Vibrátory a jiné hračky. Co na to říkáte? Máte je?

Tak jsem tady narazila na jednu velmi hezkou kontextovou reklamu :-D funfactory Hned po vyplate jim jdu vykoupit sklady 8-) Co na to rikate, mate doma neco z teto kolekce?
Odpovědět
1
2
14
ahoj, tak mě tohle nebere(zatím)... x-) pořád mě hrozně přitahuje můj partner a s tímhle by mě to určitě tak nebavilo, ale můžu doporučit ten lubrikant, ten je dost dobrej ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem k tomu ještě nedospěla. Kdyby třeba manžel musel na delší dobu odcestovat (nebo já), tak bych si něco pořídila. Ale myslím, že živej miláček je živej miláček, toho nic nenahradí.
Odpovědět
Profilova fotka
me tyhle nahrazky nebavi :-( chlap je chlap,Jednu hracku domam mam,ale nepouzivam ji,a milacek by byl nejradiji kdybych ji vyhodila ;-)
Odpovědět
no jo holky, vy mate (my mame) stesti, ze nejste (nejsme) samy, ale co ostatni damy, ktere jsou single? Teta moji mamy (tedy sestra moji babicky), ktera je asi tri roky vdova (podotykam,je to pani v letech, je ji pres 60), mi na jednom damskem dychanku taktne sdelila, ze si nedavno podobnou 'vecicku' poridila a je velmi spokojena.. ;-) .je to velice sarmatni dama s velkym rozhledem a modernim myslenim, doufam, ze v jejim veku budu taky takova ;-)
Odpovědět
no holky, tak to já mám doma takovýho experimentátora, že takovýhle věciček pár máme a používáme je jako zpestření a je to bezva. Sama to nepoužívám, ale jeho baví si hrát a já mu moc ráda udělám radost... obzvláště když on s tím celkem umí a je to můj šikulka vynalézavej. ;-) Takže já bych to rozhodně nezavrhovala, ale každý podle vlastního vkusu ;-)
Odpovědět
zanett, hm to jsem si dřív vůbec ani neuměla představit, že by rodiče nebo nedej bože prarodiče intimně žili, takže představa tetičky v letech, jak mi tohle vypráví, je docelá úsměvná :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky mne zanett pobavila :-D bethanka, to ja si taky myslim ze to muze bt zajimave zpestreni ve dbou... ;-) ale doma nemam experimentatora... :-S 8-(
Odpovědět
skafandrik, akral :-D , jak jsem rekla, teticka neni zadna Bozena z Vejmnenic, je to sarmantni dama s mladistvou jiskrou v oku (nema deti, cely zivot se starala jen o sebe)...v duchu je obcas mladsi nez ja :-D (a to je mi od pondeli 24)..takze je fakt, ze babicku si s takovou 'vecickou' predstavit neumim (brr), ale tuhle teticku velice dobre.... :-D :-N :-x
Odpovědět
radost, mifule: vsak ja taky nerekla koupit si toho plnou skrin a chlapa vyhodit z postele :-D Ale jestli tedy i po par letech jste jak na zacatku vztahu, tak to gratuluji. Osobne mam pocit, ze jako zpestreni to neni vubec spatne. Vsak na to pritel taky vcera celkem valil oci =o)) akral: no a co koupit, prinest a vyzkouset, toho by se nechytl??
Odpovědět
Mě podobnou pomůcku koupil sám přítel a hráli jsme si s ní společně, než se nám tedy rozbila. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem dostala vibrátor od přítele k svátku. Prý, aby mi nebylo smutno, když náhodou není doma. Zatím to používáme jen jako doplněk našich hrátek. Nedávno jsme si objednali zase něco nového. Teď o víkendu se to chystáme vyzkoušet. Uvidíme, jaký bude výsledek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame teda vibrator a nejaky takovy ty pradylka...az budeme mit vlastni loznici, tak zase neco prikoupime..je to sranda..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
taky jich pár máme jako zpestření, ale nejradši mám jeden oblíbenej ;-) a včera nám došly baterky :-( :-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
sarusko, ty cuno!!!
Odpovědět
Profilova fotka
kristi :-D :-D :-N
Odpovědět
Profilova fotka
zpestření je to super, kdo nezkusil, neuvěří, jak to dokáže zvýšit kvalitu sexu, vibrační vajíčka a vibrátory, je to o tom to zkusit, i když s přítelkyní máme chuť pořád, tak jsme zkusili španělské mušky a byl to pořádnej "mazec", to si člověk nědokáže představit, občas si je dáváme, ale ne tak často, protože to dělá z člověka pořádný zvíře a 3 hodinový milování se nedá každý den zvládnout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme s manželem v plánu si něco koupit... ať trochu přebijem tu stálou únavu z práce něčím novým :-) pošlete mi někdo do IP nějaký odkaz? popřípadě něco doporučíte? taky to bereme jako zpestření, ne náhražku :-)
Odpovědět
sabco, doporučuju gelovýho vibrouška a silikonový olej jako lubrikant. Nestudí...je dobrej, no, uvidíš ;-) :-D
Odpovědět
gelový vibroušky doporučuju taky ;-) i nevibroušky...když se podíváš na stránky sexshopů tak tam toho najdeš habaděj a dá se skvěle vybírat, ale rozhodně nedoporučuju silikonový lubrikanty, na mě nějak málo kloužou... obzvláště na to jak jsou děsně drahý. Nám se osvětčily od durexu na vodní bázi, cena kolem 100 a super funkční
Odpovědět
Profilova fotka
Aj my mame doma uz par takychto veciciek. Zo zaciatku som bola trosku proti, ale nakoniec som sa dala od draheho nakecat aby sme si nieco take kupili. Teraz vsak nelutujem. Je to super vec na spestrenie milovania. Moj milacik je taky experimentator..no a ked vidim, aky je stastny, ked pouzijeme nejaku tu hracku..no nespravim mu radost? :-D :-D
Odpovědět
beth, fakt? Mně právě přijde nejlepší...nojo, každej jsme z jinýho těsta :-D :-D
Odpovědět
katwind: my jsme koupily jakýsi SilcGlide, je toho 50ml a stálo to 500 :-p použili jsme to jednou a od té doby už nikdy, nějak mi to neklouže a nevím proč. A to to prodavačka doporučovala jako super klouzavej... asi má taky jiný zkušenosti :-D Ale byla jsem překvapená, fakt jsem si myslela že to bude lepší než ty na vodní bázi... no asi mám nějakou moc "cucavou" sliznici a ty silikonový jsou na mě málo tekutý. No hlavně že to tobě dobře klouže ;-)
Odpovědět
beth, se doma podívám, jak se to jmenuje:-D
Odpovědět
terak, my jsme spolu teprv tři roky, takže se mi to fakt neomrzelo... x-) jinak to bude asi taky tím, že přítel pracoval roky v síti obchodů jako manager s těmito pomůckami a já tam taky nějaký ten pátek pracovala, takže mám vibrátorů až po krk, ale afrodiziaka ve formě kapek teda zrovna nedoporučuju...ale to je můj názor...
Odpovědět
holky ještě k těm gelům, nejlepší jsou olejíčky, ty na rozdíl od gelů nevysychají, takže kloužou pořád a stačí toho nanést mnohem míň ;-) :-)
Odpovědět
Výbornej je taky gel dráždivěj, holčiny, hlavně pro Vás :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky ženský, gelík, jo??? Hm, proč ne! No, každopádně, k těm vibrátorům - já jsem jednou - to už je hrozně dlouho dostala - tehdy ještě do přítele - takovje divnej vibrátor. Nevím, jak bych to popsala, prý je anální, ale co já vím... Strkat se dá tam i tam. No, abych se dostala k popisu. Je takovej jako že z kuliček (ty jsou vzájemně spojený), gumovej, nahoře je ta kulička menší a potom ke konci se postupně rozšiřuje... Toť celý popis, každopádně zážitky jsou s ním tost tobrý!!!!!!!!!!!!! :-)
Odpovědět
jj, to je anální renros, ale někdy by jste se až divily, co všechno se prodává, třeba velká ruka se sevřenou pěstí v životní velikosti až po loket a jiné, vypadá to děsivě :-. x-)
Odpovědět
pridavam sa do klubu :-) ,vibrator na spestrenie chvil ci s partnerom alebo bez je super vec ;-) Mi sme minule skusili ten tingle gel od durex,ale asi sme to prehnali,lebo som si myslela ze tam dole horim tak som sa musela ist rychlo umyt :-D ,takze staci fakt trosicku a treba pockat 8-)
Odpovědět
radost: aha, tak to se nedivim ze nic nemate =o) Kdo by si domu tahal praci :-D :-D :-D Kdyz uz tu je odbornik, tak se zeptam, co rikas na ty spanelsky musky... uz jsem to chtela xkrat koupit, ale vzdycky me neduvera odradila :-|
Odpovědět
1
2
14
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?