Závislost na www.beremese.cz. Je to normální?

Profilova fotka
Holky, mám svatbu až za 2 měsíce, ale zachvátila mě nervozita. Začala jsem být závislá na tomhle serveru ;-) Koukám sem každý den i několikrát a mám pocit, že velká spousta z vás má už všechno vymyšlené a nachystané a já to nějak nestíhám.K olikrát se přistihnu, že je 1 hod.v noci a já pořád lustruju Vaše alba. Přítel je ze mě úplně hotovej, jelikož si se mnou ani nemůže povídat, aby mě nerušil a usíná sám v posteli ;-( Ještě že mám PC v ložnici, alespoň jsme u sebe. Je to normální? Mám pocit, že určitě na něco zapomenu, když se sem alespoň jednou za den nepodívám :-) Snad to po svatbě přejde :-))
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
saruska: nevím, jestli Tě to přejde. Jsem na tom podobně a navíc jsem měla v době příprav několik státnic,takže jsem měla i výčitky svědomí, že sem pořád koukám. I manžel mi napsal do svatebních novin, že jsem internetový závislák:-) :-D Ale nikdy se mi nic takového nestalo, až s tímhle serverem.
Odpovědět
Profilova fotka
Nic si z toho nedělej, jsem na tom stejně. Čumím sem pořád, v práci každou hodinu a pak se divím, že nestíhám.... Když jsem doma, tak mi to nevadí, ale stačí, aby přítel odešel na odpolední nebo noční a už jsem tu zase.... 8-)
Odpovědět
Ahoj sarusko, mně to přijde normální, já se vdávám až za rok a taky sem lezu každý den. Chytá mě nějaká svatební mánie (a to má být svatba příští rok). Takže buď v klidu. Jana
Odpovědět
Profilova fotka
holky, mluvíte mi z duše. Šári, mě to taky ze začátku děsilo, byla jsem velký krok za ostatními, ale taky jsem tady našla tolik dobrých tipů, že jsem rychle "poškočila" v přípravách kupředu :-)
Odpovědět
Mohu tě uklidnit. Jsem s přítelem pět let a ani mě nepožádal o ruku a jsem na tomto serveru skoro každou pul hodinu abych zjistila jestli jsou nějaké novinky a tak. Hodne si procitam diskuse, prohlizim albumy atd. Snim si svou vlastni svatbu... Takze si prijdu jak cvok :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jste mě holky trochu uklidnily, vidím,že nejsem sama :-N Pravda je,že tady člověk najde spoustu inspirace, jen kdyby mě u toho vždycky z nervozity nestoupla teplota :-D
Odpovědět
Ahojte, prima téma ;-) Já, když jsem před svatbou taky s něčím trojčila, nebo řešila, že ještě to nemám a to musí být tak, tak můj (tehdy ještě) přítel se jen zeptal: "To jsi zase byla na beremese, že?" :-D :-D :-D Ale jak pak byl spokojený se svatbou a já taky 8-)
Odpovědět
Ahojky holčiny, tak mě to čeká až za dva roky a stala jsem se závislákem na tomto serveru:)))) jsem tu každý den a jelikož jesště nemám doma net, tak se každý víkend těším, až se podívám co je nového, kdo měl jakou svatbičku a jaké nápady se mi budou líbit:)))) jenom se bojím, že až přijde na mé přípravy, že si z těch Vašich super nápadů nevyberu:)))) Tak hodně závislích prohlížecích hodin:)))) :-D
Odpovědět
Upřímně přes den jsem docela velká závislačka, teď už ne kvůli svatbě, ale našla jsem tu partu moc fajn holek, se kterýma se bezva povídá :-) Ale když přijdu domů, beremese jsem si zatrhla, chci být s manželem a večer, kdy sedíme každý u svého PC, sice vedle sebe, ale skoro o sobě nevíme, nepovažuju za příliš dobře strávený ;-) To se jdu radši projít nebo si jen tak povídáme, prostě chceme být spolu... Jenom když odjede třeba na služební cestu, vím, že tu v jakoukoli denní dobu najdu fajn lidi, abych nebyla doma sama ;-) Ale přestože tu přes den trávím hodně času, nerada bych byla taková závislačka, abych bez beremese nedokázala existovat i ve svém volném čase :-)
Odpovědět
Ahojky holky, tak se přidávám do klubu. tento server jsem našla úplně náhodou a od té doby jsem tu téměř pořád. Je to směsice rad, ispirací a nápadů. Je fajn, že člověk zde najde odpovědi na otázky, které ho trápí a nemá klid, dokud je nevyřeší, takže všem moc díky za to, že tu jste :-) ;-)
Odpovědět
Ahojky! Hlásím se jako další závislačka... :-D Mám pocit, že větší část pracovní doby strávím na beremese.cz :-N Doma nám zapojí internet až koncem měsíce, tak to už se odsud neodtrhnu vůbec... 8-( Díky za všechny rady, tipy a nápady!!!!! ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky jsem jedna ze závislaček, ale už to celkem někdy dobře omezuju, holt venku je krásné počasí a dá se dělat spoustu jiných věcí, ale zatím se mi to podařilo opravdu malinko :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Hlasim zavislost! Snad Bob nedela nejake statistiky pristupu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zavislost na beremese? co to je? :-D To mi nehrozi :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mno, taky vubec nechapu o cem to tady hovorite? Nekolikrat denne? Ja si nepamatuju kdy jsem byla odpojena :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ze jo? Ja jsem pripojena jen jednou denne....na 24 hodin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ich auch :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tady jsem pořád :-) :-) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky jsem dobrá závislačka... doma se snažím to omezovat, ale když je miláček na odpolední nebo na noční, tak tu vysedávám... Přesně jak tu někdo psal - pročítám diskuze, prohlížím alba, hledám inspiraci. Než jsem sem začala chodit, myslela jsem si, že budu mít obyčejnou svatbu. Teď už vím, že ji budu chtít mít šíleně "promáklou" do posledního detailu. A miláček mi řekl, že se na svatbu těší čím dál víc, když mě tak poslouchá, jak to budeme mít všechno sladěný. :-D
Odpovědět
PS: už se mě jednou ptal, co budu dělat po svatbě? Tak jsem mu suše oznámila, že sem budu chodit i po svatbě! ;-) Našla jsem tu i fajn kamarádky z okolí, takže se s některými vídám i v reálu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se hlásím. Registrovaná sice nejsem nijak dlouho, ale straším tu snad od samého začátku. A stejně jak Yenn, připojuji se jednou denně. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, aj ja sa pridavam, minimalne 1x denne som tu ;-) Ak ak nie, tak len z technickych pricin :-o I ked mi tieto stranky pomahaju v inspiraciach, na druhej strane niekedy uplne zbytocne hisacim, ze nestiham, skratka ma niektore nevesticky nakazili :-o :-)
Odpovědět
no, já mám rok po svatbě a manža je workoholik, takže večery trávíme každej u svýho komplu....je hodně tolerantní, ale když vidí, že jsem zas na beremese, tak brble...jenže já už tu našla tolik skvělejch typů, že prostě nemůžu přestat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky přiznávám totální závislost, kterou sice v poslední době omezuji, ne že bych ráda, ale je krásně tak to jinak nejde. jsem tu skoro denně, a moc mi beremese chybí protože jsem připojená jen večer, ale snad to pilně doháním. a že manžel brble to znám, taky se stále diví, proč jsi zase na těch stránkách, ale už pochopil, že jsme tu perfektní parta tak proč se toho vzdávat, že. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo jo, závislost na beremese velmi dobře znám - kdybych měla přístup z práce nejspíš bych nic kloudného neudělala.... A jak plíživě se mi beremese vrylo pod kůži, pěkně nenápadně, jen se podívám, pak se tedy zaregistruji, pak si založím album.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja jsem jasna :-D A nevim nevim, kdy se toho zbavim :-D Ale moje myslenky presne vystihla Len ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to já taky, taky jsem poslední dobou závislá. ale pomáhá mi to se odreagovat a probrat si své myšlenky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Další závislačka :-) Honza mi to svého času dost vyčítal, než pochopil že to je jak kdybychom spolu seděly na kafi, což dost v reálu nejde - alčátko z Lipníka, já z Prahy, Fialenka z Tachovska, někdo z východních čech... a na dost holek mám už i mail, takže to není jen sebrankové kamarádství, ale kamarádství jako takové a to je moc fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
pepi, souhlasím. a že jsem to taky neplánovala. ale je to fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
Pepi, presne x-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?