Ten dotyčný to může říct kdykoliv před a ne¨to řešit takto. :-(
Odpovědět
Ahoj, znama me kamaradky utekla od oltare. Taky jsem si driv myslela, ze se to deje jen v americkych filmech a ono ne...Nevim zadne podrobnosti, jen to, ze ta slecna byla na pochybach uz pred obradem (ale po pravde receno, kdo neni), ale neresila to, protoze je hrozne tezky svatbu zrusit, kdyz uz je vse zarizeno atd. Kdyz pak ale byla postavena pred zasadni rozhodnuti (navic je verici, takze "pred Bohem a cirkvi"), tak proste utekla...Jak to nakonec vse dopadlo vsak nevim...
Odpovědět
Já zase prosím pěkně žila v představě,že se oddávající bude ptát,jestli má někdo námitky a důvody,aby se ti dva nevzali.Pak jsem se dozvěděla,že to se u nás nedělá,že se neptají.To by totiž byla taky pěkná katastrofa,kdyby přilítla nějaká děvčica a začla křičet:neber si ji,vem si mě,já tě přeci miluju.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to nedávno říkala matrikářka, že už se jim to párkrát stalo..že ženich nebo nevěsta řekli ne.Prý se v takovém případě zeptají ještě jednou a pokud je odpověď opět záporná, tak se obřad ruší.Ano stává se to i u nás :-N :-o
Odpovědět
Tak já to na jedné svatbě zažila...a bylo to dost drsný. Jednalo se o církevní sňatek a od oltáře odešla nevěsta. Horší to bylo o to, že tam zpívaly nevidomé děti a ty už teprve nechápaly, co se děje. My byli tak v šoku, že jsme jim to v první fázi nebyli ani schopni vysvětlit :-( Co jsem nepochopila bylo, že jim tu svatbu nerozmluvil kněz, který je k ní půl roku připravoval...vždyť musel vidět, že je problém :-S (důvodem byla neskutečná závislost nastávajícího manžela na mamince, nevěsta nějak furt doufala, že se to změní. V průběhu obřadu, kdy ženich začal číst z bible to, co chtěla maminka a ne to, na čem se domluvil se svou nastávající, jí to došlo a tak to prostě zabalila...) A jak to bylo dál??? Rozešli se, nevěsta si cca za 1,5 roku vzala někoho jiného a někdy teď spolu očekávají narození prvního miminka. Takže konec dobrý, ale zažít bych vám to nepřála - nejen jako prostému pozorovateli, a už vůbec ne jako tomu opuštěnému před oltářem :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo, to je fakt hustý.No je to opravdu hrozné. :-( Smutné.Takže přece jen se to stává i tady.
Odpovědět
Profilova fotka
berhu • Dnes v 10:43 Slysela jsem podobnou situaci, bylo to v Brne...mozna je to stejny pripad ;-) Vypravela mi to kamaradka, pry se nerozesli hned, ale az tak po tydnu...
Odpovědět
Yenn, no je to možný...ono se to po Brně celkem rozšířilo. Dokonce i v práci se mě na to chodili ptát, jestli se to fakt stalo apod. Kdybych neviděla na vlastní oči, taky bych se zdráhala tomu uvěřit..
Odpovědět
Ten "muj" pribeh je taky z Brna...takze mozna vsechny mluvime o tom stejnem :-)
Odpovědět
To je huuuusty. U nas se stalo (cca pred 5 lety), ze se zenich sileze zezral den pred obradem a v den svatby ho proste nemohli najit. Tak se rodiny rozhadaly, byl jakysi obed, zenich se objevil za 2 dny s prosikem. Nevesta mu dala sanci, ale uz bez svatby v kostele, jen se vzali se svedky na radnici (pro jistotu :-D )
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
holky.. ;-( To je hustý.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě že nic takového neznám z okolí ani jinak.Musí to být strašné ponížení.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a vyhrožujete svému partnerovi, že mu od oltáře utečete, když se pohádáte nebo nějakým způsobem zlobí?
Odpovědět
Jago, sice svatbu ještě přesně neplánujeme, ale taková výhružka mi přijde divná, trapná (aby byla myšlena doopravdy)... Myslím, že by jí stejně neuvěřil a bral ji jen jako žert.
Odpovědět
Uz mam sice po svatbe, ale ani pred svatbou jsem to nikdy nerekla. Myslim, ze by pak ziskal pocit, ze to nemyslim vazne ]-( A my se vlastne ani nehadame ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jago já mu to řekla taky jen párkrát a v žertu a vždy jsme se tomu zasmáli...vážně myšleno to nikdy nebylo..no a te´d už nemám čím vyhrožovat :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já znám jeden podobný případ. Ve svatební den přišel ženich za nic netušící nevěstou a pět minut před obřadem jí sdělil, že jí opouští, protože má jinou se kterou čeká dítě. Nejhorší na tom všem bylo, že i nevěsta s ním byla těhotná a ženich to věděl. Svatba se nekonala a ženich si nakonec tu druhou vzal ani ne měsíc potom. Obě děti se narodili s rozdílem pár týdnů.Hrůza. Ještě dneska když to ta " nevěsta" vypráví tak pláče a to už to bude 30 let.
Odpovědět
A nasla si pak jeste nekoho jinyho? Opravdu nevim, co bych delala. To je tak sileny ponizeni, ze bych to asi prezila jen kvuli tomu miminku.
Odpovědět
Profilova fotka
Když bych si měla vybrat to menší ze dvou zel, tak bych raději byla takto ponížená než tahat svůj soukromý intimní život po rozvodových soudech. :-|
Odpovědět
Da se to rict prece i predtim, ne? Ale mas pravdu, ze je to lepsi rict pred svatbou nez po svatbe. Jedna moje znama si brala po dvoulete znamosti sveho pritele. A vecer na jejich svatbe ho nacapala (bohuzel uz bylo po obradu), jak soulozi se svoji "kamaradkou" na kapote jejiho svatebniho auta. Manzele zustali pak jeste 2 roky, i kdyz se od nej ostehovala behem svatebni noci. Ona je Ruska a potrebovala dostat trvaly pobyt. Jinak by pry nechala jejich manzelstvi anulovat okamzite!
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, ale ani to nedopadlo. Měla s ním ještě dvě dcery, ale byl to alkoholik a bil ji. Takže teď je sama s holkama- její syn je můj švagr. Prostě hrozný osud. Ve svých 55 letech je stále sama. A přitom je to tak báječná ženská, že si to málokdo umí představit. Když se můj švagr ženil, tak i toho svýho tátu pozval a ten přijel se svojí ženou ( tedy s tou, kvůli které jeho maminu opustil). Jeho mamina byla statečná a snažila se nedat to najevo, ale stejně potom večer celkem brzo odešla a bylo jí to hrozně líto. Potom mi vyprávěla, jak pro ní bylo hrozně krutý ho vidět. Viděla ho tam poprvé od jejich neuskutečné svatby. Takže na svatbě svého syna nezažívala pocity štěstí, ale dost velkýho smutku a vzteku zároveň.
Odpovědět
Profilova fotka
mmmk: To je příšerné. Mě zase říkal kolega z práce, jak pracoval brigádně o prázninách v jednom rekreačním středisku, tak tam byla samozřejmě svatba a nevěsta se po obědě šla jako podívat do kychyně na zákusky a místo toho si to šla do novomanželského apartmánu rozdat s jedním číšníkem z personálu. Za dvě hodinky se vrátila jakoby nic. Všichni ji mezitím hledali a všechen personál to věděl, ale nikdo nic neřekl a svatba prý proběhla v pořádku. Nevím, jesli jsou ti manželé ještě spolu, ale doufám, že ne chudák chlap!!!!!
Odpovědět
Paneboze, uplne se mi chce brecet. A to si nektere holky stezuji, ze svatba nebyla podle jejich predstav :-| Co by si o tom musela myslet maminka tvyho svagra! Doufam, ze on se nepotatil! ]-(
Odpovědět
Mmmk, ale v CR se manzelstvi anulovat neda, ne? Musi se normalne projit rozvodovym rizenim nebo ne?
Odpovědět
Profilova fotka
majko, to je hrozný, a to synovi nevadilo, že tím vlastně strašně mamince ublíží?
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, švára je vpohodě. Spíš to na něj zapůsobilo opačně. Pocházejí ze Slovenska, takže on se k nám přistěhoval a bere nás všechny jako svojí rodinu za kterou by dal život.
Odpovědět
jezkovy voči 8-( 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
V ČR se manželství anulovat nedá, jediná možnost je rozvod.
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?