Voš pedagogická dálkově

Holky, moc ráda bych studovala vyšší odbornou školu pedagogickou, která mě připraví na učitelství v mš nebo na prvním stupni zš - předem říkám, že na vš si netroufám. V tuto chvíli mám 4 letou holčičku, chodím do práce a v létě se budeme brát a budeme se snažit o miminko, v době mateřské chci studovat a při nástupu do práce už mít školu hotovou, takže něco na tři roky.....poradíte mi dálkové studium? stačí vůbec voš?? díky za Vaše typy, rady :)
Odpovědět
Profilova fotka
Drahá, na I. stupeň ZŠ nestačí, musí být Mgr. (nebo víc). Do MŠ by předpokládám zaměření na MŠ mělo stačit, ale zjisti si, už to není tak, že by stačilo cokoliv pedagogického, byť máš titulů sebevíc. Zkus ještě na nějaké universitě program Celoživotního vzdělávání, to bývá na 2-3, ale je to různé, co chtějí.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas @zuzekk Mám takový pocit že na ZŠ musí být vysoká škola. Na MŠ vysoká škola být nemusí ale od nás letos odešla paní učitelka, protože nesplňuje kvalifikaci. Musíš mít nějaké specifické zaměření přímo na předškolní vzdělávání, neuznávají obecné pedagogické kvalifikace. Takže pedagogická SŠ by měla stačit ale musí to být vyloženě zaměřeno na školky (třeba mě ještě někdo doplní). Být tebou si ale nejdříve zjistím, jestli máš vůbec nějakou šanci práci získat. U nás je v tomto směru poměrně dost "narváno" - učitelek je hodně.
Odpovědět
@zajistenisvateblitomysl dekuji nasla jsem vos predskolni a mimoskolni pedagogika dalkove....urcite pozjistuji a popremyslim.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?