Žehlička na vlasy. Jakou byste mi doporučily?

Na svatbě jsem měla vyžehlené vlasy, a bylo to supr :-) Nějak se plácám v nabídce, máte někdo nějakého favorita? S keramikou nejlépe, to už vím.... nějak mě ale mate příkon žehliček, 35W je málo? Už jsem si ji chtěla konečně objednat a zas nic. Díky vám za každý příspěvek. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, já mám obyčejnou ETU s keramikou za 500,-Kč, příkon 25W a je úplně v pohodě. A to mám vlasy pod lopatky a mám jich fakt hodně.
Odpovědět
;-)
Odpovědět
Ahoj, já používám žehličku Babyliss a jsem velice spokojená. Když jsem ji kupovala, stála něco přes 1000,-kč. Doporučila mi ji moje kadeřnice, sama s ní pracuje. Opravdu můžu doporučit ;-)
Odpovědět
tak já si zatím vybrala remingtonku S 2014, a asi objednám, našla jsem webovky, kde mají o 400 levnější než konkurence, a to nechci vidět cenu v obchodě! Celý víkend pročítám všecko možný na téma žehličky, takže doufám že s remingtonkou neudělám krok vedle. takhle jsem si koupila i holící strojek, cena v krámě 1500 a já mám za 850 z netu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hellunka: Přála jsem si žehličku k Vánocům před dvěma lety. Vybírala jsem si ji sama, protože výběr elektroniky a jiných dražších věcí nikdy nepodceňuju a vždycky se raději pár týdnů probírám diskuzemi a všemožnými nabídkami, než abych koupila něco, čeho pak budu litovat :-| A musím říct, že jsem se po týdnech vybírání žehličky taky rozhodla pro remingtonku a jsem s ní nadmíru spokojená :-) Má tři ochranné vrstvy, osobně nepozoruju žádnou změnu na kvalitě mých vlasů. I když je pravda, že já rozhodně nežehlím denně - maximálně jednou za dva týdny. Nejvíc ji používám tak dva tři měsíce od návštěvy kadeřníka - střih vlasů už není dokonalý a žehlením si je tak hezky narovnám - to vypadá vždycky upraveně - a nemusím hysterčit před zrcadlem s nějakými gumičkami, laky a tužidly ;-) Mám vlasy pod lopatky a víc než pět minut mi vyžehlení netrvá - a to nemám ani širokou žehličku určenou speciálně pro dlouhé vlasy (ta moje vypadá hodně podobně jako ta S 2014)
Odpovědět
Hellu, ja ji myslim tuhle presne mam a jsem s ni max. spokojena. Predtim jsem mela prave tu Babyliss a ona fakt neumi to, co ta remingtonka. Muzu si s ni i natocit vlasy, navic je moc pekne uhladi. Nejlepsi je ta s teflonem, kreamikou a turmalinem x-)
Odpovědět
supr, jdu objednávat :-)
Odpovědět
Tak Remington taky můžu doporučit, žehlila jsem si s ní vlasy se starším typem od kamarádky a byla vážně bezva i ona si ji moc chválila (a to má kudrnaté vlasy ne jen zvlněné). Mám zálusk na S 9000, no uvidíme jak se to vyvrbí, třeba to ještě změním, ale asi mi ji přinese Ježíšek :-) Helu dej vědět jak jsi s ní spokojená ;-)
Odpovědět
tak, mám objednáno s osobním odběrem v Praze, takže ušetřím za poštu, a cena je nádherná, stránky jsem objevila náhodou, a už jsem chtěla kupovat za vyšší cenu! :-D S 2014 za 886 Kč :-) o zkušenosti se mileráda podělím, a bude to brzy! ;-)
Odpovědět
chtěla jsem za ni vysolit skoro 1300, opravdu se vyplatí googlit a hledat kde se dá :-) zatím jsem vždy markantně ušetřila, u parfémů je to taky velmi znát!
Odpovědět
Profilova fotka
Vidím, že přicházím s křížkem po funuse, ale já si žehlím vlasy už několik let a měla jsem žehliček několik. A první, co je skutečně dobrá, je zakoupená v kadeřnickém salonu a stála skoro 2 tisíce, nedá se s těmi v elektrech srovnat. Ovšem záleží na vlasech. Já je sice nemám dlouhé, ale mám jich hodně a jsou dost vlnité. Mimochodem, teď už keramické žehličky nahrazují laserové a je to fakt super. Snad časem si na ni ušetřím. ;-)
Odpovědět
Tak jsem se byla podivat v koupelne a mam Remington S 1031. A fakt jsem spokojena x-) Po te babyliss mi ty vlasy prisly jako prepalene, nemela tepelnou regulaci, coz remingtonka ma. Navic se krasne lesknou a jsou precizne hladke. Petrusz, moje kadernice pouziva tu stejnou remingtonku jako ja. Sama mi rikala, ze jich mela uz hodne, ale ze tahle teda fakt drzi. Jo a taky mam od kadernice serum pro zehleni vlasu - je to takova emulze od Welly a fakt ty vlasy staci vyzehlit jednou a ony drzi i nekolik dni vyzehlene (hehe, teda pokud nezmoknu :-D ).
Odpovědět
Článek se načítá
holky já mám kámošku kadeřnici apřez ní si budu obědnávat novou žehličku....vyjde mě asi kolem 1000 ale je to profesionální kadeřnická...ale pozor na kadeřnictví, dávají si tam marži 1500 což je šílené...takže jinak by vyšla na 2500 ale takhle je to za nákupku...ten internet je taky super a remingtonky asi nejlepší
Odpovědět
taky kolem mě kadeřnice používaj remington.....myslím že jsem si vybrala dobře. Ano, mohla jsem si koupit nějakou supr profi, ale nehodlám si vlasy žehlit každodenně. no něco to vydrží, koupila jsem s turmalínem, samosebou si koupím i nákej krém na vlasy na žehlení, ale co si budeme povídat - každodenní žehlení musí mít dopad na vlasy, takže všeho s mírou... zítra si pro ni jedu, konečně! a v sobotu vyrážím na párty vyžehlená, ale škoda že střih bude až o týden později...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, nebuďte hned podrážděné, já to nemyslela zle ;-) Já myslela, že si hellunka chce ty vlasy žehlit pravidelně. Já si je žehlím skoro každý den, přípravek žádný nepoužívám a vlasy nemám vůbec zničené. Spíš mi příjde, že po těch krémech jsou takové těžké jako helma. Ale každé vlasy jsou jiné. Remington je ok z toho, co se dá koupit v obchodech, Babyliss jsem měla - žehlila, ale stálo to velkou námahu, Etu měla moje mamka a s mými vlasy to nedělalo absolutně nic. Jak říkám, jsou to mé zkušenosti, nechci někoho poučovat, ale vlasy si žehlím asi 5 let, tak jsem toho zkusila hodně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a našla jsem přesný název žehličky, co jsem s ní 100% spokojená: GoldenTech GTL-014 iCatch Stojí na netu cca 1700. Já ji mám necelé 2 roky a zatím bez poruchy i s mým skoro denním žehlením. Naštěstí je kadeřnice, co mi ji prodávala, dobrá známá a byla jen za nákupku - je to fakt pálka.
Odpovědět
Ahojky... tak já teda žehlím asi 3 roky, nemám drahou žehličku, mám obyčejnou ETA 1331 90000 keramická za necelých 500,- a je skvělá, měla ji i moje kadeřnice a ta mi ji i doporučila... mám ji 3 roky a nemůžu si stěžovat a to žehlím denně! Takže i levné žehličky jsou dobré... samozřejmě že teď už s ní nějakou parádu dělat nemůžu ale pořád skvěle funguje tak proč si měnit... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
maji, jak už jsem psala, záleží na asi hodně na typu daných vlasů...moje tvrdé a až moc husté jen tak něco "nezkrotí". :-(
Odpovědět
ahoja... no já mám taky právě pěkný dráty a ne vlasy, tak jsem zvědavá...S tím krémem na žehlení - jaké máte teda zkušenosti? nebo žehlit bez přípravků? Zas se mi nechce dávat plno peněz za něco, co zkusím 1x a zjistím, že tudy cesta nevede.... žehlička je doma,už se těším na první žehlení jak malá, ale premiéru si nechám na sobotu, až bude klid, čas a hlavně - si budu připadat jiná večer mezi lidma :-) jsem zvědavá kolik času mi zaberou moje husté vlasy, i když ne nějak dlouhé....
Odpovědět
Profilova fotka
Hellu, já žehlím bez...pak mi příjde, že ty vlasy jsou jako helma, takže nedávám vůbec nic, aby tak trochu "lítaly". :-D Délku máme myslím docela podobnou...za 10 minut mám precizně vyžehleno, ale dřív to trvalo trošku déle.
Odpovědět
petru ..... tak to zkusím nejdřív žehlit bez a pokud budu mít dojem že to něco chce, tak koupím. Na svatbu jsem měla taky žehleno bez, a měla jsem vlasy " pohyblivé" vzhledem k tomu, jak vydatně mi je kadeřnice lakovala.
Odpovědět
Profilova fotka
Hellu, přesně...když to jednou zkusíš bez, tak si je rozhodně nezničíš a uvidíš. Já to žehlím bez každý den (teda kromě víkendu) a všichni mi říkají, jak mám lesklé vlasy. Fandím spíš zábalům a jiným kůrám než nějakým blbinkám na žehlení - bůhví jestli to vůbec něco dělá a není to zas jen nějaký marketingový trik. :-D
Odpovědět
petruszkaa - ja je pouzivam (ty 'blbinky :-D ) - zehlicku pouzivam jen velmi minimalne, protoze mam rovne vlasy jako hrebiky, navic jemne, takze i kdyz si jednou z uhersky rok zehlim vlasy, tak na ne pred tim nastrikam trochu sera, ktere ochranuje vlasy pred horkem z zehlicek/fenu (ja to serum teda pouzivam denne pred fenovanim, protoze i vzduch z fenu neni pro vlasy to nejlepsi)...nejdriv jsem se s tim moc neparala a to serum nepouzivala, ale to mi potom elektrizovaly vlasy (a to byla znamka toho, ze byly oslabene), jakmile jsem zacala pouzivat to serum,tak neelekrizuji, lesknou se a jsou silnejsi :-) Asi jde o to, co konkretne pouzivas (treba mlika a kremy mi pripadaji strasne tezky a spis mi vlasy umasti a zatizi) a v jakem mnozstvi (staci striknout trikrat na celou hlavu a max. 5-krat, pokud mas dlouhe vlasy), ale souhlasim s tebou, ze nutne je doprat vlasum zabaly a kury, bez tech by to taky neslo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zanett, já právě nemám vlasy jemné absolutně vůbec. Jak už jsem psala - hodně záleží podle typu vlasů, mně neelektrizují totiž asi nikdy. Hellunka to musí vyzkoušet, co bude nejvíc vyhovovat jí. ;-)
Odpovědět
jsem v drogérce dneska koupila pěnu na žehlení v oranžovém provedení od lybaru, za 70 Kč, to mě nezabije, a jedna holčina někde psala že je to dobrý, tak zkusím.Ta pěna by nemusela bejt tak těžká..... dám echo v sobotu :-)))
Odpovědět
Takže............. měla jsem dojem při svých fakt hustých vlasech, že mám na hlavě paruku :-) žehlení chce cvik, a hlavně za týden budu ostříhaná, takže žehlit si budu defakto vlasy na boku a vpředu, na krku nebude co. takže to bude snažší. Měla jsem pocit extremně suchých vlasů, dokonce mi místy trčely a lítaly, takže jsem hladila voskem a stříkala leskem, jinak bych vypadala že mám slaměnou paruku :-/ takže denodenní žehlení by mě dovedlo asi ke krátkým vlasům,a to by mi žehlička byla k ničemu :-( použila jsem před žehlením pěnu od toho lybaru.... No je zvláštní, že takový pocit jsem u kadeřnice ale neměla. Jdu k té samé, tak ji poprosím o náký rady.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, můžu se taky přidat do diskuze? já mám vlasy jako beran, zkrotit je to dá práci :-D Kadeřník v salonu mi vyžehlil vlasy a já na to koukala jak blázen, šlo to lehce a hlavně mi řekl, že to neničí tak vlasy jako teflon apod. žehličky. Tak jsem si ji koupila... stála mě kolem 3tis Kč :-N je sklokeramická a je fakt super. Tahám ji všude možně a už bych si nedovedla představit žít bez ní... když mám zrovna kudrnaté vlasy, vyžehlím jen ofinu. Jestli bych mohla poradit, kup si v salonu u kadeřnice takový spray na vlasy, ted přesně nevím jeho název, ale je to taková do modra flaštička s černým vrškem. Je to dražší asi taky kolem 200kč, ale vydrží to dlouho a je to super. No ale nejlepší bude, když si necháš poradit přesně od kadeřníka ;) každý má jiný typ vlasů, nevím zda to je vhodné pro všechny. A jak se ti žehlí s tou tvou žehličkou ? :-)
Odpovědět
pandama, jistě že můžeš :-) no, koupila jsem si keramika - teflon - turmalín. Žehlí dobře, velmi rychle je nahřátá, po vlasech klouže dobře. Ale příliš suše vypadaly vlasy po úpravě no....:-( ale to proberu s kadeřnicí, když už chci žehlit, tak si koupím i náký přípravky, když to jinak nejde. Já mám vlasy jak hřebíky, a mám dojem že melír a barva na svatbu mi pěkně poničily vlasy. Já absurdně měla dycky po barvení vlasy mnohem lepší, ale teď tomu tak nebylo. A propo, barvíte někdo nebo nědko z okolí Hennou? zajímalo by mě, jestli by nebylo lepší pro vlasy barvení hennou,ale někde jsem se dočetla že se pak hůře upravují....to už bych se vůbec neučesala
Odpovědět
Hellunka - henna je kapitola sama pro sebe; pouziva ji moje mamka a taky moje byvala kolegyne ji pouzivala (je puvodem Indka a dovazela si ji z Indie); hena ti vlas jakoby obali a udela ho tim padem jakoby silnejsi. Jenze se nesmi pouzivat po chemicke barve a naopak; chemicka barva se nemuze pouzivat na hennou osetrene vlasy. dalsim problemem je, ze ma prirozene nadech docervena a tudiz nemusi sluset kazdemu (treba me absolutne neslusi), protoze treba i hnedy odstin henny ma cervene/zrzave podtony...Jenze neni tak trvala jako permanentni barva, do jiste miry se vymyva (i kdyz ne uplne), ale zase ji muzes pouzivat jak casto chces (v pripade prirodniho pripravku). Hlavni problem je ale to, jak chyti odstin, protoze to nelze nikdy predem odhadnout, specialne, pokud ji pouizijes poprve (je doporucovano si nejdriv obarvit pramen vlasu, aby se videlo, jak to chytne....)
Odpovědět
Profilova fotka
hellunka: no já bych do Henny nešla... =-) jinak já si konečky trošičku po žehlení přejedu konečky prstů olejíčkem a ty vlasy jsou pak super, ale jen konečky. zanett: díky za objasnění , to jsem ani netušila :-o
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?