Vydrží akrylátové nebo porcelánové nehty více než gel?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jak upravit mé nehty tak, aby vypadaly hezky a současně aby vydržely. Problém je v tom, že mé nehty se dost lámou, třepí ap., proto jsem se rozhodla, že si je nechám upravit. Nechala jsem si udělat gelovky, ale moc dlouho mi nedržely - postupně se mi začaly ulamovat a do dvou týdnů už jsem neměla na rukou ani jeden. Tak jsem si je nechala udělat znovu, ale opakovalo se totéž. Tak jsem to zkusila do třetice - tentokrát už manikerka použila nějaký speciální prostředek na to, aby ty gelovky lépe držely, ale bohužel opět se mi postupně všechny ulámaly. Usoudily jsme tedy, že gelovky pro mě nejsou nejvhodnější, a tak hledám něco, co by mým nehtům vyhovovalo. Dočetla jsem se, že porcelánové nebo akrylátové nehty vydrží mnohem více, a tak pokud máte s tímto zkušenosti, podělte se, ať vím, jestli má cenu do toho jít nebo ne. Je pravdou, že poté, co mi gelovky "odpadly", měla jsem nehty hodně poničené, vypadaly dost nehezky a trvalo hodně dlouho, než se daly dohromady. Proto bych chtěla vědět, jestli má vůbec cenu do porcelánek nebo akrylátek jít, ať se nestane to, co už několikrát. Taky by mě zajímalo, jestli má někdo dobré zkušenosti s nějakou šikovnou manikérkou v Ostravě, která dělá právě ty porcelánky nebo akrylátky. Budu ráda za každé info. Předem díky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já mám uplně stejný problém jako ty... nehty děs běs :-| musela jsem to taky řešit. Ale gelovky jsou mnohem lepší než porcelán... takže pokud ti to dělalo problém, tak bych do nich nešla. Ale třeba jsi neměla dobrou manikérku... pošlu ti když tak odkaz do IP, mohla bys zkusit. Já měla svatbu v sobotu a na nehty jsem šla v pátek a bylo to super, pak jsem si je po 3týdnech nechala odborně sundat, nehty byly sice katastrofální, ale stálo to za to, mít na svatbě krásné nehty. Pak doporučuji koupit výživu nehtů od kosmetiky La Chevre... a natírat, natírat, natírat... já to používám od června a nehty se mi hodně zlepšily. Sice to pořád není uplně ono, ale je to o hodně lepší než před tím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj margareth - taky jsem si nechala udělat gelovky a byly za 14 dnů dole - SAMY ! Moje nehtařka mi řekla že zkusíme akryl (porcelán ) - to je totéž jen porcelán působí průhledně... S akrylovými nehty jsem byla třičtvrtě roku naprosto spokojená, držely a i domácí práce snášely ok, lak na nich vydržel vždy 14 dnů pěkný, naprostá pohoda... Kdybych si chtěla ještě někdy namodelovat nehty tak určitě porcelánky ! Hraji však na 2 hudební nástroje a s nehtíky je to prpblém, takže nyní mám p-shine (japonská manikůra) nehtíky mám sice krátké, ale lesklé a upravené a hlavně můžu zase hrát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky....Zkus akryl...pár dní si ale nehty snaž ošetřovat-použij vitamínové olejíčky na třepení nehtů,zpevňovací výživné laky apod.Aby se ti trošku zpamatovali.Pokud ti gelovky nedrží tak to může být i gelem který tobě zrovna nevyhovuje.Někdo má strukturu nehtu takovou že mu prostě nesedí buď žádný gel nebo jen nějaký.Ten akryl zkus....neni to 100% ale za pokus to stojí :-) A nebo jak píše katchen p-shine je to manikúra která je dost žádaná ale nejdříve se snaž nehtíky ošetřovat....když si je budeš často mazat těmi olejíčky a laky(výživnými) tak se dají určitě do pořádku a budou vypadat pěkně.aamozřejmě to nebude hned.Papa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
margaret: ten p-shine jsem ti taky napsala do IP... je to dobrá metoda.. holky mají pravdu :-)
Odpovědět
já mám kvalitní gel a jsem také moc spokojená, měla jsem i akryl. Výhodou gelu je, že místo laku používají probarvené gely, takže to vypadá nádherně i 4 týdny. Já znám výbornou nehtařku v Brně, používá kvalitní gely. Chodím k ní už Skoro 2 roky.
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem nejdřív měla gelovky, ale nebylo to ono, pořád mi odpadávali, te´d mám akrylové a 14 dní na ně nemusím vůbec sáhnout, maximálně zkrátit. Pak je musím sice upravovat, ale pořád vypadají pěkně až do dalšího doplnění. na to chodím jednou za 3 až 4 týdny. Jinak moje mamka má také problémy s nehty a jediné, co jí pomáhalo byly vitamíny, které jí předepsala doktorka. ty co se dají běžně koupit v lékárně jí totiž nikdy nepomohly :-|
Odpovědět
Ahoj. Taky se mi nehty hodně lámaly a třepily a i gelovky jsem zkusila, ale taky mi opadaly. Teď už mám tři měsíce akrylátový a jsem maximálně spokojená. Na doplnění chodím tak jednou za tři týdny a fakt super :-) . Ta p-shine by taky mohlo být dobré řešení.
Odpovědět
ahoj, pošlete mi někdo do IP nějaký odkaz na p-shine, nemám páru co to je. Děkuji moooc. Moje nehty jsou totiž taky katastrofa. :-(
Odpovědět
Jestli máte problémy s nehty (lámání, třepení, ...), zajděte do lékárny a kupte si želatinu. Prodávají ji v kyblíčkách jako sypkou hmotu. Chuť to má neutrální, struktura je po kontaktu s čímkoli mokrým trochu zvláštní, ale za pár měsíců (počítejte až půl roku) budou nehty ok. (Tak dlouho trvá, než vyroste úplně nový nehet.) Sestře tohle poradil dermatolog a nemůže si stěžovat. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Zelatinu? =-) To jsem z toho blazen, to by me teda nenapadlo. Jinak o P-Shine jsem cetla, ze to nehty spise narusuje nez chrani, protoze se lesti nejaka vrchni vstva a tim se ten nehet ztencuje... ale to jsou nejake informace z netu, ne z osobni zkusenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
kamikadze: ale když se dělá p-shine,tak se na nehet vpracovává taková "hmota" nebo jak to říct,takže pochybuju že by se tím ztenčoval nehet,spíš je o vrstvičku silnější...teda aspoň my sme to tak dělali na učňáku (jsem vyučená kosmetička)
Odpovědět
Ty jsi urcite vetsi odbornik nez ja, jak rikam, to jsou jenom nejake informace vytazene z netu... Ale ta zelatina, to je teda zajimave. To by melo pomahat na klouby a tak a nenapadlo me, ze i na nehty, ale dava to smysl.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
nooo zas žádný odborník taky nejsem :-N jo s tou želatinou by mě to taky nenapadlo,ale je to fakt...jako ono je to dobrý nejen na klouby,ale taky na vlasy a nehty..jenže ty tablety se užívají několikrát denně..by se mi to nechtělo polykat...čtu,že pamilka píše o sypké hmotě..tak to vůbec nevím co je a jak se to užívá
Odpovědět
Profilova fotka
kamikadze, já to o tom p-shine četla taky. Prý to není vhodné pro nějaké hodně tenké nebo narušené nehty-psala to zkušená nehtařka. Sice se tam vpracovává nějaká hmota, ale ten postup předtím ty nehty narušuje...
Odpovědět
Ahojky, určitě se přidávám k metodě p-shine. Moje ségra se učí jako kosmetička, takže na nehtech jsme zkoušely snad všechny možné metody. Mám s gelovkama stejný problém - ihned odpadnou a nehty jsou pak ještě v horším stavu. Dělá mi pravidelně p-shine a můžu říct, že nehtíky mám o 100% pevnější.
Odpovědět
Kdyby tu byl smajlik na pokrceni ramenama, tak ho sem dam. V patek jdu na potazeni nehtu gelem, myslela jsem si ze Pshine mi nehty jeste vic znici... tak uvidim, kdyz tak do svatby to snad stihne nejak odrust...
Odpovědět
Profilova fotka
ee, P-shine nehty neničí, to jedině špatná modeláž ze strany manikérky a drsné zacházení ze strany "nositelky" ;-)
Odpovědět
já na pshine kdysi byla - jemným pilníkem mi manikérka zbrousila vrchní vrstvu nehtu, aby mi vyrovnala veškerý varhánky a pak ho něj "vhnětla" tuším že včelí vosk - jako první dny to vypadalo super, ale po týdnu, když to začalo odrůstat a zase se mi objevbily u lůžek ty nerovnosti to po jedný vrstě laku vypadalo dost divně.
Odpovědět
Ja se poradim s tou nehtarkou... musime to nejak vymyslet, abych nemela na svatbu nehty horsi nez mam ted... :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 letech
Profilova fotka
@haklina mohla bych poprosit o kontakt? klidně na mail katerina.x@email.cz dekuju!!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?