Zapůjčení kompresoru na hélium. Nevíte kde?

Profilova fotka
prosím neví někdo o někom, kdo by půjčil kompresor na nafukování balónků héliem okres olomouc (popř. dále) děkuji pište do IP.
Odpovědět
vim o firme v Brne, pujceni stoji u nich 500,- my to chteli pujcit na foukani balonku na konferenci, ale nakonec jsme si to rozmysleli v druhem rocniku. Poprve jsme to heliem foukali, ale bylo to strasne zdlouhave. Pusou to bylo mnohem rychlejsi a taky levnejsi. Meli sme 200 balonku. Balonky s heliem v pulce vecera klesly a nebylo to pekne:-( To byl taky duvod neplnit je priste heliem. Ale pokud je chcete poustet k nebi, tak to je jina:) Jako dekoraci bych ale doporucila pusou foukane. Teda, ja vim ze ses neptala na nazor, ale musela jsem to napsat:)
Odpovědět
My jsme si nechali balonky nafouknout od jedne firmy v Brně. Byl to nápad na poslední chvíli (čtvrtek před svatbou), ale byli velmi ochotni a balonky přivezli a nachystali v sobotu rano (a vydržely nafouknuté až do večera) a my to měli bez starostí.
Odpovědět
Profilova fotka
A na kolik to tak vyslo? to helium myslim. ty balonky pusou nafouknuté nevypdají tak hezky ani dekoracne ne? kdyz jen nekde visi...
Odpovědět
no kdyz se uvazou do pekneho hroznu, tak je to super s tema heliovyma je problem, ze "uvadaji"
Odpovědět
maky_maky, pokud chceš opravdu poradit, tak hélium vůbec neřeš!! I já jsem měla představu, jak to bude super, ale každý mě odrazoval, že balónek to hélium propustí a nebude z toho nic. Nevěřila jsem tomu a v pátek den před svatbou mi je kamarádka v devět večer přivezla nafouktuné héliem (má dobré známé, takže jsem to měla naštěstí zadarmo). O půl desáté jsme je jely s mamkou nachystat. Bylo to perfektní, prostě bez chybičky...jenže ráno asi v osm hodin, když do sálu přišla paní kuchařka, nám volala, že balónky leží na zemi...co prý s tím. Takže naše snaha se minula účinkem a bylo po parádě!! Takže pokud můžu radit, tak se sháněním vůbec netrap!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj holky, chtela bych take na svatbe balonky, ale podle toho co ctu asi nema cenu je plnit heliiem, party budeme mit v sokolovne a tak jsem myslela ze by to vypadla hezky vyzdobeny. Ale ja bych to nafukovala v patek vecer a v sobotu by byla party tak nevim jak by to dopadlo. poradte jak jeste vyzdobit tak velky prostor. diky Dany
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@svetluskah můžu se prosím zeptat na tu firmu v brně ? děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den, znám jen tuto půjčovnu kompresorů http://www.kompresorykolena.cz/pujcov... v Ostravě. Nejsem si teď jistá jaké typy kompresorů půjčují.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?