Zdá se vám o svatbě?

Profilova fotka
Mě se včera zdálo, že si zkouším svatební šaty...jedny byly s přííííšernou fialovou mašlí přes celý břicho, z druhých zase trčely růže a třetí měly místo sukně zipy opásaný okolo nohou.... a pak šla majitelka kamsi do sklepa a přišla celá rozzářená, že našla to pravý...a zazvonil budík. No nejsem už cvok??? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mě se taky zdálo o svatbě a nejvíc se mi zdá o svatbě po svatbě. Taky jsem měla šílený sny, že nám nezarezervovali zámek a my tam přijeli a nebylo pro nás místo, že jsem se ztratila a netrefila do kaple, že jsem šla k oltáři a najednou mi všichni zastoupili cestu a já se jima prodírala a padal mi závoj a spadl mi drdol, že se mi před obřadem chtělo strašně čůrat a nebyl nikde záchod....jé to je asi normální (nebo jsem cvok taky)
Odpovědět
Profilova fotka
mne sa tiez sniva o svadbe, naposledy sa mi snivalo o kytici, vobec nebola podla mojich predstav. a cudovala som sa kto mi ju vybral. aj priatelovi sa snivalo o svadbe
Odpovědět
Profilova fotka
mě se zdálo před svatbou každou noc o něčem jiném a vždy "hrozném"...kadeřnice se opila a nepřišla mě ráno česat, vybrané šaty se ze salonu ztratily, dort mi při převozu upadl a rozplácl se, na matrice nezarezervovali náš termín a nikdo s námi v den svatby nepočítal, zapomněli udělat svatební tabuli a připravit hostinu...a ve finále mě asi 30 lidí přesvědčovalo, ať se nevdávám...tyto hrůzostrašné sny skončily cca týden před svatbou a ve finále vyšlo vše na jedničku :-). Takže hlavu vzhůru nevěstinky, tyto sny jsou jen odrazem naší tužby, aby vše vyšlo tak, jak má... :-)
Odpovědět
já jsem se ted zbudila po noční můře, jsem z toho hotová, svatba svatba a zas jen svatba pomooooooc :-p
Odpovědět
Profilova fotka
bublinka: A co bylo tak děsnýho? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mi se taky dost často zdá o svatbě. v jednom snu bylo že jsem asi půl hodiny před obřadem zjistila že není zajištěný fotograf a kameraman.... v dalším bylo že na nás v restauraci zapoměli ... v dalším že místo svatby šly všichni někomu na pohřeb (ani nevím komu) :-) v dalším že jsem měla mastné vlasy a nebyla jsem nalíčená a to jsem zjistila těsně před obřadem :-D pak se mi zdálo, že jsem si vyzvedla svatební šaty a nezkontrolovala jsem je a v sobotu jak jsem se chystala tak jsem zjistila že tam nejsou moje šaty ale nějaké kýčovité fijalové s kytkama no děs běs... tak jsem narychlo scháněla další a když jsem přijela do salónu (tam kde si doopravdy půjdu půjčit šaty) tak tam měla paní už jen posledních 5 kusů a jinak tam byly samé plesové a černé šaty ... no snad to nic neznamená :-N no a takhle bych mohla pokračovat :-D ... myslím že to moc žereme ty svatby :-D
Odpovědět
Profilova fotka
chrobáček: No asi jo...ale dá se to jinak? Jako nic neřešit a nechat plynout? Na to asi nemám povahu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
medvejda: no právě že nedá ;-) já jsem byla v klidu do té doby dokud jsem si nebyla jen tak ze srandy vyzkoušet šaty .. od té doby se nemůžu dočkat až si půjdu nějaké zamluvit ... a od té doby se mi taky zdají takovéhle šílenosti :) no nemají to ti chlapi jednodušší? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Chrobacek: určitě to mají jednodušší...ale ten můj byl z těch mojich snů "na prášky"...pořád se bál, že to budu brát jako zlé znamení a svatbu si rozmyslím... :-D :-D
Odpovědět
Mě se taky zdál sen ne přímo o svatbě, ale spíš o přípravách... Zdálo se mi, že jsem se nevešla do žádných svatebních šatů (mám docela větší prsa)... Bylo to hrozné.. :-( prostě jsem žádné šaty nesehnala, tak jsem šla v takovém bílém přehozu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
marcy: Ale určitě ti děslně slušel :-D
Odpovědět
Tak to mě o svatbě zdá každou noc. Ráno se svého nastávající vždycky ptám: "že nevíš, o čem se mi zdálo..." :-N no a on ví :-( . Vždycky to má stejný scénář (nemají moje šaty, nemám hotové vlasy, nehty, svědek zmizel, nejelo nám auto). Nevím, co budu dělat měsíc před svatbou :-| to budu už asi na Rohypnolu =-)
Odpovědět
Článek se načítá
mě ne - ještě je to daleko na to abych měla sny nebo noční můry. Horší to ale asi bude až se to bude blížit
Odpovědět
Profilova fotka
mně se zdály před svatbou šílený sny, nejhorší byl ten, že jsem měla jako svatební šaty celé černé s dlouhým rukávem a bílým límečkem - fakt příšerný a přítel si zapomněl občanku a ještě říkal, že je to moje chyba, že jsem mu to nepřipomněla, no prostě horory, ale to je asi normální :-)
Odpovědět
Super, že na to nejsem sama...už sem si občas myslela, že mi hrabe :-N Mně se nejvíc zdá o tom, že jdu zkoušet šaty a paní mi řekne, že na mě žádné nemá a když ji moc prosím,tak jde někam na půdu a přisene tři příšerné korzety, které mi vůbec nesluší.... 8-( Hm...to je zajímavé, te můj chlap takové starosti nemá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Valerie, to bude časem ještě horší, až se den D přiblíží ;-) ne, dělám si srandu. Až budeš mít šatky zamluvené, uleví se ti. Můj předsvatební sen : jdu na obřad a mám na nohou tenisky!!!!!
Odpovědět
Přidávám se k názoru, že sny o svatbě budou daleko silnější. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se mi zdá o svatbě, a mamka vždycky podotkne: Komu se o svatbě zdá, ten se jí nedočká. Že to říkala už babička, prababička... Ale nejspíš to pravda nebude, to by se nekonalo tolik svateb, že? :-D No, slyšel to už nekdo, nebo si ze mně mamka utahuje? :-)
Odpovědět
lucisia, ja jsem to taky slysela, ale mne uz se zdalo o svatbe tolikrat, ze se snad nikdy nevdam... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, mě taky straší noční můry o svatbě, pokaždé hje to různé,ale přeci se říká, že co ve snu dopadlo špatně, ve skutečnosti to pak bude úplně skvělý! (před maturitou se mi zdálo, že jsem odmaturovala s jednou 4 a třema 5 - skutečnost byla jedna 2 a tři 1!!! :-D :-D :-D ). takže to berte s klidem a nedávno s emi přítel svěřil, že už i jemu se zdálo o tom, že bylo 15 minut před obřadem a on neměl oblek, tak prosil, aby obřad posunuli, aby to nebylo bez něj :-D :-D ;-)
Odpovědět
tak mě se zdává taky dost často o svatbě, ale nikdy si v tom snu neberu svého přítele, nýbrž úplně cizího muže...
Odpovědět
Profilova fotka
radost: Na tom je něco k zamyšlení :-D Teda holky, ulevilo se mi, že nejsem magor....to jsem ráda, že se vám taky něco podobnýho zdá... ;-)
Odpovědět
tak alespoň těch svateb zažiju více , to by asi ani nebylo ono, vidět nastrojenýho ženicha před svatbou... ;-) :-D neboj medvjedo, magor určitě nejsi :-)
Odpovědět
Lucikk: To by mě teda zajímalo, jak by ten obřad probíhal bez ženicha :-D :-D :-D Jinak super, že i chlap má občas obavy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Náhodou ten můj docela spolupracuje...a bez řečí... :-D Ale jinak je kliďas a navíc si sny nepamatuje..aspoň to tvrdí...asi ho budu ibčas v noci poslouchat, mluví totiž někdy ze spaní ;-)
Odpovědět
kéž by ten můj ze spaní mluvil, ale on šíleně chrápe, to je děs :-D :-D a přípravy zatím neřeší, má na vše dost času.. :-)
Odpovědět
tak tohle jsem vyčetla ve snáři: sen o vlastní svatbě - věští brzké rozrůstání rodiny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo tak ty jsi i tady?a pak kdo kde prudí co? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A mojí ségře se zrovna dneska zdálo, že se jim narodilo mimino... :-D To jsem na to zvědavá :-D
Odpovědět
Ahoj holky, zrovna dneska se mi zdálo, že už všichni svatebčani čekají a mě spadl drdol (přitom ani žádný nechci :-) ), tak se mi ho ségra snažila opravit a nešlo to, až mi to spadlo úplně celý a vypadala jsem jako když se ráno probudim...začla jsem brečet a rozmazala si líčení. Takže jsem byla rozcuchaná, opuchlý rozmazaný oči.. a venku pořád čekali lidi, kdy už vylezu z baráku. Chtěla jsem svatbu odsunout a bylo mi fakt hrozně, naštěstí jsem se probudila....A to mám svatbu až v květnu....Ale asi to je tím, že o tom teď hodně mluvíme s kamarádkama atak. Když jsme s přítelem spolu začli chodit, tak se mi zdálo, že jsem přišla na svou svatbu pozdě a když jsem dorazila (MHD), tak jsem před kostelem zjistila, že nemám učesaný vlasy....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?