Z blond na hnědou. Byl to pro vás šok? A co okolí?

Ahoj holky, máte s tímto některá zkušenost? a nebyl to pro vás moc velký šok? a co vaše okolí? nešly jste potom radši zase zpátky na blond? díky za příspěvky ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj kamaradka to nedavno udelala moc ji to sekne doted vypadala jako barbinka ted uz je takova vazna..... ma v tom slabunkej melirek a vypada to supr.... jinak doporucuji najit hodne dobrej salon ono ty vlasy po letech odbarvovani dostavaj zabrat byla tam tri hodiny.... delali ji i nejaky kury a tak
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, kamarádka touhle proměnou prošla od minulého roku... z naprosté blondýny na hnědovlásku. Postupně si dávala tmavší melíry a podbarvení a teď má vlasy úplně hnědé a je to moc hezké. I když dřív bych si to u ní asi neuměla přestavit. Pro lidi, kteří ji déle neviděli, to podle všeho šok je (v dobrém slova smyslu), mají problém jí vůbec poznat a kolikrát jsou z toho docela srandovní situace :-D . Ale opravdu jí to moc sluší.
Odpovědět
ja som presla z blond na medenu a reakcie boli z 99%pozitivne x-)
Odpovědět
no a urcite by som to nechala na kadernicku...v ziadnom pripade sama doma ;-)
Odpovědět
ja som to urobila z jedneho dna na druhy...takze sok mozno bol, ale nijak zvlast velky...blond som mala 5 rokov, niektori ma spoznali ako blondinku, ale niektori, co ma poznali rpedtym, tak pre nich to bol len navrat k cervenej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsme do toho šla a jsem moc spokojená:) i mé okolí 8-)
Odpovědět
ja tiez..blond uz nebude :-D moja povodna je svetlohneda a fakt je, ze ked vidim tu zltu farbu tak ma trocha trha....lebo udrziavat si peknu blond farbu nieco stoji, ked to odrasta a este horsie, ked to chyti ten zlty nadych, tak to je velmi neprirodzene.blond vlasky su najkrajsie u prirodzenych blondiniek.
Odpovědět
Holky, když já mám strach, že mně to nebude tolik slušet jako blond (protože ta mně sluší), ale zase ty barvený vlasy fakt strašně trpí :-( určitě bych to nechala na nějakým kadeřnickým salonu, jen aby správně vychytali aspoň podobný ostín barvy jako mám svoje vlasy a pak to bude moct všechno v klidu odrůst, jen se bojím, abych nemusela jít pak zpátky na blond (skoro všichni mně říkají ať zůstanu blonďatá, že mně to sluší nejvíc, jenže co s takovýma dlouhým vlasama, když nevypadají zdravě). Myslíte, že by to šlo na hnědo i přelivem?????
Odpovědět
Sadacka, prelivem to jde, vlastni zkusenost. A drzi to fest :) Horsi to je, kdyz se to vymyva. Ja si dala na blond hnedy preliv, prestalo se mi to libit, tak jsem hlavu myla a myla a mela jsem vlasy fialove... :) Proste to zreagovalo a bylo pak docela slozite vratit se k blond.
Odpovědět
ahoj sadacko, já jsem šla z černejch na blond, potom melíry, pak zase mahagon a různě hnědý, a td mám melíry(už odrostlý) a zejtra jdu na jednotnou barvu a zase si nechám hnědou, každopádně záleží na tom jestli nejsi moc bledulka, jinak bych do toho šla, protože změna je život, ještě bych to probrala se svou polovičkou(jednou jsem totiž udělala překvápko a šla úplně na krátko a to se moc nelíbilo) :-) :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas se simbro...jestli nejsi příliš bleďonká, tak ti hnědá slušet bude ;-) asi to pro tebe bude změna, ale jestli tvoje vlasy zesvětlováním trpí, tak jim tmavší barvičkou jenom prospěješ. Jinak já když sem ztmavila, tak se mi barva rychle vymývala, až asi po 3 barveních na tmavší se barva ustálila a drží jak má. Ten přeliv bych nedoporučovala, opravdu to dost často špatně zreaguje a pak tam můžeš mít modrofialové prameny...a to myslím nechceš:)
Odpovědět
já jsem tedy zkusila na hnědo jednou a honem rychle jsem se vracela zpátky na blond. Jsem bledá hodně a hnědá mi prostě nesluší. Už je to teda hodně let, není hnědá jako hnědá, možná kdyby byl jiný odstín ... ale už s vlasy co do barvy moc experimentovat nechci |-|
Odpovědět
Článek se načítá
no bleďounká docela jsem a polovičce by to nevadilo, kdybych šla na hnědo. Nejradši bych samozřejmě zůstala blond, ale dlouhé vlasy jsou krásné, když jsou zdravé a to já z toho barvení určitě nemám :-( taky se bojím toho, že kadeřnice neodhadne ten správný odstín a bude to moc tmavé nebo naopak světlé a kdybych to přebarvovala pak zpátky na blond, tak by mně ty vlasy snad upadly. No přemýšlela jsem, že bych tu hnědou vyzkoušela na podbarvení a věděly bysme pak s kadeřnicí jaký odstín, aby nebyly moc vidět ty odrosty a pak to daly na celou hlavu :-N
Odpovědět
no a nechceš si ty svoje blond vlasy jen pořádně zregenerovat? ;-)
Odpovědět
A co si zkusit zajit nekam zkusit hnedou paruku? :)
Odpovědět
holky už jsem zkoušela všechno možné, masky, vyživující kondicionéry, kúry na vlasy,...... ale všechno je jen dočasně a asi tak posledních 10cm mám jak sisal :-( stříhat se nechci vůbec, protože si na dlouhých vlasech zakládám a s tou parukou to není špatný nápad ;-)
Odpovědět
sadacka..znicene vlasy uz nicim nespravis, ty museji pryc a nasledne je potreba pravidelne strihat konecky a nechat postupne vlasy dorust.. jak casto si vlastne vlasy nechavas strihat?
Odpovědět
ke kadeřnici chodím na dobarvení asi jednou za 8 týdnů a buď si vlasy nechávám sestříhat, zastřihnout konečky a nebo jen nabarvit a naposledy byly zasříhnutý v květnu :-N ale ví, že si nechávám záležet na dlouhých vlasech a tak bere opravdu jen konečky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nosila před lety skoro bílé vlasy a moc se mi to líbilo (teď už bych je nebrala tak světlé). Pak jsem se jednou nechala ukecat a obarvit na kaštanovou. Po 14 dnech jsem byla s prosíkem u kadeřnice, že chci být zase blond. Lidé se ke mně chovali jinak, přišli mi takoví zlejší, prostě že jako blondýnka mám spoustu věcí pohodlnější, lidé jsou na mě milejší. Možná jen pocit, možná jsem se v té barvě jen necítila, ale prostě už nikdy víc tmavá. Neumím být tmavovláska. :-N Teď už nosím melírky, ale hoooooodně světlé, prostě jsem náturou blond a vtipy o blondýnkách mě vždy pobaví :-) P.S. Má výchozí barva je tzv. odstín pochc...é slámy 8-)
Odpovědět
Ahoj. přidávám se k diskuzi. Tesně před svatbou jsem také měnila blond na hnědou. Kadeřnice mě tedy velmi upozornovala, na možnost "nepovedení" výsledné barvy, ale nakonec jsem velmi spokojena !!! Koukni do alba z příprav a je to ,,
Odpovědět
já nemám co zkoušet, stačilo by nechat odrůst blond, narozdíl od někoho jsem od přírody hnědovlasá ;-) stefanni: moc pěkný, ta barva se povedla ;-) nevím, jak by u mě zareagovalo okolí, spousta lidí v místě kde teď žiju mě poznaly jako blond a kdyby mně hrubá většina řekla, že před tím to bylo lepší, tak se snad začnu znovu přebarvovat zpátky na světlo :-D
Odpovědět
Si myslim, ze pokud znicene vlasy neostrihas, tak na hnede jeste vice vyniknou, nez na blond.
Odpovědět
ahoj.. poslala sem ti vzkaz do interní pošty
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?