Vibra Tone - vibrační pás posilující svaly. Funguje?

ahoj, nevíte zda to funguje?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj! Jeden mám doma nefunguje. a navíc po tom divně škrábe,pálí kůže. Raději volím sedy-lehy. Ale je to jen moje zkušenost.
Odpovědět
diky za zkusenost.) ja taky zatim delam sedy lehy, ale je to k prdu, tak sem myslela jestli tohle neni nahodou zazracne,)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky bříško jako problémovou partii a na mě tedy nejvíce zabírá 2 x týdně posilující aerobic ( bodystyling kombinovaný s P - class ) Zaplatit si lekce dopředu a opravdu poctivě CHODIT. U mě se výsledky projevily hned po 2 měsících a držela jsem i nepříliš přísnou dietu. (Tuky, cukry, pečivo nic ) Cvičím takto od září a bříško je poloviční :-) Navíc mám krásně zpevněné celé tělo a nebolí mě záda. na zázračné prostředky nevěřím, chce to prostě neválet se, nežrat a makat. Nejsem bezdětná anorektička - bude mi 38 a mám jednoho syna. Některé mé kamarádky se moc rády na věk a děti vymlouvají, ale o tom to není, chce to jen trochu vůle ;-) Bude jaro, takže hurááá do fitka ! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
neválet se, nežrat a makat.... achjo, to asi radši zůstanu s větším bříškem :-( ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, :-D tak kritické to není, jsem pro cvičení a super je jakýkoliv aerobik ;-) taky chodím na stepaerobik a na aquaerobic-zabírá :-)
Odpovědět
nojo jenze me to nebavi a ani nelaka, a proste sem lina jak ves.)
Odpovědět
Profilova fotka
alishia: hurá, nejsem sama :-) Mě to taky nebaví, nikdy jsem neměla ke sportu vztah, teď jsem se doma asi měsíc snažila každej večer cvičit, no ale.... 20 sedů lehů, 100x šlápnutí "na kole" vleže, 20x zvednou pánev a znova 20 sedů lehů a konec :-D nic moc, ale víc jsem jaksi s mou fyzičkou ani nezvládala a pak jsem se vždycky ještě navečeřela, protože mám vždycky největší hlad a hlavně chutě :-D No zkrátka, ztracená existence! :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Nefunguje kámoška to má a žádné ůbytky na ní nevidím.
Odpovědět
Z vlastnej skúsenosti viem, že nefunguje, najlepší spaľovač je pohyb, treba len trpezlivosť a určite to pôjde dolu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vibratone jsou fakt vyhozene penize, to si radsi kup nove triko :) Pokud chces neco, u ceho se moc nenadres, ale nejaky vysledek uvidis, zkus bailine a nebo pilates. Bailine stoji penize, ale na me fungoval, kdyz jsem pred lety potrebovala zlepsit problemove partie a vubec nakopnout motivaci neco se sebou delat. Pilates- kup si DVD za par korun a cvic doma, je to pomerne nenarocne (dulezite je zvladnout techniku dychani, jinak to jsou velmi jednoduche pohyby), ale zabira to "jak svina" :) Cvicim to asi pul roku a tak pekny bricho jsem uz dlouho nemela.
Odpovědět
jasnenka a jsi po diteti? ja uz jednou pilates cvicila a moc mi to nepomahalo. za jak dlouho muzu videt prvni vysledky?
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se teda doma nedokopala... Sporty teda taky vůbec nemusím, ani nelyžuju, nejezdím na kole, jen v létě ráda plavu .-)) Na aerobicu se vždycky ale super vytancuju, což mi jako zpěvačce dost chybí - všichni trsají a já čučím jak pecka za klávesama :-p Fakt pech... Fakt, na zázračný prostředky nevěřte, jsou to vyhozený love.. 8-(
Odpovědět
Článek se načítá
na aerobicu me furt napominali, ze to delam blbe:) sem proste strevo:)
Odpovědět
Profilova fotka
alishia - ne, dite jeste nemam. Ja se tak nejak hybu celkove, takze nemuzu rict kolik hodin konkretne ceho je potreba, ale rika se, ze po deseti hodinach pilates vysledky citis, po dvaceti vidis ty sama a po triceti i okoli. Ale hlavne se nenech odradit, kdyz ti nejde aerobic (me taky ne, jsem tam vzdy za debila :) ), najdi si neco, co ti pujde a co te bude bavit. Me chytl ten pilates a z toho dynamictejsiho treba bodypump (zadne choreografie jako v aerobicku, ale velmi jednoduche a ucinne cviky, lehke cinky, podrepy atd) A nebo proste si kup clenstvi v nejakem fitku, vidina toho, kolik penez te to mesicne stoji, to taky celkem funguje :) ja to tak udelala, platim strasne prachy za fitko, ktere mam asi 200m od prace po ceste domu, rano si sbalim tasku s teplaky a vecer, kdyz uz jsem to sebou tahla a jdu okolo (a kdyz uz si to platim), tak tam proste jdu a pak mam radost.
Odpovědět
jasnenka: nojo jenze ja sem na materske, a vecer sem rada ze sem rada.)) tady u nas je jedno maly fitko, ale i tak tam musim autem, a bbojim se ze tam prijdu a bude tam hafec lidi, ktery se budou potit, a me se z toho zveda kybl uz ted.) cvicim si doma, sedy lehy a nejaky cviky na nohy, ale to vis nebavi me to. me by bavilo chodit plavat, ale bazen tu siroko daleko neni, a horolezecka stena taky ne. a na bowling nemam prachy.) taky bych rada chodila do fitka, jenze se bojim ze se tam odrovnam a apk budu tyden nepouzitelna a to by asi me detatko neprezilo:)
Odpovědět
Profilova fotka
Alishia - proste si prestan rikat proc to nejde a zacni si rikat proc to jde :) Cvic doma, treba ja jsem kdysi cvicila podle videokazety Cindy Crawford, bylo to bezva, a to dneska jsou uz i mnohem lepsi kazety. Kazdopadne me to bavilo, a pokud mas problem, ze ti vadi moc jinych lidi okolo, tohle je ideal. Plus budes mit mimco hned vedle sebe a muzes ho jednim okem hlidat. A nebo jeste mam takovy ten legmagic, prodavaji to za desne prachy v teleshopingu, ja to koupila za pulku na aukru, posiluje to nohy, zadek a i bricho. A staci treba 3 minuty denne! Nebo na bricho je vyborny i takovy rotacni kruh, opet - staci par minut, treba u tv. Je spousta moznosti, chce to jen fakt chtit a silnou vuli vydrzet. Drzim palce.
Odpovědět
jasnenka: ja mam takovy ten pristroj jak se v nem houpes jako v kolibce, a posilujes bricho, tak na tom cvicim. ale stejne me to nebavi. nekdo hold na ten sport neni no:/ ja radsi umru hlady.
Odpovědět
Profilova fotka
vidis a ja zase nevydrzim drzet dietu :)
Odpovědět
jasnenka: nojo kazda zvladame neco.) ale prijemnejsi je ta tvoje verze, dat si to na co mas chut, a pak to vysportovat a ktomu se pobavit.)
Odpovědět
Profilova fotka
Nejlepší sport je gaučing a něco dobrýho k snědku.To jsem pak maximálně spokojená :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tay: ty seš ale provokatérka :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
japi:tak to prostě u mě chodí,lenošit a spát je nejlepší lék :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim, ze gaucing s pytlikem chipsu je moc fajn. A u me jeste pekne vychlazene pivo k tomu, to muzu :) Akorat bych pak musela kazdy mesic menit satnik a kupovat vetsi a vetsi kalhoty :(
Odpovědět
koukam ze posilovani si predstavujem stejne.))) jasnenka: ale ty musis mit hezky vysportovanou postavu vid? me se to hodne libi, kdyz je holka takova pevna, nez kdyz je sice stihla, ale takova rosolovita.))
Odpovědět
Profilova fotka
tak pevnou a vysportovanou postavu bohuzel nemam. Ja totiz rada a hodne jim, takze tim cvicenim si spis udrzuju stavajici stav, ktery je sice velikost 38, ale do idelani figury par centaku na jistych mistech porad prebyva :( Ale stve me to, protoze nedavno jsem mela strevni problemy a tyden jsem jedla fakt malo a najednou byly 2 kila dole. Takze kdybych jeste vydrzela nezrat, bude ze me modelka. Ale co, zivot je kratkej a odmitam jist 2 mrkve denne :) Radsi se hybu, coz ma pozitivni ucinky nejen na telo, ale i na mysl.
Odpovědět
jasnenka: v tom s tebou teda souhlasim. me taky sere, ze musim jist malo. prave zivot je kratkej a ja si toho moc neuziju. No doufam ze az vojta povyroste, takze konecne budu mit trochu vic sily, si jit zacvicit nekam do poradnyho fitka a ze me to chytne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
ale do idelani figury par centaku na jistych mistech porad prebyva, ale stve me to, protoze nedavno jsem strevni problemy a tyden jsem jedla fakt malo a najednou byly dve kila dole. Takze kdybych jeste vydrzela nezrat, bude ze ma modelka. ale co zivot je kratkej a odmitam jist dve mrkve denne, radsi se hybu, coz ma pozitivni ucinky nejen na telo, ale i na mysl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ja premyslim, ze bych si ho koupila. Nevim jestli bailine nebo ten pas. Bailine je drazsi, ale ten pas (pokud teda funguje) muzes pouzivat kdykoliv doma jak dlouho chces. Tak fakt nevim :-|
Odpovědět
Profilova fotka
baby a co tak vyskusat solarko s vibro????ja mam absolvensku prax a mam aj odskusane a oproti tomu pasu je to nic....ak nechcete ist do solarka mozete mat len vibro.....a posobi to hned na brusko,stehna,lytka a boky super vec :-)
Odpovědět
Profilova fotka
...jsem ráda, že se ještě najdou lidi, kterým je jasné, že zázračné přístroje jsou k ničemu a bez pohybu to prostě nejde :-D diety jsou samozřejmě také k ničemu, takže mohu z vlastní zkušenosti říct, že jedině pravidelná dobrá strava (6x denně) a pravidelný pohyb jsou základem k úspěchu...diety akorát ničí svalovou hmotu, není to řešení, sice zhubnete ale co Vám zbyde, rosol? To je právě to, hubené holky kam se člověk podívá ale rozklepaná těla, protože si myslí, že cvičit nemusí když jsou hubené ;-) dřív jsem pořád držela diety, od puberty a hodně jsem taky cvičila ale tím že jsem nejedla se výsledky nedostavovaly...až když jsem po jednom těžším období přibrala pár kilo, tak mě to nakoplo a začala jsem pravidelně jíst a cvičit a 11 kilo bylo dole jak nic. Vždycky jsem chodila cvičit sama, nikdy jsem se nevymlouvala že nemám s kým chodit, že nemám čas atd. chce to pevnou vůli...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?