Ženich Slovák, nevěsta Češka

Profilova fotka
Ahojte holky, je tady nekdo kdo si bere prislusnika Slovenske republiky? ;-)
Odpovědět
Ahoj Kati, můžu sem i když ještě svatbu neplánujeme? Ale Slováka mám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jasne ze muzes ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednou treba planovat budete.. No ale reknu ti, ze to vsechno co je zapotrebi ke snatku cesky a slovaka, vseobecne cizince, to je sila! Same litani po uradech!!
Odpovědět
Vím, už jsem tu pročítala diskuze. Ještě že si nebereš Itala :-) tam je to horší i s jazykem :-D
Odpovědět
Já svého přítele hrozně miluju a v životě bych mu nepřála takovou ženu jak jsem já :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D Jak tooo? To jsi tak strasna :-D (bez to s rezervou, ne jako orazku) A z kama pochazi pritel?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak se k vám přidávám, před 18ti dny jsem si vzala mého milovaného slováka:-))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Semy.cz : a jake bylo zarizovani vseho potrebneho pred svatbou? Taky vas tak honili jak nas? A to muj pritel je az z vychodniho slovenska, tak jsme se najezdili :-) ale vzdy jsme spojili prijemne s uzitecnym a navstevu uradu spojili s vikendovou navstevu rodicu a rodiny..
Odpovědět
ahoj holky. tak u nas je to opacne moj drahy je cech a ja vychodniarka ;-) . s planovanim svadby sme na zaciatku, ale uz teraz mam hrozu z papierov a vybavovania... no, snad to nebude az tak hrozitaanske.. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka Lucirella: muzu se zeptat z kama presne jsi? Pises, ze vychodniarka.. Moj priatel - skoromanzel - je od Presova ;-)
Odpovědět
Káti, přítel je z Bratislavy, jinak to samozřejmě beru s rezervou ;-) Touto formulací odrážím zvědavé příbuzné (furt se ptají kdy bude svatba) :-D Jo a babičce jsem neprozřetelně řekla, že mě nechce a nechtěně jsem tak příteli připravila asi hodinový brainstorming od babičky :-D Luci - to jezdíš skoro přes celé 2 republiky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj manžel je z Košic, takže taky východňár. A kvůli svatbě domů vůbec nemusel. Nic ze slovenska jsme nepotřebovali. Jen tady na matrice podepsat spoustu papírů. Ale matrikářka nám všechno připravila. Takže to bylo téměř bez starostí.
Odpovědět
Článek se načítá
katunko, som z kosic. v presove mam brata :-) lienka: je to straaasne dlllha cesta. jazdim zo zapadu ciech na vychod slovenska... niekedy je to o drzku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jak to tak sleduju holky, tak my to mame od sebe nejkratsi kousek, bydlime na Jizdni morave a do Presova to mame presne 400 km. No je to ale sila.. uz se tesim az bude hotova dalnice!! To se potom bude jezdit jedna radost! Pritel ma rodice v Presove a bratra s rodinkou v Bratislave, k bratovi to mame od domu k domu 1:15 min autem :-) Coz je super, takova nedelni navsteva je realna ;-)
Odpovědět
Jak dlouho vám trvá cesta? Obdivuju Tě, že to zvládáte. My jezdíme do Tater na dovču a vždycky se trochu bojím v SK předjíždět - někdo svítí, někdo ne, tak mám strach, že třeba mezi auty nebude díra, ale auto které nesvítí. A cesta z Prahy do KV je taky celkem o "hubu"
Odpovědět
Profilova fotka
To se divim, ze na SK neni jeste povinnost svitit cely den.. stoji to jen o nekolik malo stovek rocne ridice vic, ale co je to ve srovnani s bezpecnosti!!! To je zanedbatelna castka. Cesta nam driv trvala neco malo pres 5 hodin. Ted pred 3 tydnama jsme tam jeli ale 7 hodin!!! a zpet necelych 6.. tim jak buduji dalnici, jsou ruzne omezeni a uzavirky a to se prodluzuje.. :-( Ale snad v roce 2010 nebo nejpozdeji 2012 bude dalnice hotova.
Odpovědět
Profilova fotka
tak my jsme byli naposled v Košicích na velikonoce. máme to asi 650 km..bydlíme v severních čechách - Jablonec nad Nisou.....normálně se to dá ujet za 8 hodin, ale na ty velikonoce jsme se dostali do velký zácpy na slovensku pře Mikulášem a jeli jsme to skoro 11 hodin. Teď pojedeme v říjnu. Ale to měla být na cestách klid.
Odpovědět
Pridavam sa do klubu, ja som Slovenka, manzel Cech. To papierovanie pred svadbou nebolo az take strasne, ako sme si na zaciatku mysleli, najlepsie aj tak bolo potrvrdenie, ze potvrdenie sa nevydava :-D To dokazu vymysliet len slovenske urady... (Slo o potvrdenie zo slovenskej matriky, ze potvrdenie o sposobilosti k sobasu sa nevydava)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Anajka... vim o cem mluvis presne :-) Vcera jsme to uzasne potvrzeni nesli na urad :-D
Odpovědět
tak nam trva cesta ca 10 hodin... ale s obedom a kafem a wc-pauzami aj dlhsie :-D cesty su tam desive. je obrovska hanba, ze este nie je dialnica ]-(
Odpovědět
Ahojky...Tak ja som Slovenka a nastavajuci Cech-Moravak,ale nastastie to mame od seba 15 min cesty :-)
Odpovědět
Ahoooj Adelii, už jsem pro Tebe chtěla skočit do "Hlodů ... ex".
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Adellii, vitam te tady!
Odpovědět
Holky, vy jste obě od Hodonína :-D
Odpovědět
Luci, až budeme mít děti a ty budou pak mít vousy až pod kolena, tak se třeba dálníce dočkáme :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Adelli je ze Skalice a¨ja presne z Kyjova... obe dve jsme ale ze stejneho okresu Hodonin ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky pro dnesek se s vami loucim.. mejte se krasne a zitra zase napisu ;-) Jeste prihodim do albicka PROGRAM dne co jsem prave vytvorila, ale pssst.. to nebylo naplni moji prace, hih.. ale kdyz ta svatba se blizi a ja tim ted ziju, jak muzu normalne pracovat :-D
Odpovědět
Katunko,pozvala jsi mne sice do teto diskuze,ale pozor ja mam Nemce :-) Alespon to je v ramci EU. Na svatbu se zatim moc netesim.Organizujeme ji dost narychlo...2 mesice a asi si to nejak nestiham uvedomit. Dnes jsem vyzvedla prstynky,tak alespon to mi udelalo radost....no a za 11 dni uz ho budu nosit naporad...teda doufam. Pro ostatni : napsala jsem Katunce uplne nejnovejsi zpravu,ze kdo si bere obcana EU nemusi pred svatbou uz na cizineckou policii.Tato zprava se tady uz objevila pred nejakou dobou,ale ne vsechny matriky ji zaznamenaly. Moje matrikarka mi to dnes take potvrdila. Katunka z toho mela takovou radost,ze me pozvala do diskuze k vam,ale bohuzel mi chybi ten Slovak ;-)
Odpovědět
Ahoj betule, já myslím, že vůbec nevadí, že máš Němce. Jak správně píšeš, je to v rámci EU :-) a taky víc hlav víc ví ;-) Takže VÍTEJ! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Betule: Ahaaa, promin :-N Nejak jsem to nevedela, ale ted uz vim.. Jak to, ze ji organizujete tak narychlo? Asi musite, ze? Nebo jste se jen tak dobrovolne rozhodli? My ji organizujeme od brezna tohoto roku a uz se moc tesime. Myslela jsem, ze se to potahne, ze se snd ani nedockame a ten cas zatim leti tak rychle, ze se jen parkrat vyspime a svatebni den mame primo pred nosem. Organizujeme to dost dopredu a vsechno s predstihem.. pomalinky v klidu a muzu rict, ze az na par malickosti uz mame temer vsechno. Chtela jsem se vyhnout prave tomu co potkalo tebe, organizace narychlo.. Doufam, ze svatebni den si vychutnam stejne tak jako cele ty pripravy :-) Jsu tady jen na skok, byla jsem se psem na cvicaku na agility, ale bylo takove horko, ze jsem s mamcou jen posedela, vypila kaficko a povykladala a zase jela dom :-) tak jdu aspon uklizet a pak jdu za mylaskem na pivko - on ted hraje tenis. Jsu strasne stastna, ze hraje tenis, chdoi na floorbal.. protoze jsme tady v CR od Vanoc a nikoho tady predtim neznal. Zapadl do nasi particky uplne uzasne, chodi s klukama na sporty a tak.. Cokoliv kluci podnikaji, tak ho volaji a ja jsu rada! Nez aby byl upoutany jen na me. (Snad neodbocuju od tematu, ale tuto diskuzi jsem zakladala a beru to jako debatni krouzek :o) Vsak se jmenuje CESKO-SLOVENSKE MANZELSVI a toto vse se toho taky tyka, vztahy, voélny cas, svatba, atd atd.. a ze pritel/manzel - pritelkyne/manzelka neni slovenske narodnosti, ale jine, to nevadi. Kazdy kdo si rad povyklada je vitan ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?