Zažili jste neshody v den svatby? s rodinou, nebo známými? ?

Profilova fotka
Ahoj, vyskytli se na vaší svatbě neshody které způsobili konkrétní lidi které jste pozvali? Jak jste to zvládli s odstupem času? Já jsem to bohužel zažila od nejbližších, můj otec vše odstartoval a společně s ním odešla celá část mé rodiny. Podle nich bylo všechno špatně, blbé jídlo, dj přišel pozdě, pak hrál prý stejně blbě , a když prepili daný rozpočet přišlo im nepochopitelné že si už musí platit vše sami. Ve 12 lidech během 2 hodin prepili 13000, jen pro porovnání rodina přítele s počtem 40 se tak rychle na tu částku nedostala. ..
Odpovědět
Ahoj, to je mazec propít tolik za 2 hodiny, co si proboha objednávali? U nás problém s pitím nebyl, ale neshody jsme na svatbě zažili taky. Den před svatbou jsme zjistili, že si manželova babička pozvala na svatbu vlastního hosta a řekla to až když dorazil k tchánovcům. Šlo o manželova bratrance, se kterým se manžel ani jeho rodina nestýkali kvůli tomu že drogoval a když byl u nich před časem na návtěvě, tak je okradl. A ona se prostě rozhodla že ho tam chce:-( No mazec, manžel prohlásil, že neexistuje a že ho tam nechce. Takže ten jeho bratranec stál celý obřad před restaurací (obřad byl na zahradě restaurace) a stál tam i když jsme se vraceli z focení. Já jsem se to dozvěděla až večer, když jsem se manžela ptala co se děje, že část jeho rodiny odešla. No tak mi to teprve řekl a oni šli domů aby tam prý ten chudáček neseděl sám:-(
Odpovědět
Profilova fotka
durmanka1 Taky mazec, přijde mi strašně nefér když lidi neakceptují přání novomanželu, je jasné že to muselo mít následky. Já jsem měla pocit že nám to prostě chtějí zkazit, lili do sebe chivas , samozřejmě byli tam i výjimky které když odcházeli tak se prostě jenom přidali. Nenechala jsem si tím ublížit i když mě to strašně mrzelo a ještě stále, mrzí. Když to viděl zbytek hostí tak mi poskytli neuvěřitelnou podporu až jsem bulela jako malá. A až na moji část rodiny všichni nám ji chválili.
Odpovědět
To je složité, záleží na rodině. Já vím, že mí rodiče jsou zklamaní z toho, že jsem si celou svatbu zařizovala sama (ať je vše podle mých představ. Rodičům kdysi svatbu zařizovali jejich rodiče), ovšem vím, že i kdyby se jim na svatbě cokoliv nelíbilo, stejně by mi svatbu pochválili a nedělali žádné problémy, protože je to MŮJ den. Opravdu lituji nevěsty, které zde píší, že jim na svatbu dorazili nezvaní hosté, že se kvůli svatby hádali... :-(
Odpovědět
tyjo. Jako taky dokážu propít litr za dvě hodiny, ale to se stane jen v hodně drahým baru když si objednávám hodně drahý koktejly =-) a na svatbě mi to teda přijde extrémně nevhodné.
Odpovědět
Profilova fotka
@buriska ani nevím jestli mám dodat že pak si zašli do žabky koupit vlastní alkohol (myslím že to byl tuzemak) a divili se že se to nesmí. Já by im normálně ještě rozpočet zvýšila ale měla jsem strach že to stejně bude jedno když už měli tolik výhrad k všemu, a pak by se k tomu přidali ještě opilecke řeči. ..
Odpovědět
@amitrama: já nechápu lidi, co si na svatbě objednaní to nejdražší pití a není jim to blbé. Já bych se teda musela propadnout, ještě když věděli, že už propili strop a stejně je to nenakoplo. A věřím, že Tě muselo zamrzet, že to byli zrovna hosté z Tvojí strany:-(
Odpovědět
@amitrama: U nás si navíc ještě před svatbou z manželovy strany vydupávali co chtějí aby bylo k jídlu a jaká tam má být dechovka, hlavně teda manželova babička. A když to nebude že asi nepřijdou. Tak jim manžel řekl, že nemusí, že je nenutí a byl klid:-) Nakonec jsme měli naprosto skvělou kapelu - Countrio, a byla jsem za ně fakt ráda. Nedovedu si představit, že bychom tam měli tu dechovku, když ti co ji tak chtěli tam vůbec nezůstali. Navíc se tam manželova babička rozčilovala, že si s ní manžel vůbec nezatančil, přitom v té době ještě netančil ani se mnou:-)
Odpovědět
@amitrama U nás to způsobila nevlastní sestra mého manžela. Pár dní před svatbou si začla dělat podmínky,aby na svatbu mohla jít i její dcera (která zrovna vylezla nedoléčená z protialkohol.léčebny,a její feťácký přítel. Jinak že nepřijde ona,ani její manžel,co měl jít za svědka. No manžel i přes moje protesty svolil,den před svatbou nám švagrová začla měnit vše co bylo připravený,od výzdoby ženichova auta přes mého řidiče až po kytky pro matky (já je nechtěla). V den svatby byla protivná už na snídani,první problém nastal při obědě,když se nám s manželem nelíbilo jak je ustrojený ten feťák (děravý rifle a kšiltovka se vážně nehodí na svatbu). Tam už jsem to schytala,a poslední kapka byla na grilovačce,kdy ta její dcerunka s přítelem chlastali za chatou,i když oba slíbili,že se alkoholu nedotknou,taková byla naše podmínka.Manžel za nima šel,na mě vlítla švagrová,že proč by mladá nemohla pít,seřvala mě jak malýho fracka,že je to jejich svatba a že oni jsou rodina,a já ta cizí,sebrali se a odjeli. Sice si pak všichni pochvalovali jak se od ní vyčistil vzduch,ale já měla svatbu zkaženou...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já připojím taky zkušenost.... Mám tři sestřenice. S jednou se stýkáme celkem dost, jsme si hodně blízké. S dalšími dvěma už ne. Jedna z nich mi dokonce do očí řekla, ať si hledám jiné bydlení, protože až babička umře, barák (3 byty- náš, babičky, strýce) se prodá a oni si peníze rozdělí a já půjdu po svých. Když jsem se vdávala před 8 lety, měla moje babička (co jsem s ní bydlela v jednom domě) podmínku, že musím pozvat právě ty dvě sestřenice. Řekla jsem, že není důvod, že se s nimi nestýkáme, oni nás nikdy taky nikam nezvali a nemáme dobré vztahy. Dělala dusno, chtěla mě uplatit, abych couvla, ale já tím spíš byla tvrdá. Když pochopila, že to nepůjde, zavolala dva dny před svatbou té třetí sestřenici, která mi měla jít navíc za svědka, že na svatbu není zvaná, ať nikam nechodí. Ta mi, samozřejmě, ubrečená nejdřív psala sms, že jsem jí to měla říct do očí a ne vzkazovat přes babičku. Nechápala jsem a šokovaná jsem všechno dávala do pořádku. Den před svatbou jsem pak opravdu náhodou zjistila, že si babička objednala z jedné restaurace řízky a bramborový salát. Nechápala jsem, na co. Pochopila jsem to v den svatby. Po obřadu se babička i s dědou vytratili, aniž by se rozloučili a odjeli domů, kde vystrojili hostinu těm dvěma sestřenicím a byli tam s nimi. Tím jsem dostala jasně najevo, kdo je oblíbený a kdo ne. Aby toho nebylo málo, moje teta (matka těch sestřenic), mi při osobním pozvání na svatbu vynadala, proč ji zvu, protože tou dobou se se strýcem nepohodli a ona nechtěla být s ním ani v jedné místnosti, natož společně na veřejnosti. Na hostinu šla, ale po obědě si zavolala jednu ze zmíněných sestřenic, aby ji odvezla na hostinu k babičce, že tam bude raději. No a perla na závěr - moje drahá maminka :-) Rodiče jsou rozvedení a do mé svatby se nemohli vystát. Chtěla jsem tam oba. Mám jenom jednu mámu a jednoho tátu a chtěla jsem je tam mít oba. Táta souhlasil, pod podmínkou, že máma přijde sama bez svého partnera (nový partner mámy je totiž tátův kamarád - máma utekla od táty a nás 4 dětí s tátovým kamarádem.) Máma řekla, že přijde, ale jen pod podmínkou, že přijde i její partner. Táta to skousl, za což má dodnes můj obrovský respekt. Nicméně po všech zmíněných bojích a dohadech, nakonec mámin partner řekl, že hraje se svojí kapelou (dechovkou) na nějaké akci a přijede až večer kolem šesté. Podotýkám, že o svatbě věděl půl roku dopředu a kšeft s kapelou vzal 14 dní před svatbou. Bylo toho víc. Celkově se svatba vůbec nepovedla a korunoval to můj drahý manžel, který byl důvodem našeho rozvodu do dvou let po svatbě. Dneska mám jiného partnera, úžasného člověka a jestli se dočkám a budeme se brát, bude to tentokrát NAŠE svatba a kdokoli mi ji bude chtít zkazit, se zlou se potáže. Svatba může být i jen ve čtyřech, aby byla platná :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?